Trening bezbedne voznje

Autor vazlan, Srpanj 14, 2019, 22:39:05

« natrag - naprijed »

vazlan

Kolege bikeri,
pisem Vam iz susedstva iz Vojvodine iz grada Sombora i zeleo bih da podelim jednu informaciju.Naime,02.i 03.08. u gradu u kom zivim ce se odrzati kurs bezbedne voznje za motocikliste koji ce voditi sertifikovani instruktori koji inace vrse obuku policije u nekoliko drzava bivse Jugoslavije.Obuka se odvija u dva dela.Prvi je teoterski i traje oko 2,5 sata(prvoga dana) a drugi celodnevni,prakticni na polgonu(drugi dan).Ovo sam odjavio iz razloga sto je moj grad svega 65 km od Osijeka i 45 KM od B.Manastira pa kolegama to i nije tako daleko za izuzetno kvalitetnu obuku koju bi mogli dobiti.o kvalitetu obuke mogu da garantujem jer sam istu i sam pohadjao.Ako bude zaiteresovanih mozete me kontaktirati ovde pa cemo se dalje dogovoriti za  detalje. :moto2:
https://www.youtube.com/watch?v=2kApYSlJLg8

BorkoĆoso

To je super stvar . Napiši i cijenu.


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

Danijel 23

Citat: Ćoso  u Srpanj 15, 2019, 06:33:34
To je super stvar . Napiši i cijenu.


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!
Jesi ti bio na Mičevcu?

Ćoso

Citat: Danijel 23  u Srpanj 15, 2019, 06:43:02
Jesi ti bio na Mičevcu?
Ne. Nisam siguran ni da je održan


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

vazlan

Garantujem da je takav kurs super stvar. Ja vozim motocikle 30 godina ali posle iskustva sa profesionalnim instruktor ima mnoge stvari vezane za vožnju i pojam o brzini, zaustavnom putu prilikom kočenja to se sve menja.Upoznavanje sa nekim situacija a koje se retko dešavaju ali će nam se dogoditi je takođe jedno iskustvo. Cena kursa je 105 eura i pošto je praktični deo celodnevni obezbeđeni se hrana i piće.Za one koji su dalje rešili bi i neko povoljno prenoćište.

Bagy

Cijena je korektna!  :thumbup: Tko nije bio - nek ode!  ;)
mob: 095/573-6874

vazlan


Osy

Jbga, tada krećem na more...A u Somboru bio preko nekoliko puta, kad budem opet, čujemo se :beer:

Ponti

Svi prave tečaje sigurne vožnje ..... bzvz  :bzvz:

Dođite k meni na tečaj nesigurne vožnje, kotizacija sitnica  :)

vazlan


vazlan

Prošle godine sam započeo ovu temu s namerom da one kojima Sombor nije daleko(Osiječani i svi oni bliži granici sa Vojvodinom)dođu na trening.Kao i prošle godine i ove ćemo održati prvi trening u sezoni poslednjeg vikenda aprila(travnja).Ove godine imamo pored osnivog u planu održati i napredni trening.Uslovi i cena su isti kao i prošle godine.Svi su dobrodošli.Garanrujem kvalitetan trening sa iskusnim instruktorma koji to rade već više godina unazad i to u više republika bivše YU.Zainteresovani kontaktirajte me ovde na forumu pa ću dati sve detalje.Lep pozdrav.

https://www.youtube.com/watch?v=KhKGBGoaBHs&t=24s

Ćoso

Dragi Vazlane,

pozdravljam inicijativu i slažem se da stalno trebamo ponavljati i vježbati.

Ovakvi treninzi su u Hrvatskoj nekome (pre)skupi, pa predlažem da napišeš detalje (cijena, što se vježba, itd) o treningu u Somboru jer pretpostavljam da su cijene kod vas znatno niže.


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

vazlan

Poštovani Ćoso,
drago mi je što si mi skrenuo pažnju ali mislio sam da će neko,koga ova tema stvarno interesuje,pročitati je od prvog posta.Pa dobro,da krenemo od početka.Namera mi je,svakako bila,da bajkerima koji su u susedstvu ponudim kvalitetan trening.Znam da u Hrvatskoj postoje takvi treninzi i to da se održavaju u više mesta.Kod nas je situacija takva,da se oni održavaju samo u Beogradu ali na moju inicijativu prošle godine je prvi put održan u Somboru i tako sam trening približio nama vojvođanima-severnjacima.Inače volim da se provozam po Baranji,jer mi nije daleko a i putevi su fantastični,za razliku od naših,pa mi je palo na pamet da kolege bajkere,ovim putem pozovem da učestvuju u jednom ozbiljnom i kvalitetnom treningu.
Ne znam kolika cena ovakvih treninka u Hrvatskoj.Osnovni trening je dvodnevni i sastoji se od teoretskog dela(prvi dan oko 2,5 sata poslepodne)i praktičnog(sutradan,ceo dan 10-tak sati)Cena treninga je 105 eura.Na dan treninga je obezbeđena hrana i piće,jer se radi na poligonu ceo dan i nema nekih dužih pauza.Inače,trening rade licencirani instruktori koji obučavaju policiju Crne Gore,Srbije i Bosne.Za ovu godinu se planira i trening za off road.
Kogod da je zainteresovan,a moža misli da je daleko obezbedićemo i smestaj po povoljnoj ceni.Eto,mislim da sam dao dosta informacija ali ako treba još detalja tu sam.
Lep pozdrav.Zlatko.