Najava susreta 05.- 07.06.2020

Autor fatboy, Svibanj 25, 2019, 23:09:39

« natrag - naprijed »

fatboy

Dragi naši forumaši,

Nismo uspjeli napraviti najavu susreta za 2020 godinu uživo, pa ćemo ovako.
Susret ćemo organizirat u Zagorju, a detalji slijede. Dotad ćemo stavit vino hladit, a vi se opustite i pocnite lagano pakirat. Vakulu ćemo pitat za prognozu, ali je još malo rano za to... :)

Laku vam noć.

Točni detalji:

Dakle, vrijeme je za neke detalje, a nakon toga će se otvoriti i tema za listu prijava. U toj temi onda molim neka budu samo prijave, da je to lakše pratiti, a ako ima pitanja, komentara i slično, to dajte ovdje.

Mjesto održavanja susreta su Stubičke Toplice, koje se nalaze sa sjeverne strane Medvednice u Hrvatskom Zagorju. Okupljamo se i spavamo u hotelu Matija Gubec. Dolazak možete planirati u popodnevnim satima (ja ću vjerojatno bit tamo već za jutarnju kavu  :) ). Jedna praktična napomena je da su sobe dvokrevetne, pa predlažem da se međusobno dogovarate ako bi s nekim dijelili sobu. Ukoliko ćemo to mi raditi - ne obraćamo pažnju na to tko hrče ili ne...


Da bi se sve krenulo kao podmazano, pripremamo i wine tasting iliti kušaonicu vina, lokalnih proizvođača vina, za početak druženja.  :vino:

Nakon svih susreta na kojima smo bili svi ili većina nas, zaključili smo da bi glavni tulum trebao biti prvi dan, petak. Svirat će nam grupa Lucky day, a možete ih lako naći na you tube-u. Momci to odrađuju majstorski, sa repertoarom kojeg svi znamo, tako da zapravo nemamo izbora nego da nam bude dobro i veselo. 

Subota nakon doručka će biti opcije grupne vožnje po Zagorju ili korištenja hotelskog wellnesa, koji je uključen u cijenu aranžmana.
Ovi koji idu na vožnju bit će vođeni do mjesta za grupno slikanje, pa do mjesta gdje će biti ručak. Oni koji ostaju u hotelu, bit će obaviješteni o vremenu polaska da bi mogli stići na zajedničko slikanje i poslije na ručak. Ići će se motorima, jer ima par km. Ja sam taj koji ostaje u hotelu s vama i koji vas kasnije vodi na ručak
Ručak je u Majsecovom mlinu, mjestu sa finom klopom, super ugođajem i uređenjem u skladu sa Zagorjem, koje nam se jako svidjelo, a vjerujem da će i vama.


Večera je hotelu opet, a nakon večere imamo šetnju do obližnjeg centra Stubičkih Toplica, gdje smo u Temple baru na druženju. Tamo će biti drugi band za svirku. Taj pub će biti otvoren i za druge posjetitelje u to vrijeme, ali s obzirom da ima sa natkrivenim terasama i unutarnjim prostorom više od 400 kvadrata, ne može nam biti tijesno. Plaćanje pića je moguće gotovinom i karticama.


Nedjelja jutro se zna. Doručak, polagano pakiranje i opraštanje. Tu nema nekog posebnog programa... :-*

FINANCIJE

Akontacija, koja ujedno znači i definitivnu potvrdu dolaska, je 25€ ili 190 kn po osobi. Još ćemo se čuti i dopisivati, ali predlažemo da se možda organizirate u grupe prema kraju odakle dolazite ili kako se s kim družite, skupite to, pa ćemo naći način da se to preuzme. Bit će opcija uplate preko IBAN-a, ako će trebati.
Oni koji žive van Hrvatske moći će akontaciju platiti Pay Palom, ali detalji stižu kasnije.
Aranžman u hotelu je 570 kn po osobi za taj vikend. To plaćate na recepciji prilikom dolaska u hotel. Kartica ili gotovina je vaš izbor.
U to je, osim spavanja sa doručkom uključeno:
- svečana večera u petak, sa neograničenim pićem (pivom, vinom ili sokovima), ostala pića su u vašem aranžmanu
- ručak u subotu
- večera u subotu

Ako ima kakvih pitanja, samo dajte. Možete ovdje u ovu temu ili meni na PP, a bit će dostupni i brojevi nas organizatora, tako da nema problema.

Rok za prijave je 15.04.2020. jer moramo dovoljno rano javiti hotelu s čim može računati.

Tema za prijavu:

http://vstrom-klv.eu/index.php/topic,2040.0.html


Popis prijavljenih:

http://vstrom-klv.eu/index.php/topic,2040.msg124851.html#msg124851

Tyson

Uvijek dostupan na Mob.091/5074136

Martin

**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 095/1530 150 ....u svako doba dana i noći :)

Livio


Black Betty

Prepostavka je majka zajeba

glažar


glažar

Kada če bit susret Pro   :want: to znači

Poizkus :vino:

Ćoso

A da li ima popusta za BMW-aše


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

glažar

Pa po razgovoru da Goranom in njega prijavljam :ebudale:

glažar


Ćoso

Pića ili pica


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

nikolas.smolicic

To te ja pitam

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk


glažar

Citat: Ćoso  u Svibanj 26, 2019, 10:54:09
Pića ili pica

Piča ili bolje  Jaceka

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

Grba

Jacek svetogrđe u Zagorju, pa nisu generacije težaka muku mučile da postignu vinsku magiju začinjenu s par kapi jamničke  :vino:
Umjesto jaceka
z mlincima raceka
098 737 604

glažar