Situacije u prometu

Autor Black Betty, Srpanj 27, 2017, 23:24:46

« natrag - naprijed »

Black Betty

Kako sam stalno u prometu i uvijek mi se dešavaju neke situacije odlučih to podjelit sa vama,evo jedne odnedavno.
Prepostavka je majka zajeba

Osy

Citat: Black Betty  u Srpanj 27, 2017, 23:24:46
Kako sam stalno u prometu i uvijek mi se dešavaju neke situacije odlučih to podjelit sa vama,evo jedne odnedavno.
Đe situacija... Neka nevidljiva ili ne znaš uploadat :tongue:

Stjepko

Hoće svaki dan po malo. Pula ima 120 sunčanih dana pa kad je oblačno.

Osy

Citat: Stjepko  u Srpanj 27, 2017, 23:29:46
Hoće svaki dan po malo. Pula ima 120 sunčanih dana pa kad je oblačno.
:)

Black Betty


Uglavnom ja ujutro fino u Metro po neke stvari i dođem u skladište di čekam svoj red na ukrcaj.Skladištar se nešto pregovara ,razgovara sa nekim bikerom,i kad me vidio kaže on,evo ti njega on ti je biker on ti može pomoč.O muko moja šta če ovaj sad,di mene u bikere svrstavat ja sam korisnik motora.Ovaj Mađar doleti do mene i daje kao neki bikerski pozdrav,kao mi smo svi neka sekta,kult itd,itd.Kaže Arli problem,neče upalit.
E jebiga sad pa taj pikamer i nije predviđen da svaki put upali mu kažem,ovaj gleda i ne kuži kurca,jer od Engleskog jezika zna samo coca cola i hello.O muko moja ajmo vidit šta mu je.Ovaj išo prat u praonu tu hrpu željeza sa visokotlačnim peračem i kaže poslje pranja neče upalit.

Sa strane stoji Mađarica,uf,crna kratka kosa,plave oči,tijelo kao san,cica neka čvrsta 2,5,ja bi reko da je tu igrala estetska kirurgija,i tetovaža iznad live cice,al vidio samo pola,pokušo vidjet cijelu al neče pokazat,ovi viče samo problem,problem...

Jebo arlija vidi nje što je fina.ovaj opet problem,proble ,o jebote problem kupi pravi motor pa nebuš ima problema.Nego ja malo pogledao po motoru i sumljo da je neki kurac smočio tokom pranja,više gledo nju nego arlija(priznajem).skupilo se nešto ljudi i svi su znali riješenje problema,neki su čak rekli da je grijač otišo....

Ajd ja postavio dijagnozu i kažem mu vako,sad idemo kupit 5 litara destilirane vode na benzinsku ,vodom češ zalit cviče i poslje češ stavit benzine i gas.Ovi gleda i ne kuži kurca,bom idemo sa mojim kombijem do benzinske,nakon nekog vremena skužio inkaže idemo,alo čekaj malo,ti češ bit tu i čuvaj motor a ja i Mađarica idemo skupa,malo mu nije bilo drago al jebiga morao prihvatit igru.Dakle mi po benzinu i ova prolije vodu po cesti,o muko moja pa zali cviče barem.

Vratimo se nazad,ulijemo benzinu i upali iz prve,da čovjek ne povjeruje,izgrlimo se izljubimo se ,ovaj oče platit,ama biži ča dok radi mu kažem,i poželim sretan put..

A mađarica,eh,nego uto me zove prijatelj i kaže mi ,sinoć mi pijavica u Fažani prošetala motor,i nađi mi komade jer imam teh servis i 07 idemo na Dalmatinu,o jebem vam krušnu mrvu,šta me maltretirate vako rano.Ajd sad zovi ovega u A šta je blizu Louisa da kupi pa da šalje,o muko moja...
Prepostavka je majka zajeba

Osy

O jebem te mrljava, baš te nagazili :buahaha:

Black Betty

Ima toga još,al polako,uglavnom popravljao,prevozio,fušao,ja sam magnet za takve stvari....
Prepostavka je majka zajeba

Martin

Citat: Black Betty  u Srpanj 27, 2017, 23:31:32Vratimo se nazad,ulijemo benzinu i upali iz prve,da čovjek ne povjeruje, izgrlimo se izljubimo se ,ovaj oče platit,ama biži ča dok radi mu kažem,i poželim sretan put..


e tu sam te čekao  :buahaha: :buahaha:
**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 095/1530 150 ....u svako doba dana i noći :)

zorro

..o muko moja  :smijeh: ..s nestrpljenjem očekujem sljedeću..al nek bude šveđanka..one su radodajke  :buahaha:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Špoki

Dobri neki ovi putopisi...pratim :bravo:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

Black Betty

Piiiiiiiiiiip
Dnevni izvještaj sa ceste
Danas išo do Kozine(to vam je u Sloveniji ,za neupučene)
Prođem granicu i cesta je super ,obiluje sa puno zavoja i uspona,a naibolji dio je kad se  dižeš za črni kal,to je za korisnike motora ka naša plominka,samo što je ode bolje jer je cesta široka i ide u brdo.

Tamo se nalazi moto point(dobar amburger) i od tuda kreču obično motori,tako i danas.
Normani motori bez problema savladavaju brdo,dok chopperice voze ka babe i samo smetanu na cesti.

Ja sa kombijem počinjem osvajati brdo i uredno me normalni motori pretiču i nastavljaju dalje,sustižem dva arlija koji voze jedan pored drugog ,i voze 48 na sat,o bem ti krame koje neče uzbrdo,uredno ih pretičem(ovi blendanu,mašu neki kurac,ko vas jebe vozite kako triba, a ne smetat po cesti).

Pred Kozinom sustižem još jedan arli i taj več vozi 78(bilo ravno),nakon par neravnina se zatrese i ispadne mu ruksak i šator sa portopakija,ja pokušavam izbječ (da mi ne razbije nešto na kombinu i pregazim preko šatora),uredno se zaustavim te poberem ruksak i stavljam u kabinu,nakon toga ubrzo me prolaze ona dva,i smiju se i urlaju(sigurno mislili da mi stao kombi pa bili sretni).

Ja gas i normalno brzo ih sustignem,prestignem(ovaj put se makli jer dopalio sa nemih 120 iza njih),sad ganjam za ovim arlijem i sustignem ga pred ulazom u grad,blendam mu da stane i ovaj stane na benzinsku i pokazujem mu ruksak,ovi odma skače sa motora,uzima ruksak i panično otvara da vidi dal je unutra novčanik.

Poslje se ispostavilo da je imao par tisuća € unutra jer su na turi i ide na servis negdje usput.

Zahvaljuje oče dat koji euro,ba biži ča i sretno

Bem ti chopperice u vožnji se počele raspadat
Prepostavka je majka zajeba

Black Betty

Ovo je bilo prošlu sedmicu  :),a sezona još nije gotova  :tongue:
Prepostavka je majka zajeba

Osy

O sunce ti jebem, jel ti to sanjaš, il je baš svaki dan tako zanimljivo :huh:
Mislim i ja sam na cesti, minimalno 8 sati dnevno, morat ću širom otvorit oči i ne surfati dok vozim, možda sam i ja nekog ili nešto pregazio, a da ne znam :thumbup:

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Mrki

Pa ko drži par tisuća eura u torbi na zadnjem sicu.. jab to u gaće nagurao :D