BMW image

Autor Danijel 23, Srpanj 27, 2017, 23:03:13

« natrag - naprijed »

Patak

Lijepo :thumbup: kod svojih u posjeti? 

Danijel 23

:) Da...od famoznih i navikanih passova  :smijeh: počeo sam istraživat rute giro d'italia.  I mogu reči da ništa nisam fulo  :thumbup: ....za moj gušt još lijepši i mirniji predjeli. Sada imam više poštovanja prema biciklistima gdje voze....mislim na uspone i dištance!  :bravo:
Jedan od uspona.....nije za turistički (natovaren i u dvoje) motocikl......samo SOLO!!!  :huh:

zander

kolika je temperatura tamo?
Isto preko 30 ili...
OPENMINDED PEOPLE WANTED

Danijel 23

Ceste široke 2.5 metra bez branika, tuneli u mraku jer rjetko tko prolazi, tj pale se na sezor! Ja prezadovoljan.  :)

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

agolac

Je, sve su to lijepi pasovi...

zander

Jel ovo tunel prema ili od Livinja? Isto tako uzan i policija regulise prolaz ili semafor po odredjenoj satnici...jako mi lici zato pitam
OPENMINDED PEOPLE WANTED

agolac

Citat: zander  u Lipanj 29, 2019, 22:26:25
Jel ovo tunel prema ili od Livinja? Isto tako uzan i policija regulise prolaz ili semafor po odredjenoj satnici...jako mi lici zato pitam

Semafor ovaj kod Livigna. I plaća se mislim. S druge strane je policija jer je granica, Švicarska

Danijel 23

Citat: zander  u Lipanj 29, 2019, 22:26:25
Ma jok...mont Zoncolan...tu ni cucka nema, a kamoli murje!

zander

Citat: agolac  u Lipanj 29, 2019, 22:32:35
Semafor ovaj kod Livigna. I plaća se mislim. S druge strane je policija jer je granica, Švicarska

Bio sam tamo i zimi i leti...naplacuje se tako je i to poskupo nesto....ali lice mnogo tuneli, ista tehnologija izrade...

pustare su najbolje za voznju...ti, motor i pustara  :ooda:
OPENMINDED PEOPLE WANTED

agolac

Citat: Danijel 23  u Lipanj 29, 2019, 22:33:34
Ma jok...mont Zoncolan...tu ni cucka nema, a kamoli murje!

Kad stigneš, bar napiši listu prijevoja koje si prošao pa ja sam pospajam ceste

Mrki

Citat: zander  u Lipanj 29, 2019, 22:39:17
Bio sam tamo i zimi i leti...naplacuje se tako je i to poskupo nesto....ali lice mnogo tuneli, ista tehnologija izrade...

pustare su najbolje za voznju...ti, motor i pustara  :ooda:
12 eura.. poprilično skupo za taj mali tunelčić

Danijel 23

Citat: Mrki  u Lipanj 29, 2019, 22:48:41
12 eura.. poprilično skupo za taj mali tunelčić
Nije jer ga održavaju, ali je puno kad ti hoče čoban na Vršiču naplatit parking 5 €!

Ćoso

Samo jamraš

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

Suki

:moto2:

098 9232180

Danijel 23