Prodajem Crvenog

Autor Ćoso, Rujan 02, 2017, 15:07:30

« natrag - naprijed »

Osy

fatboy

Al su se uskokodakali oko termina salonski i testni....i vaznosti jel nov....zamislite da su zene inzistirale da ste nevini prilikom ulaska u brak.... :belj:

Coso, kupnja je bomba i tocka! Sve ostalo je podjebavanje i/ili ljubomora.....  :kuri:

Ponti

Sve je super :thumbup:, samo ja bih imao jedan veliki problem.... tko će ga dočekati.
No, ja nisam nikada bio strpljiv čovjek.  ;)

agolac

Citat: Ponti  u Prosinac 24, 2017, 10:06:51
Sve je super :thumbup:, samo ja bih imao jedan veliki problem.... tko će ga dočekati.
No, ja nisam nikada bio strpljiv čovjek.  ;)

Polovni motor koji moraš još i čekati :-\

Ponti

Citat: agolac  u Prosinac 24, 2017, 10:11:52
Polovni motor koji moraš još i čekati :-\

Ma, bedasto je kupovati novi motor, pogotovo te motore koji koštaju više od solidnog auta srednje klase.
Naravno, svatko ima svoj pogled na život i stvarnost oko nas. Npr. ja sam zadnja svoja tri auta kupio nova i slijedeći će vjerojatno opet biti novi, ali motor bez beda kupujem polovni.

agolac

Citat: Ponti  u Prosinac 24, 2017, 10:17:31
Ma, bedasto je kupovati novi motor, pogotovo te motore koji koštaju više od solidnog auta srednje klase.
Naravno, svatko ima svoj pogled na život i stvarnost oko nas. Npr. ja sam zadnja svoja tri auta kupio nova i slijedeći će vjerojatno opet biti novi, ali motor bez beda kupujem polovni.

Slažem se. Ali ne kupujem na slijepo.  :buahaha:

agolac

Mislim čemu čekati? Ako imaš XY para, kupuješ ionako polovno, uzmeš pare u pdže i kupiš polovnog s njuškala. Ne kužim spiku s tim testnima? Isto su polovni, samo ih zovemo testni..i ne znaš što ćeš dobiti a sve si platio... Ovaj s njuškala bar možeš pregledati pa odustati ako ti se nešto ne sviđa

Ponti

Citat: agolac  u Prosinac 24, 2017, 10:25:28
Mislim čemu čekati? Ako imaš XY para, kupuješ ionako polovno, uzmeš pare u pdže i kupiš polovnog s njuškala. Ne kužim spiku s tim testnima? Isto su polovni, samo ih zovemo testni..i ne znaš što ćeš dobiti a sve si platio... Ovaj s njuškala bar možeš pregledati pa odustati ako ti se nešto ne sviđa

Pa, možeš i od testnog odustati ako ne valja.

agolac

Citat: Ponti  u Prosinac 24, 2017, 10:30:18
Pa, možeš i od testnog odustati ako ne valja.

Si siguran? Misliš da ne mora iskrcati sve pare prije? Opet, čemu čekati? Uvijek se nađe motor od par tisuća koji vlasnik prodaje iz tko zna kojeg razloga?

tibertov

Kaj ti stalno ko neka baba prigovaras... Da nisi u pms-u

Ponti

Citat: agolac  u Prosinac 24, 2017, 10:35:55
Si siguran? Misliš da ne mora iskrcati sve pare prije? Opet, čemu čekati? Uvijek se nađe motor od par tisuća koji vlasnik prodaje iz tko zna kojeg razloga?

Koliko sam shvatio, daje se predujam, kod preuzimanja sva ostala lova. Mislim da bi bilo normalno da ako ne valja imaš pravo odustati. S onim predujmom ili tražiš da ti vrate ili čekaš drugoga koji će biti u redu.
Zajebana su prava potrošača, a oni koji se znaju služiti tim svojim pravima su baš zafrknuti likovi .

agolac

Citat: tibertov  u Prosinac 24, 2017, 11:22:00
Kaj ti stalno ko neka baba prigovaras... Da nisi u pms-u

Ćoso

Čitam i jednostavno ne vjerujem ...Ako se baš moram ispovjediti prije Božića, prvi odabir mi je bio uvoz rabljenog (2017), međutim dobio sam stvarno jako dobru ponudu za "rabljenog" 2018 i to je to. Neću iznositi o kojem iznosu se radi, međutim vjerujte mi da vrijedi. A to što će se na motoru "izredati" različiti vozači (80% će biti moji ljudi koji će ubrzati preuzimanje ) i što će Tomić nakon toga napraviti redovni pregled (gdje će otkloniti potencijalne nedostatke) i servis for free...Ja zadovoljan.

A da ću izluditi dok ga ne dočekam....Hoću

Lavandić

Direktore boli te qita. I ja bi najradije manio Monicu Belucci ili Heidi Klum a sad da ih isključim jer nisu nevine ne pada mi na pamet.
Postoji garancija, mislim da je sada 5 godina ako ne i više. Svi motori se i tako razrađuju na testnom stolu, pa te baš briga.

Još jednom čestitam direktore

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

agolac

Citat: Lavandić  u Prosinac 24, 2017, 12:29:50
Direktore boli te qita. I ja bi najradije manio Monicu Belucci ili Heidi Klum a sad da ih isključim jer nisu nevine ne pada mi na pamet.
Postoji garancija, mislim da je sada 5 godina ako ne i više. Svi motori se i tako razrađuju na testnom stolu, pa te baš briga.

Još jednom čestitam direktore

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

Monica ima 53 godine. Još par godina i starački dom. A i ti bi svašta manjivo  :buahaha: