Vr`ovci 2022.

Autor zorro, Svibanj 29, 2022, 21:05:38

« natrag - naprijed »

zorro

što god da napišem bilo bi malo..tak da ću samo napisati ..voljemo vas Markan i ja  :-* ..naravno i Munja, Žandar i Gato  :beer:

Kome nije dovoljno ovih par fotki ođe..evo link na fejsšit  :thumbup:
https://www.facebook.com/zorrrrrro/posts/pfbid0UhyqfFiYQuFT9knZ9szVdZ9CStsmDqGVDKmNpDoh9p2qaxoQjeMPt1QsqC5QrgkVl

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

zorro

:beer:
SOMARA JE SOMARA ;D

zorro

:-*
SOMARA JE SOMARA ;D

Saxi

Sreća prati hrabre i budale, kišu smo sjebali ka Ćoso i Gogs bure rakije, u trenu, bez posledica, od onoliko pozitivne energije i dobrih, divnih I interesantnih ljudi na jednom mestu, uz vrhunsku organizaciju i gostoprimstvo Markana, Zoroa, Jalnija, Grbe koji je utekao ali me laf u srcu po svima pozdravio ma da vas nema, moralo bi vas se izmisliti kao glavne uloge u nekom nenadjebivom Kustinom filmu, hvala vam svima koliko vas ima, bilo je ovo ukusno druzenje i punjenje baterija uz sve naše avanture i razlicitosti koje smo dezinfikovali alkoholom na propisan način i nauzivali se preko mere u predivnim predelima Papuka i Markanove hacijende i dobroti ostalih komšija, živeli družino vesela

Grba

098 737 604

vego

Istina!!!
Puno bolji od Gradskih Vrhovaca koje smo također posjetili prvog dana. Umorni i gladni malo obilazili okolicu Požege, po uputama Zumo navigacije   :samaranje:
Prvo hopni, pa reci skoč...

Mrki

Citat: vego  u Svibanj 29, 2022, 22:50:40
Istina!!!
Puno bolji od Gradskih Vrhovaca koje smo također posjetili prvog dana. Umorni i gladni malo obilazili okolicu Požege, po uputama Zumo navigacije   :samaranje:
Špoki i ja smo na uputu Zume obilazili šumarske puteve oko Vrhovaca

Još nisam sreo nekoga da ima lijepe riječi za Garmin Zumo.. i koji da ga nije toliko masno platio bi ga frknio kao Sandra Perković kladivo..

vego

Sve si dobro rekao, osim što Sandra Perković baca disk, a ne kladivo  :smijeh:
Prvo hopni, pa reci skoč...

Suki

Citat: vego  u Svibanj 29, 2022, 23:36:51
Sve si dobro rekao, osim što Sandra Perković baca disk, a ne kladivo  :smijeh:
:smijeh: :thumbup:

Sve to tako treba biti :ooda: :gimme5: :thumbup:.
:moto2:

098 9232180

zorro

Na krevetu gore u velikoj sobi ostao power bank..bijeli.
Dolje kod pecala nečije oćale.
Nek se javi čije je šta pa ćemo riješit dostavu.

Poslano prek "one" stvari..

SOMARA JE SOMARA ;D

Grba

Tak vam treba,podlegli ste robotima i isključili mozak,zaboravili ljepote "kartu čitaj seljaka pitaj"  :ebudale:
098 737 604

agolac

Citat: zorro  u Svibanj 30, 2022, 07:54:00
Na krevetu gore u velikoj sobi ostao power bank..bijeli.
Dolje kod pecala nečije oćale.
Nek se javi čije je šta pa ćemo riješit dostavu.

Poslano prek "one" stvari..

agolac

Citat: Grba  u Svibanj 30, 2022, 07:55:02
Tak vam treba,podlegli ste robotima i isključili mozak,zaboravili ljepote "kartu čitaj seljaka pitaj"  :ebudale:

Ma to je sve super. Kad bih inače vidio toliko svijeta i offroada da nije Garmina. Jebeš GPS koji te samo vodi zadanom rutom. Jesmo neki advenčeri ili ne.
To je fičr a ne bug kod Garmina. :)

zorro

Drugi dio fotki..Markanove i kolege Cipre ..(onaj što je došao s onom plavušom na koju se Đanija napalio  :smijeh:)

https://www.facebook.com/zorrrrrro/posts/pfbid0bctfNUzJJAYiJ9fcXiEHa6oKsA3BEQg5gU6x7yF9M6cbEmydQRBi9iaZGsXh1VZ3l
SOMARA JE SOMARA ;D

Osy

Hvala na svemu, uživali smo u konačnom druženju kojeg smo se svi zaželjeli :thumbup: Posebno me razveselio kratki dolazak Roadrunnera jer je on susretom u Farkašiću 2012, ako se ne varam, bio pionirom ovakvih druženja :thumbup: Također mi je drago što su bili kljakavi Saxi i prijatelj Dule, koji je isto naš forumaš pod nickom Krmco. Lijep pozdrav svima do nekog novog susreta :-*