Triptih

Autor Josip-Sepp, Lipanj 23, 2024, 16:11:02

« natrag - naprijed »

zubakis

Bravo, bravo. Sa nestrpljenjem sam ceka svaki nastavak. I inace lajkam tvoj stil pisanja isto kao i Bobijev.
Nadam se da ces ipak pisat i dalje.
Živija  :beer:

Saxi

Pa ovo je fenomenalno, u dahu sam iscitao i uživao u vašim doživljajima,predelima, ukusima, mirisima, egzotičnim detsinacijama i sjajnim fotkama. Neverovatno je koliko znanja, ljubavi, hedonizma i entuzijazma je utkano u svaku misao i svaki detalj. Pišeš gospodski i otmeno, lafovski, dok se lavovski boriš sa delicijama i pivom koje te mami i napada na raznim mestima
Filozofija je umetnost življenja a tvoj stil je autentičan i poseban na razne načine, uz misli i ideje i obično pisanje bude remek delo kad iz tvog pera i lude glave izadje, a još kad ovako istorijsko bogate predele obidjes, pa to raspaljuje maštu na razne načine
Mnogo sam srećan što te znam i poznajem i lično, a verujem da ćemo uskoro uspeti negde zajedno da se provozamo I pustimo mašti na volju, ukrstimo pera, podesimo fotkala I krenemo u priči bez kraja da pronađemo tu mrvicu prijateljstva i ludila koja nas sa lakoćom spaja
Hvala na putopisu, bilo je veliko zadovoljstvo uživati u njemu

Špoki

Izvrsno :bravo: Vjerojatno nikad neću ovo osobno obići, ali sam uspio kroz tvoje pisanje i slike barem na tren biti prisutan tamo. Hvala na ovome. Sviđa mi se kako pišeš i opisuješ i kako sve to prenosiš nama koji čitamo. Nastavi pisati, slikati i skitati se. Uživao sam :ooda:  :thumbup:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

gianni

Joža, kapa dolje!

Golileo

Slike prekrasne
Svaka čast na trudu
Eto dođe i meni da napišem putopis
Bravo

SirOliver

bravo :beer:  lajkam stil pisanja :-*
" ...da bi bio star i mudar, prvo moraš biti mlad i glup..."

Osy

E pa Josipe, bravo za putopis, piši i dalje :beer:  :gimme5:

agolac

Ja sam u Halsttatu vidio rudnik soli i nista drugo jer je taj dan bila takva magla i kisa da smo nakon rudnika samo nastavili dalje...next time...