Jednodnevni đirevi ,vožnje,piva,ugodni razgovori

Autor Black Betty, Srpanj 27, 2017, 18:28:51

« natrag - naprijed »

Osy


Ćoso

Citat: Babo  u Lipanj 18, 2023, 10:27:49Evo sastali se mi ( Martin, Borko i ja ) malo jučer, baš lip dan bija. Kaže Martin odvest ću vas na jedno misto di niste nikad bili i NU, odvede nas na Željavu

You cannot view this attachment.


Malo smo harali okolo, tražili Titove vile po Plitvicama, popili pivu u Otočcu i za kraj požderali picu u Ruspante i svak svojoj kući.

Nakraju lipih 600 km smo napravili i ono najbitnije, guštali
Dečki, vas "NNNI"


Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

Cypher

Pretpostavljam da mnogi ne idu na Panos, al jučer vodio frenda gore pa evo malo informacija za one koji planiraju (ako ih ima). Cesta do gore je blagi užas. Ekipa iz šumarije izvlači drva, pa je cesta gadno uništena. Malo ju je i priroda uzela, pa je dosta sužena od zadnji put kad sam bio (cca prije 3 god). Uz to i ove obilne kiše su isprale onaj sitni kamen i na mjestima je ostalo ono krupno, oštro kamenje i vododerine, koje su na mjestima dosta duboke. Ipak najveći problem je što su obilno nasipali na mjestima friški šoder sa dosta krupnim kamenjem u koji upadneš kao u tijesto. Bilo je malo frkovito na par mjesta, (posebno ja jer se dam nagovoriti da idem gore na cestovnim gumama), al pak smo se nekako dovukli gore i sve zaboravili jer je pogled...pa oni koji su bili znaju.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


zorro

Citat: Cypher  u Kolovoz 27, 2023, 09:12:27Pretpostavljam da mnogi ne idu na Panos, al jučer vodio frenda gore pa evo malo informacija za one koji planiraju (ako ih ima). Cesta do gore je blagi užas. Ekipa iz šumarije izvlači drva, pa je cesta gadno uništena. Malo ju je i priroda uzela, pa je dosta sužena od zadnji put kad sam bio (cca prije 3 god). Uz to i ove obilne kiše su isprale onaj sitni kamen i na mjestima je ostalo ono krupno, oštro kamenje i vododerine, koje su na mjestima dosta duboke. Ipak najveći problem je što su obilno nasipali na mjestima friški šoder sa dosta krupnim kamenjem u koji upadneš kao u tijesto. Bilo je malo frkovito na par mjesta, (posebno ja jer se dam nagovoriti da idem gore na cestovnim gumama), al pak smo se nekako dovukli gore i sve zaboravili jer je pogled...pa oni koji su bili znaju.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


Nisam ja zaboravio na tvoju poruku ..ova godina me sjebala totalno..al sljedeće se čujemo i vidimo svakak  :thumbup:  :beer:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Cypher

Za to nema problema. Nikad nije kasno. Samo nek je zdravlja. Još jedna zgodna stvar od jučer. Stignemo gore onako napaćeni, kad gore vw sharan i tko drugi nego Česi. Muž,žena i dijete od cca 3-4 godine. Mi u čudu da su autom došli skroz gore. Al dobro, auto na dizalici. Sjebali gumu, al lik sa smješkom kaže nema veze ima rezervu, al stavit će ju kasnije. Sad kao malo uživaju.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


Cypher

Normalno da smo se predugo zadržali gore, pa smo se po tako sjebanoj cesti spuštali dolje po mrklom mraku . Moram priznati da to još nisam radio. Zanimljivo iskustvo. I kao šlag na kraju, vraćamo se i pri brzini od cca 100 opalim zeca koji je odlučio pustiti auto koji je išao ispred mene i baš meni izletiti. Srećom po mene, a možda i po njega, opalio me u lijevu čizmu i izgleda prošao između prednjeg i zadnjeg kotača. Uglavnom nema tragova krvi i svi dijelovi na broju.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


Josip-Sepp

slijedeći put probaj na Ličku Plješivicu  :thumbup:

isto prekrasan pogled, s jedne strane na Korenicu i Liku a s druge na Bihać
a da ne spominjem ona podzemna čudesa kaj je iskopala JNA

Cypher

To je u planu duže vremeena. Tu prolazim dost često i svaki put kažem da moram svratiti a nikako da mi se poklopi. Il je prevruće, il prehladno, il se ne možemo skupiti, ovaj ne može ovaj vikend, drugi ne može drugi vikend, ovaj kuka da neće po makadamu, treći da nema gume za makadam... pa jbm najbolje da asfaltiramo cestu do gore. Najbolje mi je kad idem sam.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk


Josip-Sepp

Citat: Cypher  u Kolovoz 27, 2023, 13:15:19To je u planu duže vremeena. Tu prolazim dost često i svaki put kažem da moram svratiti a nikako da mi se poklopi. Il je prevruće, il prehladno, il se ne možemo skupiti, ovaj ne može ovaj vikend, drugi ne može drugi vikend, ovaj kuka da neće po makadamu, treći da nema gume za makadam... pa jbm najbolje da asfaltiramo cestu do gore. Najbolje mi je kad idem sam.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalkbedastoće, ja sam sa cestovnim gumama par puta bio gore.
Najgore mi je bilo kad bi friško pošodrali rupe pa bi bilo mekano i rahlo


Black Betty

Prepostavka je majka zajeba

Golileo

Zorro kako uhvatiti ovaj zadnji mm ?

Poslano sa mog SM-A226B koristeći Tapatalk


Bagy

Citat: Golileo  u Listopad 01, 2023, 15:30:25Zorro kako uhvatiti ovaj zadnji mm ?

Poslano sa mog SM-A226B koristeći TapatalkNe ide do kraja, pa ga prodaješ!?!  :smijeh:
mob: 095/573-6874

Golileo

A šta ću
Vidim da pravi motori nisu za mene


Poslano sa mog SM-A226B koristeći Tapatalkfatboy