jebiga, ne znam razliku između običnog i moto putopisa pa zato eto par slika da putopis ispadne onako .....motoristički

čisto da mogu u birtiji prepričavati bajkerske storije

U biti razlika između običnih putopiosa i moto-putopise je komfor.
U običnim putopisima ideš s autom, klima na +18 i na kraju budeš prehlađen. Moto putopis je masu bolji, ideš s motorom, pa se dobro oznojiš i ućuftaš, tak da i kozama smrdiš.
Onda te obavezno oplahne neki pljusak, pa se još više usmrdiš a čak se i prehladiš.
Dakle, nikakve razlike nema doživio ti običan ili moto izlet, krajnji rezultat je isti...........budeš prehlađen

počelo u utorak, kaže žena, mogli bi zapaliti negdje sutra jer je praznik
wtf, opet praznik

ustanem ja u srijedu ujutro rano i ko na svaki praznik koji pada na radni dan odem na misu.
Pretpostavljam da je praznik ozbiljan kad je u radni dan i da obavezno mora biti neka misa.
Dođem u crkvu a ono zajeb......nema nikog....ali se zato u mjesnoj zajednici niže crkve sastao SUBNOR, pa sam se samo premjestio dvaest metara niže

Vratim se doma............
u stvari kenjam :-D probudim se i odmah na kompjuter......čak i prije pišanja
da vidim kakvo bude vrijeme i kam bumo otišli. Vrijeme potencijalno OK ali s naznakama da bio nas moglo naguzit, no svejedno odlučujemo da idemo, kak bi rekla Anja Rupel, v daljave
Za ove mlađe koji misle da je svijet počeo postojati '90 i '00 i ne znaju tko je ona, Anja Ruepl je bila pjevačica Videoseksa, koji su bili uz Lačni Franz i Pepel in kri, jedna od najpoznatijih slovenskih grupa
i naravno imali su hit "Vozi me vlak v daljave"
Zato se podrazumjeva da kad sam rekao da idemo "v dalajve" da bumo opet išli v Slovenijo
mislim da mi je to bio drugi ili treći put u životu :-D
Ideja je bila ići malo prošetati (riječ planinarenje bi stvarno bilo pretenciozno) po kanjonu Vintgar pa onda malo po Bledu pa se javiti Damjanu i Svjetlani i otići do Ljubljane
Soteska Vintgar je zelo lepa in res bi ga moral obiskat vsak.
btw, slovenski prilično dobro razumijem ali loše govorim pa zato koristim svaku priliku za vježbanje

Ko što rekoh, Vintgar zaista treba vidjeti. Hodanje je toliko ne zahtjevno da ga je moguće obaviti u punoj moto opremi.
Evo par slikica da vam predoče ljepote koje su tamo

samo će pravi šmekeri primijetiti veliku sličnost s našim hrvaškim Vražjim prolazom.
Dakle, dragi Slovenci i još draži Srbi jer vama je Vražji prolaz bliži od Vintgara

pridite in si oglejte naše naravne lepote

evo par starih slikica Vražjeg prolaza

Po ogledu Vintgarja smo šli na kosilo v gostilno k Jurču, i klopa je fenomenalna a cijena još bolja
Domaći grah sa suhim mesom za nas dvoje i piva i još nekaj .... 16,20 eura
Čisto za usporedbu, skoro toliko smo platili dvije kave i sok od narandže na Bledu