Titan grane - poliranje

Autor Ćoso, Kolovoz 18, 2020, 10:20:00

« natrag - naprijed »

Dinko

Citat: agolac  u Kolovoz 26, 2020, 13:13:14
Pa kako će s tim proći tehnički  :smijeh:
Kod nas koliko znam nitko motorima ne radi kolonoskopiju tj nitko im ništa ne gura odozada na tehničkom tako da je što se toga tiče miran... :thumbup:

beli

Citat: zorro  u Kolovoz 26, 2020, 08:13:56
Ja bih vas molio da ne napadate Dinka i ne iznosite takove gnjusne objede ka tom čovjeku
Dinka znamo svi kao dobrog čovjeka koji nikad ne laže..sem što ponekad ne govori istinu ..( rekao bi Hebrang)  :)
:smijeh:  :smijeh: .... što bi rekli Indijanci 'bljedoliki govori dvostrukim jezikom' ....  :wind:
.... imaj na umu 'Borovo' gumu

Ćoso

Citat: Dinko  u Kolovoz 26, 2020, 16:35:38
Kod nas koliko znam nitko motorima ne radi kolonoskopiju tj nitko im ništa ne gura odozada na tehničkom tako da je što se toga tiče miran... :thumbup:
A i piše mi u knjižici Akrapovič (slip on je homologiran i upisan)

agolac

Ćoso

Otkud ti ja to znam...Misliš da me briga

beli

FMD , pratim temu al ne kužim da li je uopće to moguće ispolirati da ne bude plavo ... ?
(ajd idem vidit na početak teme, da vidim da nešto nisam propustio ... )
malo kasnije: ništa, da li je moguće ispolirati i ove obične ? ... zapravo čemu polirati ?

Ćoso

Citat: beli  u Kolovoz 27, 2020, 17:34:55
FMD , pratim temu al ne kužim da li je uopće to moguće ispolirati da ne bude plavo ... ?
(ajd idem vidit na početak teme, da vidim da nešto nisam propustio ... )
malo kasnije: ništa, da li je moguće ispolirati i ove obične ? ... zapravo čemu polirati ?
Pa zbog Šikljade

beli

daj, daj ... mislim poluozbiljno, pa nemreš polirati promjenu strukture ?
.... kad se janje ispeče, nema poliranja 'na staro', kožica je taman takve boje !?

agolac

Citat: Ćoso  u Kolovoz 27, 2020, 17:31:45
Otkud ti ja to znam...Misliš da me briga

Pa na tehničkom uvijek gledaju da je lambda sonda na svom mjestu jer to predpostavlja da su emisije pod kontrolom.

zubakis

Citat: agolac  u Kolovoz 27, 2020, 18:44:16
Pa na tehničkom uvijek gledaju da je lambda sonda na svom mjestu jer to predpostavlja da su emisije pod kontrolom.
na mome tehnockome ne gledaju niti jel motor moj.

beli

:ooda: ... i kod nas je slično, ja zato odem u Dvor, tamo je bitno da nije njegov  :smijeh:

Ćoso

Mene frajer pita "Jel' troši puno?"...

Patak

Citat: Ćoso  u Kolovoz 23, 2020, 11:24:40
kako se zove sredstvo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemam pojma, ukro od žene :smijeh: konzom/lidl... Uglavnom za čišćenje roštilja, inox mi je rešetka...

Danijel 23

Ima sondu ali nema katalizatora i ako je tutto aperto di Akrap nem ni klapne! A za tehnički daš 2 glave i vozi. Bitno da se ne vidi na fotki.

Ćoso

Citat: Danijel 23  u Kolovoz 27, 2020, 19:43:01
Ima sondu ali nema katalizatora i ako je tutto aperto di Akrap nem ni klapne! A za tehnički daš 2 glave i vozi. Bitno da se ne vidi na fotki.
Ma vi fakat pretjerujete...To zato što je bmw ili na vašim motorima sve by the book