Šator McKinley Arium 1

Autor jures, Srpanj 31, 2017, 12:09:21

« natrag - naprijed »

jures

Ja imam za sezonu ovaj šator, idealno ide unutra turbomaximus 80*180 i dva spavata ko kući. Inače uzimam izvan sezone apartmane

http://www.mckinley.eu/equipment/tents/arium-1.0-p141931

A sa 12V pumpo turbomaximus napunis i zvakumiras i sve ide u kofer + stvari za put
https://www.youtube.com/watch?v=7Dp0VvzbeZM
Bio lud, i prodao Stroma

agolac

Ti stanu tu stvari? Pogotovo ako je kišna noć, treba imati mjesta za svu moto robu, čizme itd. Ja bih isto najrađe u te male ali ne znam gdje bih s stvarima.

tibertov

Treba pitat Gorana iz Crne Gore kaj misli o ovom šatoru ili Glažara  :smijeh:

Stjepko

Pa ti Tiho ni ne staneš u ovo

JZ

Citat: agolac  u Srpanj 31, 2017, 12:20:04
Ti stanu tu stvari? Pogotovo ako je kišna noć, treba imati mjesta za svu moto robu, čizme itd. Ja bih isto najrađe u te male ali ne znam gdje bih s stvarima.

Pustis ih na motoru...uzmes samo sto ti treba... ::)
Kupujem polovnu kacigu

agolac

Citat: JZ  u Srpanj 31, 2017, 13:14:49
Pustis ih na motoru...uzmes samo sto ti treba... ::)

I spavaš u moto odjelu? Mokrom? Ili moto odjelo ostaviš na motoru da još više kisne? :buahaha:

JZ

Citat: agolac  u Srpanj 31, 2017, 13:17:26
I spavaš u moto odjelu? Mokrom? :buahaha:

Hebat ga sad...skines odijelo...uzmes samo trenirku I sapun I sta ce ti vise u satoru...ionako si rekao da ti kampovi imaju ormare za staviti robu...
Kupujem polovnu kacigu

agolac

Citat: JZ  u Srpanj 31, 2017, 13:20:14
Hebat ga sad...skines odijelo...uzmes samo trenirku I sapun I sta ce ti vise u satoru...ionako si rekao da ti kampovi imaju ormare za staviti robu...

Nisam rekao da imaju ormare za robu  :)

JZ

Onda najbolje onaj tvoj veliki uzeti....tamo stane sve... :)
Kupujem polovnu kacigu

tibertov

Citat: Stjepko  u Srpanj 31, 2017, 13:14:23
Pa ti Tiho ni ne staneš u ovo

Ko priča u stajanju, nije bit u tome  :smijeh:

jures

zato imaš 3 kofere....barem ja sam ih za to kupio. I da 2 kofera ideta u šatorski dio prije (jedan na drugom). NE znam kako ste vi naviknuti al kad se ide na furo sve što ji treba su sviježe gačice i zubna pasta....:) i tjelo na tjelo. Treba znat momci
Bio lud, i prodao Stroma

agolac

Citat: jures  u Srpanj 31, 2017, 13:58:09
zato imaš 3 kofere....barem ja sam ih za to kupio. I da 2 kofera ideta u šatorski dio prije (jedan na drugom). NE znam kako ste vi naviknuti al kad se ide na furo sve što ji treba su sviježe gačice i zubna pasta....:) i tjelo na tjelo. Treba znat momci

Gdje držiš moto odjelo dok spavaš?

tibertov

jures

Uzmes iz kofera torbu i u njega das moto odjelu. U lijevog moje u desnog njezinog a u top 2x kaciga i jos nesto.

A torbe idu u sator. Nije tako mali :) a za one najzahtevnije ima i Aurium 2  :buahaha:

Naravno da to nije za tabor to je samo za spavanje. Jede se vani. Ajde 25.8 cu slat slike u zivo (al to ce biti blog vec)
Bio lud, i prodao Stroma

JZ

Citat: jures  u Srpanj 31, 2017, 14:43:46
Uzmes iz kofera torbu i u njega das moto odjelu. U lijevog moje u desnog njezinog a u top 2x kaciga i jos nesto.

A torbe idu u sator. Nije tako mali :) a za one najzahtevnije ima i Aurium 2  :buahaha:

Naravno da to nije za tabor to je samo za spavanje. Jede se vani. Ajde 25.8 cu slat slike u zivo (al to ce biti blog vec)

Di se ide 25.8...?

Kupujem polovnu kacigu