V-Strom 1050 M0 [2020-xxxx]

Autor Edi, Listopad 24, 2019, 11:12:40

« natrag - naprijed »

Bagy

Citat: jures  u Lipanj 04, 2020, 12:20:26

Probaj pa češ vidjeti, da se ja vozim sam mjenjam 1200 za 900....prije usporediš cjene, moraš razumjeti da dobiješ puno puno više. 6 prestava vuče od 60-200, 3 Valja radi čudesa.

Samo dvoje izvodim: quickshifter, ESA.....

Pretpostavljam da je ovaj novi 1050 XT bitno drugačiji motor od onog kojeg si ti imao (L7) i po voznosti i po karakteristikama motora. A u testu je Tiger bez quickshiftera i "ESA" ovjesa. Znači, "tu" su negdje...  :thumbup:
mob: 095/573-6874

jures

Citat: Bagy  u Lipanj 05, 2020, 09:50:37
Pretpostavljam da je ovaj novi 1050 XT bitno drugačiji motor od onog kojeg si ti imao (L7) i po voznosti i po karakteristikama motora. A u testu je Tiger bez quickshiftera i "ESA" ovjesa. Znači, "tu" su negdje...  :thumbup:
Na žalost strom je potpuno isti, samo su dodali tempomat i hill holder, te lcd i led. Treba pogledati malo bolje. Vozio sam 2014 VStrom 1000 i 2017 1000, od 2014 je osnova motora sasvim ista.

1. Motor je isti 1037ccm - prije se je prodavao kao 1000ccm, sada se prodaje kao 1050 ccm
2. Sa Sw su dobili 2-3 konja
3. Okvir je potpuno isti
4. Federi su potpuno isti
5. A odebjelio se za 20kg! Sada ima 247kg!!! Skoro ko moj Tiger 1200...:) ili GS
http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/V-STROM%201050/2020/DL1050A.aspx

Najbitnije je teža i federi ako mene pitaš, onda su bonboni kao quickshifter i ostalo.

Kad sam sam više puta u s podom stroma dodirnio pod, čak i sa Wilbersima, znao sam da je nemoguče da imam stroma još naprijed. federi su užas.Motor je odličan ali treba mu promjena i ESA.
A više nije najeftiniji touring adventure....

Sad me možete baciti i sa ovog foruma jer govorim bogokletstvo o stromu....
Bio lud, i prodao Stroma

gianni

Pises istinu i samo istinu :thumbup:
Nije motor los, ali tehnicki kaska za konkurencijom.
Ti bar vozis i to puno, vozio si i prije, zato je ovaj osvrt objektivan.
One koji puno pisu, a malo voze ne racunamo

Bagy

Citat: jures  u Lipanj 05, 2020, 10:54:21
Na žalost strom je potpuno isti, samo su dodali tempomat i hill holder, te lcd i led. Treba pogledati malo bolje. Vozio sam 2014 VStrom 1000 i 2017 1000, od 2014 je osnova motora sasvim ista.

1. Motor je isti 1037ccm - prije se je prodavao kao 1000ccm, sada se prodaje kao 1050 ccm
2. Sa Sw su dobili 2-3 konja
3. Okvir je potpuno isti
4. Federi su potpuno isti
5. A odebjelio se za 20kg! Sada ima 247kg!!! Skoro ko moj Tiger 1200...:) ili GS
http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/V-STROM%201050/2020/DL1050A.aspx

Najbitnije je teža i federi ako mene pitaš, onda su bonboni kao quickshifter i ostalo.

Kad sam sam više puta u s podom stroma dodirnio pod, čak i sa Wilbersima, znao sam da je nemoguče da imam stroma još naprijed. federi su užas.Motor je odličan ali treba mu promjena i ESA.
A više nije najeftiniji touring adventure....

Sad me možete baciti i sa ovog foruma jer govorim bogokletstvo o stromu....

Ma ne branim ja Stroma (ne plaća me Suzuki za to)  :) , samo kažem da su ga unaprijedili u odnosu na model prije. A link koji si stavio je za OBIČNI 1050, a ne 1050XT.  Tu je već primjetna razlika u odnosu na obični...  ;) Ovako bi ispalo da je promjena samo u prednjem faru.

