Knjiga ceste - Robert Koletić

Autor Bagy, Siječanj 09, 2019, 08:23:52

« natrag - naprijed »

iviccaa

Ne znam po cemu ti je to dobro stivo, meni se knjiga uopce nije svidjela, posebno on.
Forsiranje voznje do dugo u noc (a onda dozive prometnu), nepostivanje iranske kulture i razlicitih ljudi opcenito (glasno raspravljanje o religiji s domacim ljudima), a cini mi se da je par "detalja" dodao kako bi knjiga bila zanimljivija.
Uglavnom, strasno antipatican lik, i kad prica i kad pise.

Bagy

Pročitao, nije loše...ali ne bih dva puta!
Nakon tvoje knjige isto tako preporučam ljudima da pročitaju Rikićevu "Oko svijeta"... :thumbup:
mob: 095/573-6874

Grba

Slažem se da ima crtu odbojnosti. Ali vidi se i da ima duha, zaljubljen je u tu kulturu, poštivam žar koji ima i solidno piše. Draže mi je to od suhoparnog nabrajanja i kurčenja s kilometrima. Jebiga,nisu svi zabavni i pametni ko Michael Palin  ;)
098 737 604

Osy

A šta je sa Rukavinom, jel on isto bezveze kao i Rakela, zato što čitav život vozi Bemveje, ili ga se jednostavno ovdje nikad nije spomenulo. Kontam podići neki njegov putopis, pa pitam :misli:

Bagy

Citat: Osy  u Siječanj 09, 2022, 10:08:52
A šta je sa Rukavinom, jel on isto bezveze kao i Rakela, zato što čitav život vozi Bemveje, ili ga se jednostavno ovdje nikad nije spomenulo. Kontam podići neki njegov putopis, pa pitam :misli:

Rukavina iz paštete iskače!  :smijeh: Njegove putopise redovito objavljuje Motorevija i u zadnjem broju je intervju s njim i njegovim počecima, osnivanju Bmw moto kluba...  odlični putopisci (on i supruga)!  :thumbup:

Grba

Ja sam dobar prijatelj s Rukavinom. Bil je moj gost na predavanju u Samoboru i ja njegov u BMW klubu. Zadnje putovanje u Kinu obavil je s malim Gs 650 . Spomenul sam to u nekoj raspravi pa me Bansi opleo da Rukavina nije relevantan  :bzvz:
Samo stavljaj putopise,možda da se otvori tema ako već nema  :misli:
098 737 604

Bagy

Citat: Osy  u Siječanj 09, 2022, 10:08:52

Nisam čitao Rakelinu knjigu, ali oni njegovi tekstovi iz MotoPulsa su bili prilično nemušto napisani. Možda je za knjigu uzeo nekog lektora da to napravi kak' se spada?!  :misli:

Osy

Citat: Bagy  u Siječanj 09, 2022, 10:25:38
Rukavina iz paštete iskače!  :smijeh: Njegove putopise redovito objavljuje Motorevija i u zadnjem broju je intervju s njim i njegovim počecima, osnivanju Bmw moto kluba...  odlični putopisci (on i supruga)!  :thumbup:
Ma znam to, kupujem svaku Motoreviju ;)

Osy

Citat: Bagy  u Siječanj 09, 2022, 10:25:38
Kad već čitaš Motoreviju, čudi me da si jučer Munji preporučio kupovinu sa FC Moto stranice, a u slučaju da mu ne odgovara veličina ili nešto drugo, situacija se pretvara u skuplju pitu od tepsije...nadam se da se može pročitati

Golileo

Citat: Grba  u Siječanj 09, 2022, 10:04:21
Slažem se da ima crtu odbojnosti. Ali vidi se i da ima duha, zaljubljen je u tu kulturu, poštivam žar koji ima i solidno piše. Draže mi je to od suhoparnog nabrajanja i kurčenja s kilometrima. Jebiga,nisu svi zabavni i pametni ko Michael Palin  ;)
Možda i nije nužno da bas svatko napiše knjigu....
Da ne ulazimo u imena ali ima naših putopisaca-skinja koji zaista loše pišu. ...
Ali to je proces nastajanja umjetnosti ...
A i nisu svi veliki umjetnici za života shvaćeni

Bagy

Citat: Osy  u Siječanj 09, 2022, 11:03:30
Kad već čitaš Motoreviju, čudi me da si jučer Munji preporučio kupovinu sa FC Moto stranice, a u slučaju da mu ne odgovara veličina ili nešto drugo, situacija se pretvara u skuplju pitu od tepsije...nadam se da se može pročitati

Ja osobno ne bih odjeću kupovao s weba, zato sam mu i napisao da ode do Šepića, jer tamo može isprobati i iskombinirati odijelo. A Šepić isto tako ima veliki popust...
Evo ide 7. sezona, a ja još uvijek nosam IXS odijelo, čizme i rukavice - sve kupljeno kod Šepića. Ali, ovo je već neka druga tema...  ;)

zorro

Citat: Osy  u Siječanj 09, 2022, 11:03:30
issati boga kak ti skreneš s teme ..to je za nevjerovati  :huh: ..a "NAS" par zovu offerima ..mi smo kišme gliste za tebe  :bzvz:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

zorro

BTW Grbinu knjigu čitam ovih dana ( i njemu sam se nekidan pohvalio  :)  ) ..međutim imam problem s očima..naočale progresivne i teško mi je dobit fokus tak da nemrem dugo čitati i potrajat će , al da je super..JE  :thumbup: :-* :beer:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Osy

Citat: zorro  u Siječanj 09, 2022, 14:01:45
issati boga kak ti skreneš s teme ..to je za nevjerovati  :huh: ..a "NAS" par zovu offerima ..mi smo kišme gliste za tebe  :bzvz:
Znam, jbga, obrisati ću kroz neko vrijeme :) Ja sam uber offer :smijeh:

Grba

Evo male zanimljivosti,fusnote,krema na ovo posvemašnje ratno ludilo.
Rusi nemaju pametnijeg posla nego meni slat čitabu ...nakon 15 godina pitaju dokaz da sam izvezo motor van iz Rusije
098 737 604