Vego dokazano spustio motor najniže

Autor agolac, Lipanj 29, 2019, 22:13:07

« natrag - naprijed »

agolac

On je lijen pa me zamolio da stavim na forum.
300 m od kuće, neki kamion zasuo cijelu cestu pijeskom. Zavoj u hladu, vego u kratkim rukavima, nije ni shvatio što ga snašlo dok se nije zaustavio 50 m dalje uz miris spaljenje kože. Pazite se na cesti. Sranje vreba iza svakog ćoška. Ne možeš ni 300m od kuće bez opreme
Yes, I really planed to drive my DL1000 K7 until the end of eternity....

zander

To boli ko u oko...oguljotine, povrsinski nerni zavrseci sjebani ...manje boli prelom...srecom nije ga bilo!!! Uzas brrrrr
OPENMINDED PEOPLE WANTED

Patak

Jebiga, bitna je živa glava. Kad si na motoru uvijek neka akcija iako 90% ti nisi kriv.

Danas hebeno proklizao :'( nakon izlaska iz raskrižja (kratke hlače i majica, išo kupiti sladoled u trgovinu) 1-2 gas idem u treču a ono motor bježi. Cesta masna, hrpa cvijeta od lipe na asfaltu  :-\

iviccaa

agolac

Citat: Danijel 23  u Lipanj 29, 2019, 22:26:08
:huh: pa kako?

Čitaj prvi post. Pijesak u zavoju koji je bio u hladu. Nije ga vidio... To bilo prošli vikend ali tek sad stigoh staviti. Zamotali mu ruku, stavili neku "spužvu" na ranu koju su namazali nečim. Pije antibiotike i bole ga rebra. Ostalo sve ok. Sad ga dobronamjerno zezaju da je spustio motor u zavoju najniže  :smijeh:

Danijel 23

Nema to veze sa opremom i nemojte se vadit na opremu! KULTURA!!!!! Sada sam se vratio iz Dolomita gdje 3 puta na dan prođe auto, a hrapa šumara koji krče uništenu šumu od nedavnog nevremena. ALi NIGDJE baš NIGDJE nisam naleti na piljevini.....granje...blato, a sipinu od zime neču ni spominjat jer je nema ni u talonu!
Jel pozvo murju?

agolac

Citat: Danijel 23  u Lipanj 29, 2019, 22:31:37
Nema to veze sa opremom i nemojte se vadit na opremu! KULTURA!!!!! Sada sam se vratio iz Dolomita gdje 3 puta na dan prođe auto, a hrapa šumara koji krče uništenu šumu od nedavnog nevremena. ALi NIGDJE baš NIGDJE nisam naleti na piljevini.....granje...blato, a sipinu od zime neču ni spominjat jer je nema ni u talonu!
Jel pozvo murju?

Nije. Kod nas bi mu to sigurno značilo kaznu "jer nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti."

agolac

Ali...morala je bolnica prijaviti tako da iako on ima sve slike, će vidimo razvoj događaja..

Patak

Citat: Danijel 23  u Lipanj 29, 2019, 22:31:37
Jel pozvo murju?

Ima donekle veze s opremom - al to je druga priča: KULTURA=ZAKONI- provodi Policija.

Rođo moj koji se bavi s poljoprivredom, gazda (s 150-200 hektara zemlje) izišo prljav na cestu, hop cca ako se dobro sječam 8000 kn kazna i više mu ne pada izići na cestu s blatnjavim traktorom. V-P županija...

Patak

Citat: agolac  u Lipanj 29, 2019, 22:35:55
Nije. Kod nas bi mu to sigurno značilo kaznu "jer nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti."

Ako je policija izišla na teren, napravila zapisnik s trenutnim stanjem kolnika - foto dokumentacija... Jedino privatna tužba i dugotrajni proces slijedi!

Danijel 23

Citat: agolac  u Lipanj 29, 2019, 22:35:55
:bzvz:  :-X

zare

Paf

Dobro si prosa,budi sritan,al cesta je OK,ne vidi se taj pijesak...ebena situacija,ja sam reka da se sa Stroma ne moze pasti,samo Strom moze pasti s Mjesta slucajno...a kako si ti pao,samo ti znas,i drugi put pomalo,di zuris...  ;)

Mrki

Huh.. gadno izgleda..

Brz oporavak i povratak u sedlo..