Izrada nosača kofera?

Autor lalegator, Kolovoz 24, 2018, 20:08:59

« natrag - naprijed »

gianni

Da nije mozda ta Africa bila od Rockya?

Suki

Citat: lalegator  u Kolovoz 24, 2018, 21:33:29
Iskopao jednu...

...odlična :-* :thumbup:...zorro kad vidi ove wingse, suze će mu krenit :ooda: :'( :).
:moto2:

098 9232180

Danijel 23

Citat: Saxi  u Kolovoz 24, 2018, 23:26:36
Ja Sebu ne preporučujem, mene je provozao u sezoni, daj motor na par dana, daj na par nedelja posle toga, i na kraju ispade da treba da presedi sezonu da on napravi centralni stender za maloga Stroma koji neće da kači u krivinama pod opterećenjem... Drugaru je radio crash bar za TA, na oko lep, kvalitetan... Bese nevreme, čovek u Beogradu nalete na baru i crash bar preseče prednji blatobran na 2 dela
Mada znam i radove koji su lepo ispali za BMW a nisu puno para, tako da...
Zar postoji centralni za malog Stroma koji ne struže pod opterrčenjem u zavoju?  Mislim da SVI centralni stružu pod opterečenjem......bar meni......pa čak i na GSu koji je dosta višlji od DLa.

agolac

Zato sam ja počupao sve štendere...

lalegator

Jest, Giannini, to je motor g. Rockyja. Nema ih puno u nas pa se za svaku manje-više zna čija je.  ;)

Suki, misliš na auspuh? Samo jedan je na Africi, pa će mu bit lakše.  :)

Patak, zaboravih reći da je tvoja pila  :thumbup: ne bih se ljutio da imam jednu viška u garaži.
People always ask me why I sold my r1200gs and bought an Africa Twin 750.
My reply: "Simple...I upgraded!"

Saxi

Citat: Danijel 23  u Kolovoz 25, 2018, 09:10:05
Zar postoji centralni za malog Stroma koji ne struže pod opterrčenjem u zavoju?  Mislim da SVI centralni stružu pod opterečenjem......bar meni......pa čak i na GSu koji je dosta višlji od DLa.
Seba je rekao da će da napravi, zna on cake, ali koliko ja znam to se nikad desilo nije.

Suki

Citat: lalegator  u Kolovoz 25, 2018, 09:46:21
Jest, Giannini, to je motor g. Rockyja. Nema ih puno u nas pa se za svaku manje-više zna čija je.  ;)

Patak, zaboravih reći da je tvoja pila  :thumbup: ne bih se ljutio da imam jednu viška u garaži.
...je da :). Svaka prava motorčina ima jedan top :ooda:. I prije, i sada ;) :thumbup:.
:moto2:

098 9232180

zorro

Citat: Suki  u Kolovoz 25, 2018, 12:29:54
...je da :). Svaka prava motorčina ima jedan top :ooda:. I prije, i sada ;) :thumbup:.
:bzvz:
..nema bez 2  :finger:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Patak

Citat: lalegator  u Kolovoz 25, 2018, 09:46:21

Pa znam ja taj motor, poznanik moj...svijet je mali :smijeh: :thumbup:

Sve za 10 jedino kilometraža iako vele da se stare afrike tek razrađuju na 200 tkm a ja volim mlađe pa nek i koštaju duplo :smijeh: ;)

lalegator

Onda si se na krivi model motora namjerio.  :) 
Istina - mali svijet, malo Afrika...   :ooda:

Danijel 23

Citat: Patak  u Kolovoz 25, 2018, 22:30:40
Pa znam ja taj motor, poznanik moj...svijet je mali :smijeh: :thumbup:

Sve za 10 jedino kilometraža iako vele da se stare afrike tek razrađuju na 200 tkm a ja volim mlađe pa nek i koštaju duplo :smijeh: ;)
Koja je "najbolja" godina-model stare Afrike?

Patak

Citat: Danijel 23  u Kolovoz 29, 2018, 14:01:05
Koja je "najbolja" godina-model stare Afrike?

Ne bi znao! Mene to isto zanima :misli:

Danijel 23

Imam ponudu za model RD07A (zadnja generacija)  98 g., 90 tkm...2500E.

lalegator

Najboljima slove one prve; XRV 650 ('88., '89.). Bile su lakše i više "sportski" orijentirane u smislu raznovrsnosti terena. Tako kažu...