paljenje

Autor ividos2110, Kolovoz 13, 2024, 11:24:10

« natrag - naprijed »

ividos2110

Pozdrav
Pitanje za meštre.Već par mjeseci mi teško pali svaki 5-ti 6-ti put, nema pravila.
Svaki put upali ali kad zašteka, onda ostane bez struje na kontrolnoj tabli i teže zavrti prva dva đira
Akumulator je dobar (ispitan), spojevi su dobri. evo dolje na videu se vidi kako to zna bit.video paljenje strom 650.zip

zorro

Djeluje definitivno kao loš/slab akumulator, ali ako veliš da je ispitan i da je dobar onda se baci na anlaser..možda je ležaj/piksa na rotoru pa pri paljenju i opterečenju se smakne u stranu zbog lufta i dotakne stator.
To je jedino što mi pada na pamet  :huh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

zorro

Al ja bi svakako probao s drugim akumulatorom ili da s kablovima spojiš aku od auta..onda si rješio dilemu kad vidiš kak se u tom slučaju ponaša
SOMARA JE SOMARA ;D

Cypher

Kod mene kod istih simptoma bio u pitanju akumulator. Multimetar isto pokazivao da je dobar. Bilo bi lijepo kad riješiš da javiš u čemu je bio problem.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

VUCIBATINA

multimetrom se ni nemože ispitati baterija. može bez problema biti i 13v napunjen a da neće pali tako da slušaj dragu, kablove s auta ili druga baterija to je najbezbolnije isprobati
možda sam ružan ali sam zato glup!
091/892-7948

ividos2110

Kaže elektricar alnaser. Poslao sam ga na reparaciju pa ćemo vidit kad bude gotov. Preko kablova isti simptomi.

ividos2110

Evo na kraju ipak ispada da je do akumulatora. Mjerenje multimetrom je pokazivalo sve dobro prvi put. Sad kad sam vratio alnaser nazad (repariran ), opet isti sipmtomi samo sad multimetar i očitava niske vrijednosti da je ispod potrebne jačine. Sve u svemu, novi akumulator i reparirani alnaser. ;)  ;) 

zorro

Citat: ividos2110  u Kolovoz 19, 2024, 12:43:48Evo na kraju ipak ispada da je do akumulatora. Mjerenje multimetrom je pokazivalo sve dobro prvi put. Sad kad sam vratio alnaser nazad (repariran ), opet isti sipmtomi samo sad multimetar i očitava niske vrijednosti da je ispod potrebne jačine. Sve u svemu, novi akumulator i reparirani alnaser. ;)  ;)
e jebiga..đaba si bacio pare na reparaciju..anlaser uglavnom nikad nikome )koliko znam nije otišao da je bio potreban taj zahvat.
Trebao si odmah probati onak s kablovima kak sam ti napisao..sad je gotovo..poslije jebanja nema kajanja  :)
SOMARA JE SOMARA ;D

ividos2110

Citat: zorro  u Kolovoz 19, 2024, 13:39:57e jebiga..đaba si bacio pare na reparaciju..anlaser uglavnom nikad nikome )koliko znam nije otišao da je bio potreban taj zahvat.
Trebao si odmah probati onak s kablovima kak sam ti napisao..sad je gotovo..poslije jebanja nema kajanja  :)
e jebiga , kad slušam svakoga .  Najbolje se pouzdat u svoj nos , pa ako je i krivo bar znam da sam sam kriv. Al nema veze, sad je barem i alnaser miran za dugo.😀😀

agolac

Sta nije netko stavljao nove četkice na starter? To isto zna otići?
Yes, I really planed to drive my DL1000 K7 until the end of eternity....

Bagy

Citat: zorro  u Kolovoz 19, 2024, 13:39:57e jebiga..đaba si bacio pare na reparaciju..anlaser uglavnom nikad nikome )koliko znam nije otišao da je bio potreban taj zahvat.

Sad će i on staviti u potpis: "Jbga, Zorro je uvijek u pravu!"  :smijeh:
mob: 095/573-6874

Martin

Citat: Bagy  u Kolovoz 20, 2024, 23:05:18Sad će i on staviti u potpis: "Jbga, Zorro je uvijek u pravu!"  :smijeh:
:smijeh:  naravno, to nikad nije bilo upitno  :buahaha:  :buahaha:
**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 095/1530 150 ....u svako doba dana i noći :)

zorro

De vi nađete nekog mlađeg..šta se se ufatli mene čojka u drugoj životnoj dobi  :bzvz:
SOMARA JE SOMARA ;D

keko

Citat: Bagy  u Kolovoz 20, 2024, 23:05:18Sad će i on staviti u potpis: "Jbga, Zorro je uvijek u pravu!"  :smijeh:
:buahaha:
 :bravo:
.vidiš koliko je dugo kod mene to u potpisu
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

zorro

Jebga..vi bar priznate..znam da je teška srca al štaćte  :tongue: , a ima oni koji su svjesni toga al preponosni pa neće da priznaju i lakše im se naprdit na mene neg priznat poraz 😅
Al nema veze..svi će te vi nakon somara..soma i dvista- trista...i dalje..doć k meni u šumu.
Jedino možd Golileo i Renči ostanu dosljedni 😛
SOMARA JE SOMARA ;D