Al samo ga serem bez veze, a vozio ga nisam...  :bzvz:
mob: 095/573-6874

jures

Citat: Bagy  u Lipanj 05, 2020, 13:54:13
Ma ne branim ja Stroma (ne plaća me Suzuki za to)  :) , samo kažem da su ga unaprijedili u odnosu na model prije. A link koji si stavio je za OBIČNI 1050, a ne 1050XT.  Tu je već primjetna razlika u odnosu na obični...  ;) Ovako bi ispalo da je promjena samo u prednjem faru.

Al samo ga serem bez veze, a vozio ga nisam...  :bzvz:
Čekaj malo ti misliš da sta obični i XT različita motora???? Link je za obadva kad klikneč specification.

XT ima samo špere i malo debliji volan, kofere i maglenke...to je sve. Motor je isti, i nisi čitao da ga uspoređujem sa starim. Motor (mašina) i fedri (i bremze) su isto od 2014.
Bio lud, i prodao Stroma

agolac

Citat: jures  u Lipanj 05, 2020, 09:13:12
NE poznajem osobe koji bi imao ikada na bilo kojem motoru probleme zbog toga.... :misli:

Ne kao prednosti te elektornike, već kao  povećana mogućnost da sve to crkne i ostavi te na cesti...ili poludi pa katapultira iz sica  :smijeh:
Hoću reći lijepo je to, ali gdje je kraj...autopilot?

jures

Citat: agolac  u Lipanj 05, 2020, 16:33:15
Ne kao prednosti te elektornike, već kao  povećana mogućnost da sve to crkne i ostavi te na cesti...ili poludi pa katapultira iz sica  :smijeh:
https://www.youtube.com/watch?v=mWsBRgq7pk8
Bio lud, i prodao Stroma

jeeves

Citat: agolac  u Lipanj 05, 2020, 16:33:15

Kraj je kad budemo mogli poslati motor samog u đir jer nemaš vremena poći sam, pa onda kad se vrati,  pregledati snimku gdje je bio i kako je vozio

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

jures

Citat: jeeves  u Lipanj 05, 2020, 17:00:21

Kraj je kad budemo mogli poslati motor samog u đir jer nemaš vremena poći sam, pa onda kad se vrati,  pregledati snimku gdje je bio i kako je vozio

Pa tada čemo se i klonirati, tako da nema nikakve panike :)
Bio lud, i prodao Stroma

Grba

Citat: jeeves  u Lipanj 05, 2020, 17:00:21

E to ti je poanta priče, radi još više da bi više imal. Uglavnom gomilu pizdarija koje ti netrebaju ali su reklamama i must have sranjima uvjerili masu...
Šareni artikal, reko bi TBF
098 737 604

jeeves

Citat: Grba  u Lipanj 05, 2020, 17:29:53
E to ti je poanta priče, radi još više da bi više imal. Uglavnom gomilu pizdarija koje ti netrebaju ali su reklamama i must have sranjima uvjerili masu...
Šareni artikal, reko bi TBF
Ja bi volio imati ABS  i TC, ostalo nije nužno

Suki

Citat: jeeves  u Lipanj 05, 2020, 18:04:41

Slažem se  :thumbup: + još samo i ESA :)
:moto2:

098 9232180

agolac

Citat: jeeves  u Lipanj 05, 2020, 18:04:41

Imao ABS na 650, sad nemam na old DL1000. Rezultat, sad po kiši vozim ko babetina, kako i spada. S DL650 sam više ganjao sranje jer "imam ABS". Kako godine idu sve više volim old school spoj s motorom i cestom bez dodatnih pomagala. Naravno, cijenim i drugačije mišljenje, ovo je samo moje  :gimme5:

Saxi

Od jednog od ovlašćenih servisera Suzukija ovdašnjih sam saznao da novi imaju puno reklamacijs zbog ABS jedinice koja se aktivira sama po sebi.

gianni

Trenutno nemam nista od lektrike i bas gustam  :)
Da imam, samo bih se tjesio kako mi to pomaze, zapravo pomaze kujac, vozac i njegova glava je numero uno u svemu :ooda: