Dugme startera

Autor Fantom, Listopad 18, 2021, 11:51:50

« natrag - naprijed »

zorro

Citat: agolac  u Listopad 22, 2021, 19:54:22
Nije isto. Voltaža opada s metrima žice (Voltage drop). U harnesu žice idu vamo tamo na sve strane, a da ne govorimo o debljini presjeka žice koji je isto faktor. Dakle debela žica plus kratka žica jednako jača svjetla jer je manji pad napona...
ima logike  :thumbup:

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Fantom

Citat: Fantom  u Listopad 22, 2021, 21:49:51
Usput da pitam jer ima veze sa temom jeli ovaj hepek sluzi da se moze startati motor ako nece na dugme. Cime prespojite ove zice?
Jel zna neko ?

zorro

Citat: Fantom  u Listopad 25, 2021, 11:00:25
Jel zna neko ?
Bilo čim ..komad žice ..2 ključa/šarafcigera u križ..što god..samo pazi ako ideš sa žicom ..ako nema izolaciju radi u rukavicama.
To se u biti samo na kratko spoji da zaalnasuješ..i čim upali sklanjaj to čim si brikao
SOMARA JE SOMARA ;D

Osy

Citat: Fantom  u Listopad 25, 2021, 11:00:25
Jel zna neko ?
:want: Ja sam vidio kada je jedan majstor to mjesto dotakao sa odvijačem iliti šarafcigerom i tako upalio Stroma...
Kako to fercera, ne znam, ali sam vidio ;)

zorro

Citat: Osy  u Listopad 25, 2021, 11:28:18
:want: Ja sam vidio kada je jedan majstor to mjesto dotakao sa odvijačem iliti šarafcigerom i tako upalio Stroma...
Kako to fercera, ne znam, ali sam vidio ;)
Preskače se dugme startera na volanu..znači s ovim drito daješ kontakt anlaseru..
SOMARA JE SOMARA ;D

Osy

Citat: zorro  u Listopad 25, 2021, 12:23:48
Preskače se dugme startera na volanu..znači s ovim drito daješ kontakt anlaseru..
:thumbup:

Fantom

Super. Hvala na pomoci. Cisto da znam sa sigurnoscu jeli to to o cemu sam citao prije u par navrata ali nikad sa ilustracijom gdje i kako. :beer:

bajki

Dali netko možda ima prekidač paljenja koji je ujedno i prekidač svjetala (desna ručka) viška, za prodati? Radi se o malom Stromu 2008. godina.

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D

bajki

:thumbup:

Našao sam ja netu, ali isto kao i ovaj tvoj, ima hrpa čudnih ponuda, da ne kažem lažnih. Stave da je za taj model, a fotka proizvoda ne odgovara traženom.

U biti na netu se može naći, ali sam mislio brzo riješiti da se ne čeka mjesec dana.

agolac

Yes, I really planed to drive my DL1000 K7 until the end of eternity....

bajki

Nema. Ima lijevih kao u priči! :smijeh: