Suzuki DR-Z 400 S/SM/E

Autor Patak, Rujan 15, 2017, 22:53:45

« natrag - naprijed »

Patak

Citat: zorro  u Prosinac 01, 2017, 09:10:22
Ne diram puno po ovjesu..naštelo sam ga nekak da bude optimalan i za šumu i asfalt..ko bi ga non stop drko ovisno o terenu  :-\ ..isto tak i dume ..ak ih preveć ispustim u šumi..onda kad izađem na asfalt neda mi se pumpat..tak da držim obje na 1.8-2.0 ..i kapela  :thumbup:

Da se razumijemo neprckam ja po ovjesu prije svake vožnje. Ali sam skontao da mi je krivo podešen....Uvelike se razlikuje moj i tvoj vjes, ne samo po duuužem hodu nego i po podešavanju, na drz-u se štela tri parametra i neka je samo jedan krivo podešen motor se drugačije ponaša.

Na kraju, knjige su napisane o toj problematici i kako ispravno podesiti.

Patak

Idemo dalje ;)

Mali makeover, stavit zadnji novi lančanik i lancu podario mladost. Vrati ga 5 godina unazad :). Prije sam ga podešavao na 5 stupnju (zatezao maticu) a sada na 2 :ooda:

agolac

Citat: Patak  u Prosinac 01, 2017, 19:01:28
Idemo dalje ;)

Mali makeover, stavit zadnji novi lančanik i lancu podario mladost. Vrati ga 5 godina unazad :). Prije sam ga podešavao na 5 stupnju (zatezao maticu) a sada na 2 :ooda:

Jako mi se sviđa ova fora za namještanje nategnutosti lanca. Zašto na svim motorima nije tako....

gianni

Patak

Citat: agolac  u Prosinac 01, 2017, 20:15:03
Jako mi se sviđa ova fora za namještanje nategnutosti lanca. Zašto na svim motorima nije tako....

Najbolje fora do kardana :smijeh: Suzuki :bravo:!

Danijel 23

Citat: gianni  u Prosinac 01, 2017, 20:17:26
To ja imam na Tomosu  :ooda:
Da...to samo imaju pravi motori!

Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk

Vinko

...

Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk

Los dan na cesti (ili u sumi) je jos uvijek bolji nego dobar dan u uredu.....

Vinko

Gianni je stari planinar

Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk

Danijel 23

gianni

Da ima regu ja bi kupio, steta :huh:
Trazim neki enduro za male noFce kojega nije steta gonjati po planinskim putevima soft off road, hard enduro me vise ne zanima...
I da se dovezem do npr Velebita, priksa i kombi mi se ne navlace...

Danijel 23

Citat: gianni  u Prosinac 06, 2017, 11:24:25
Da ima regu ja bi kupio, steta :huh:
Trazim neki enduro za male noFce kojega nije steta gonjati po planinskim putevima soft off road, hard enduro me vise ne zanima...
I da se dovezem do npr Velebita, priksa i kombi mi se ne navlace...
Pa di ti živiš....kupi ga...i moj je žut DRZ....bumo skenirali moju klnjižicu....a regu ko pravi biker si zgubi u brzini!

Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk

gianni

Vinko

Citat: Danijel 23  u Prosinac 06, 2017, 11:18:09
Zašto prodaješ DRZa?
Covjek se zaželi malo promjena, išel bi u smjeru više hard endura, 450 4T ili 300 2T....

gianni

To je jako opasno i jako privlacno ;)
Jer tad kad sam bio mlad... to sam prosao....

zorro

Citat: Vinko  u Prosinac 06, 2017, 11:35:32
Covjek se zaželi malo promjena, išel bi u smjeru više hard endura, 450 4T ili 300 2T....
..huh..svaka čast ... :thumbup:  pazi se ..jebga   ;)
..i moje srce vazda vapi za tim  :'( ..al glava neda ..a tijelo i da hoće..nemre više  :)
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato: