BMW image

Autor Danijel 23, Srpanj 27, 2017, 23:03:13

« natrag - naprijed »

Danijel 23

Treba kupit polovnu vulgaris granu na ebay il subitu i igrati se...nemreš niš pogrešit.

Ćoso

Citat: JZ  u Srpanj 07, 2018, 10:18:11
Malo njuškao kako su ljudi riješili to grijanje na desnoj strani (kod modela 2016. 10mj pa na dalje )koje prozrocuje katalizator radi te euro norme.

Problem riješen ovako:

https://m.ebay.de/itm/AKRAPOVIC-Krummer-Optional-Header-Titanium-BMW-R-1200-GS-Adventure-2013-2018/253674819245?epid=28011102643&hash=item3b10328ead:g:WyAAAOSwQz1bGRC9

Ima i od Titana i Inoxa
https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/15667?brandId=44&modelId=369&yearId=4815

https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/13234?brandId=44&modelId=369&yearId=4815

Međutim "THIS PRODUCT DOES NOT MEET EMISSION COMPLIANCE REQUIREMENTS FOR STREET OR HIGHWAY USE."

Danijel 23

:)

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

Black Betty

Il mu se jaje zaljepilo za nogu pa otresao nogu  :)
Prepostavka je majka zajeba

Bagy

Citat: Ćoso  u Srpanj 07, 2018, 12:44:22

Ovom je vruće na desnoj nozi

Čista promidžba. Naravno da se može i s takvim motorima letjeti - ali profići poput Bircha i ostale ekipe. Za ovako nešto ipak ima 100-tinjak kg viška...  ;)
mob: 095/573-6874

JZ

Citat: Ćoso  u Srpanj 07, 2018, 13:07:13

Međutim "THIS PRODUCT DOES NOT MEET EMISSION COMPLIANCE REQUIREMENTS FOR STREET OR HIGHWAY USE."

Ma tko jebe. .nisam nikad vidio da motorima mjere ispušne plinove. .
Inače to pregrijavanje je samo na GSA modelima. .GS ima veći protok zraka i to se ne dešava.
Ja iskreno nisam bas skuzio da mi grije nogu...osim ako sam u japankama kao sto sam bio jučer  :)
Par ljudi je napisalo također da ne osjećaju grijanje jer imaju daytona gore tex  čizme. ..čim se voze u drugim čizmama ili drugoj obući odmah osjete. ..

Kupujem polovnu kacigu

branimir

fatboy

Ja samo vidim flanđu i manžetu za kardan.... :-\

zorro

Citat: fatboy  u Srpanj 07, 2018, 14:55:54
Ja samo vidim flanđu i manžetu za kardan.... :-\
..a u PM 🤣

Poslano prekoku*ca

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

iviccaa

Ćoso

Citat: JZ  u Srpanj 07, 2018, 13:46:50
Ma tko jebe. .nisam nikad vidio da motorima mjere ispušne plinove. .
Inače to pregrijavanje je samo na GSA modelima. .GS ima veći protok zraka i to se ne dešava.
Ja iskreno nisam bas skuzio da mi grije nogu...osim ako sam u japankama kao sto sam bio jučer  :)
Par ljudi je napisalo također da ne osjećaju grijanje jer imaju daytona gore tex  čizme. ..čim se voze u drugim čizmama ili drugoj obući odmah osjete. ..
Slažem se. Čujemo se

zander

Ljudi ja nemam pojma o cemu vi pricate za to grejanje...moj gsa je 2016 nemam pojma koji mesec , ali ne osecam nista ni u cizmama ni u patikama ....tek da znate da ima i neki primerak koji ne greje....ni pri velikoj brzini kako Ponti rece...ni pri maloj....ne znam zaista
OPENMINDED PEOPLE WANTED

Danijel 23

Citat: zander  u Srpanj 07, 2018, 23:00:17
Ljudi ja nemam pojma o cemu vi pricate za to grejanje...moj gsa je 2016 nemam pojma koji mesec , ali ne osecam nista ni u cizmama ni u patikama ....tek da znate da ima i neki primerak koji ne greje....ni pri velikoj brzini kako Ponti rece...ni pri maloj....ne znam zaista
:bzvz: To su ti obični BMW POZDOJALCI !

Ponti

Citat: zander  u Srpanj 07, 2018, 23:00:17

Ajde probaj 150-170 kmh na 32-35C. To sam osjetio, ali suvozačica osjeti puno više. Pitala me da li se nešto pokvarilo :smijeh:

agolac

Ako se ne varam šta mi Jurica reče, stock spulja ne grije, već samo ovi "najbolji" auspusi od Akrapoviča