Portugal 2024

Autor Ćoso, Srpanj 02, 2024, 17:46:16

« natrag - naprijed »

Ćoso

Naša avantura započela je planiranjem i pripremama u Zagrebu. Osam parova, osam motora, svi spremni za ovogodišnje veće moto putovanje. Kako bismo olakšali početak, odlučili smo (opet) poslati motore kamionom do Malage, dok smo mi avionom stigli pet dana kasnije. To nam je uštedilo vremena, energije i novaca kako bi bili fokusirani i spremni za ono što nas čeka.

Nakon što smo sletjeli u Malagu, prošvrljali smo malo gradom te uvečer preuzeli naše motore i bili spremni za polazak. Malaga, grad bogate povijesti i kulture, dočekao nas je toplim andaluzijskim suncem. Istražili smo povijesne znamenitosti poput Alcazabe i katedrale Malage. Večer smo proveli uživajući u noćnom životu grada, kušajući lokalne specijalitete u živahnim barovima i restoranima-

Ćoso

...

Ćoso

...

Ćoso

U jutro smo napravili dvije grupe. Jedna je išla drito prema Sevilli u potrazi za jeftinim parkingom, dok je drugi dio ekipe želio vidjeti Gibraltar i Tarifu (ovdje sam bio ja, pa pišem :-)), čudesan spoj britanske kulture i mediteranskog okruženja (da ne pišem više gluposti želio sam popiti mineralnu u Gibraltaru).
Vozili smo se lokalnim cestama, uživajući u pogledu na more i planine. Kratko smo se zaustavili kako bismo se divili veličanstvenom Gibraltarskom stijenom.
Sljedeća postaja bila je Tarifa (najjužnija točka Europe), poznata po svojoj vjetrovitoj obali i savršenim uvjetima za kitesurfing. iz Tarife smo se išli susresti s ostatkom ekipe u Sevillu.
U Sevilli smo proveli noć, istražujući povijesne ulice, uživajući u flamenco glazbi i isprobavajući lokalne specijalitete poput pive i pive. Grad je bio prepun života i energije, a mi smo uživali u svakom trenutku. Nezaboravan je bio posjet katedrali i šetnja kroz čuveni Alcázar.

Ćoso

...

Ćoso

...

Ćoso

...

Ćoso

...

Josip-Sepp

jako dobro, ali jel ima još ili možemo s komentarima  :)

Ćoso

Citat: Josip-Sepp  u Srpanj 02, 2024, 22:08:45jako dobro, ali jel ima još ili možemo s komentarima  :)
Ima još puno (pogledaj pdf u prilogu), ali nemam vremena :-)...pucaj slobodno s komentarima

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život.

gogs

heheheh...ova zadnja slika je dio ekipe koja je bila u potrazi za jeftinijem parkiranjem a i jebalo im se za naljepnicu Gibraltara

Naučili smo da u Rondi ako parkiraš motor onako kako mi to znamo, dobiješ čestitiku na 200E, na licu mjesta platili 100E po motoru.

I druže Ćosiću.....ne AI  :samaranje: 

WTF?
"U Sevilli smo proveli noć, istražujući povijesne ulice, uživajući u flamenco glazbi i isprobavajući lokalne specijalitete poput pive i pive. Grad je bio prepun života i energije, a mi smo uživali u svakom trenutku."

Grba

:smijeh:  :smijeh:  :smijeh:
Istražujući povijesne ulice- čitaj "ispovračajuči povijesne ulice-"
098 737 604

Ćoso

Citat: gogs  u Srpanj 04, 2024, 15:09:08heheheh...ova zadnja slika je dio ekipe koja je bila u potrazi za jeftinijem parkiranjem a i jebalo im se za naljepnicu Gibraltara

Naučili smo da u Rondi ako parkiraš motor onako kako mi to znamo, dobiješ čestitiku na 200E, na licu mjesta platili 100E po motoru.

I druže Ćosiću.....ne AI  :samaranje: 

WTF?
"U Sevilli smo proveli noć, istražujući povijesne ulice, uživajući u flamenco glazbi i isprobavajući lokalne specijalitete poput pive i pive. Grad je bio prepun života i energije, a mi smo uživali u svakom trenutku."
...Rekao sam ti...ako nećeš ti, hoće čet đi piti

Preuzmi ili ćemo dodati mirišljavi romantični povjetarac na mjesečini

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život.

fatboy

Gogs i Ćoso...da smo u 80ima ili jos prije, Alan Ford bi imao konkurenciju...🤣🤣🤣

Branac

Citat: Ćoso  u Srpanj 02, 2024, 17:49:37...
ovo je živa uživancija a ne vožnja motorima kroz nekakvu SLO, I, F, AND i E vukojebinu. :moto2: