Vr`ovci 14.-16. 06. 2024.

Autor zorro, Svibanj 28, 2024, 21:59:29

« natrag - naprijed »

zubakis

Citat: keko  u Lipanj 03, 2024, 04:35:48..jučer igrao nogomet i najvjerojatnije pukao mišić (danas idem doturu), al to samo znači da bum došel ak treba i na trepavicama (čitaj V bu me vozila  :huh: ).
Nije balun više za tebe.... :P

keko

.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

agolac

zubakis

gianni

zubakis

Ima li nas koliko? Pitam za prijatelja

zorro

Citat: zubakis  u Lipanj 09, 2024, 21:50:31Ima li nas koliko? Pitam za prijatelja
Reci tom prijatelju ak mu nešto nije jasno nek mi se osobno obrati 😛

Sutra ću malo preletit i zbrojit se..nadam se da će nas vrijeme poslužiti da ne moramo odgađati za tjedan iza.
Koliko god da nas bu..bit će super kao i uvijek
😘 :beer:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

bajki

Doda i ja planiramo doći u subotu popodne.

Špoki

Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

zorro

Citat: zubakis  u Lipanj 09, 2024, 21:50:31Ima li nas koliko? Pitam za prijatelja
Zvao me taj tvoj prijatelj pa sam i njemu rekao..Ima nas za sad (bez nas domaćih) AJNC, a zna se da ajnc ne gubi  :thumbup: 
Neki ljudi već godinama dolaze nenajavljeni i to su naši dragi uvijek rado viđeni (bivši) forumaši..tak da..kao i uvijek..bude i odustajanja i prijava zadnji dan..nema nikakvih problema..kak god ..nama vazda dobro  :-*

Vrijeme najavljuju super..budite mi dobri, zdravi, debeli i mišićavih guzica ..sretno vam na putu i viđamo se  :beer:  :moto2:  :blato:  :vino:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

munja

Saxi

Da se zahvalim @vego i @zorro, što su mi dali na znanje da se dream team okuplja, ali ovaj sad vikend mi nije izvodljiv, idući bih mogao, pa ako se pojave oluje i oblaci, iduće nedelje ćemo se zajedno zezati, a ako bude ove nedelje, siguran sam da će biti uživanja vrhunskog i trenutaka za uspomenu
Ljubim vas sve

zubakis

Nece valjda i Munja dolazit?  :smijeh:

Mrki

Računaj mene od petka do subote (sa noćenjem jel).

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk

munja

Citat: zubakis  u Lipanj 11, 2024, 12:10:36Nece valjda i Munja dolazit?  :smijeh:
Neće ako ćeš ti doči