BREMBO RCS 19x20x18 Radial Brake Pump Master Cylinder

Autor agolac, Rujan 13, 2017, 19:44:21

« natrag - naprijed »

Toni

Ja na hondi imam 4 plocice i koci brutala. Mislim da postoji neki efekt vakuma kod 4 plocice. Brembo sa istim kocionim cilindrima na stromu , sa dvije i cetiri plocice je razlika nebo i zemlja.
Nije mi nista.

agolac

Citat: Toni  u Listopad 02, 2017, 12:41:27
Ja na hondi imam 4 plocice i koci brutala. Mislim da postoji neki efekt vakuma kod 4 plocice. Brembo sa istim kocionim cilindrima na stromu , sa dvije i cetiri plocice je razlika nebo i zemlja.

Ja ne vidim 4 pločice?

agolac

Ovo gore je klasika i za Tokico/Nissin koje dosta nas koristi. 4 klipa, dve pločice po kaliperu.

agolac

Nego glede dodirne površine sjećate se školskih dana. Koja je formula za trenje?

Toni

Nije mi nista.

agolac

Citat: Toni  u Listopad 02, 2017, 13:55:53
U pravu si. Taman san bolje pogleda.  :beer:

Dobro koče jer je očito dobro izbalansiran sustav. Africa ima isti promjer diskova kao DL motori i isto su floating. Probam negdje iskopati MC i kaliper specs. Ali nema neke treće komponente koja bi utjecala na sustav :huh:

agolac

Toni, imaš možda manual od Africe? Ili Suki? Da škicnemo kakve su specifikacije klipova u kaliperima i MC?

Suki

Citat: agolac  u Listopad 02, 2017, 14:25:16
Toni, imaš možda manual od Africe? Ili Suki? Da škicnemo kakve su specifikacije klipova u kaliperima i MC?
Imam :ooda:
:moto2:

098 9232180

agolac

Citat: Suki  u Listopad 02, 2017, 21:15:32
Imam :ooda:

Pjevaj onda. Caliper piston diameter i master cylinder piston diameter. Btw, koliko je velik da mi ga pošalješ na email? Mogu vam ga staviti na forum u Honda grupu da vam je uvijek dostupan :thumbup:

Suki

:moto2:

098 9232180

agolac

Citat: Suki  u Listopad 02, 2017, 21:25:21
...jel to ovo?!

Da, ti isto imaš master cylinder 14mm kao i DL1000A i noviji DL650. :thumbup:

Honda kaliperi klipovi 27/30
Moji TOKICO klipovi 30/34
Ćoso Brembo s 4 pločice 34/34

Toni

Neman nista niti mi treba. Kad pocne zajebavat ide nanbubanj. Danas narucija u motormanije prednje plocice EBC . 800 i nesto kuna za dva diska. Nekako se brzo trose. Jos je ostalo mesa za 10 k km ali isu ko lude. Motor koci ka lud i sve pet. Napokon sam kupija novi sic od kojeg guzica ne boli. Bagster gel. :beer:
Nije mi nista.

agolac

Citat: Toni  u Listopad 02, 2017, 22:34:17
Neman nista niti mi treba. Kad pocne zajebavat ide nanbubanj. Danas narucija u motormanije prednje plocice EBC . 800 i nesto kuna za dva diska. Nekako se brzo trose. Jos je ostalo mesa za 10 k km ali isu ko lude. Motor koci ka lud i sve pet. Napokon sam kupija novi sic od kojeg guzica ne boli. Bagster gel. :beer:

Na kraju možda zaključiš da su stock pločice i bolje od EBC?

Toni

Citat: agolac  u Listopad 02, 2017, 22:36:15
Na kraju možda zaključiš da su stock pločice i bolje od EBC?
Jesu bolje , mozda ali su i skuplje duplio . Toliko bolje nisu.
Nije mi nista.

Patak

Citat: Toni  u Listopad 02, 2017, 22:34:17
Danas narucija u motormanije prednje plocice EBC . 800 i nesto kuna za dva diska. Nekako se brzo trose. :beer:

400 i nešto kuna za jedan disk. Hvala lijepo, pare nisu problem al nisam lud :hellno: