Africa Twin CRF 1000

Autor Danijel 23, Srpanj 30, 2017, 11:27:33

« natrag - naprijed »

Dadi

Citat: Golileo  u Ožujak 14, 2025, 20:27:17Nije li dosta velika razlika između 1100 i 1000?
Ili griješim?
U vožnji mislim, ne samo u cijeni

Ima nešto razlike taman da nije isti kao stariji model..po mom laičkom mišljenju namjerno
˝Osmijeh je jedna kriva linija koja može ispraviti mnoge stvari

Golileo

Citat: Suki  u Ožujak 20, 2025, 12:18:35Jel to ona verzija što platiš 400-500€ na neviđeno, on ti pošalje motor, ti se vozaš i isprobavaš, pa ako ti se svidi platiš mu ostatak, a ako ne vratiš motor dostavnom službom natrag? 
Otac prodaje jer je sin otišao na fakultet, pa motor bezveze stoji.
Ne
Ovo je nešto slično ali skroz drugačije
Mama prodaje motor od kćeri koja ga je kupila u Austriji do je radila u Švicarskoj a sa njime se vratila u Švedsku
No kako je otišla u ameriku sada ga prodaje

Bagy

mob: 095/573-6874

Suki

Citat: Golileo  u Ožujak 20, 2025, 16:44:54Ne
Ovo je nešto slično ali skroz drugačije
Mama prodaje motor od kćeri koja ga je kupila u Austriji do je radila u Švicarskoj a sa njime se vratila u Švedsku
No kako je otišla u ameriku sada ga prodaje
A dobro sad...to jel ima pišu ili picu ne znači ti mnogo.
:moto2:

098 9232180

Golileo

Citat: Suki  u Ožujak 20, 2025, 21:21:49A dobro sad...to jel ima pišu ili picu ne znači ti mnogo.
Možda tebi ne znači jel to što ćeš voziti ima pišu ili picu....
Vjeruj drugima znači

Suki

...ma samo ti stavi sliku kad stige.
:moto2:

098 9232180

Grba

,
098 737 604

Golileo

Honda je to kume moj!

gianni

Grba

Je,Frfina požeška ljepotica  :thumbup:
098 737 604

Golileo

Africa baš izgleda prekrasno
Vitka
Nekako ponosna
Baš advenčr
Cmok
Iskreno nadao sam se da je lakša ali ova varijanta sa dtcom baš i nije toliko...
U odnosu na versys dok guraš na mjestu sve je to tu negdje....
Ali Kada krene osjetno je lakša za upravljanje.
Rekao bi da je to ta razlika u 21 prednjem kotača a ne do ukupne mase.
Kroz gužvu i preko rinzola ide kao 800 DE. Uljeva povjerenje i imaš osjećaj skoro kao da si na biciklu.
Po makadamu je ipak malo lelujava i to vjerujem na račun težine. Ide i može Ali sa 800 DE bi mogao brže i više. Dct na makadamu i gravel mod baš nisam shvatio....Ali nisam ja baš pametan...
No taj DCT mi je inače diskutabilan!
U modu D mislim da je toliko iritantan da ne znam za koga je napravljen. Pa u 6 prebaci na 40?! Osim ako to nije neka zelena fora za potrošnju benzina i manje emisija ugljika
No u S modu i još kada pomaknes na dvije crtice eeeee to je već drugačija priča!  Mijenjanje s gumbicima i bez spojke Kroz grad od semafora do semafora je mrak. Ko skuter. Kako bi se brzo na tu prednost naučio. A ako i nisi u pravoj brzini samo klik ili dva i evo te....
Super stvar
Ako izuzmemo D mod i povećanje ukupne mase....
Prednosti po meni ...
Zvuk baš baš dobar. Čak i sa original auspuhom. Pitam se kako su ga tako glasnog i pustili van iz tvornice. Mami na kratka dodavanja gasa i izaziva osmjeh od uha do uha....mljac
Položaj sjedenja je baš ono adv uspravan i po meni idealan. Nije malo za naprijed nego baš uspravan ko da si metlu progutao - sada mi jasno zasto suki na slikama izgleda kao da je metlu analno gutao. Široki volan. Imaš osjećaj kao da si car.
Ma kralj.
Snage po meni dovoljno. Ide do 200. Zna zavoblat preko 180 ali meni to ionako ne treba.
Rekao bi da se manjak Snage u odnosu  na versysa 1000 ipak osjeti ali ja bi joj to oprostio u odnosu na upravljivosti i off prednosti koje donosi.
Za autocestu i dvoje i koferi versys bio bio sigurno bolje rješenje.
No ko želi malo skrenuti ma majstorsku a ja sam taj onda onda s africom bi to isto bio gušt a sa versysom preznojavanje
Za kočnice mogu reći da su meni odlične. Ali tako mi je kocio i 800 DE i versys sada sa crvenim brembom pa mi to nije neki veliki plus ili minus.
Sve u svemu više svestran motor.
Da nisam probao 800 DE vjerujem da bi bio više oduševljen ali iskreno nije mi ukupno toliko bolji od versysa koliko sam se nadao.
Da se razumijemo daleko od toga da nije dobar.
Jako je jako dobar.
Samo realno ja sam na asfaltu 96 posto vremena
Zaključak je da ne mogu svi sve i da treba razlučiti za koje namjene se motor kupuje.
Ugladenost i vršna snaga redna 4 cilindra ili sirovost 2?
Ja moram priznati da mislim da ću ići u ovom smjeru ali ne nužno tom brzinom kako sam mislio
Neka kraljica još malo čeka bogatije dane
Misliti ću na nju...
Puno

Golileo

Golileo

Na slikama se bolje vidi da je uži i viši od versysa i takav je osjećaj u sedlu i vožnji.
Sjedalo je malo tvrde ali mislim da bi se navikao....
Nije baš da nakon 50 boli kao tonija ali mekano nije.
Čini mi se da 800 DE je tu mrvu bolji. Ali to je taj kompromis za takav tip motora...

gianni

Samo je jedan veliki Kralj i ostati ce vazda.
Malih kraljevića i kraljica ima vise :sunce:

zorro

Citat: gianni  u Ožujak 22, 2025, 17:55:02Samo je jedan veliki Kralj i ostati ce vazda.
Malih kraljevića i kraljica ima vise :sunce:
Je da..strom somara 😁
Somara je somara 😛
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato: