Cyclops LED svjetla

Autor agolac, Rujan 23, 2017, 00:09:23

« natrag - naprijed »

zare

Prilikom montaže zaključio sam da mi je ovako najlakše  ;)

keko

..odlično Zare  :thumbup: i ja sam morao probušiti zaštitnu plastiku kad sam ugrađivao svoje cyclops led žarulje, čak sam slao upit u USA i isto su mi preporučili, rekli su da nema šanse da mi voda uđe u far jer je kod somare fino zaštićeno okolnim plastikama. Eto ih kod mene godinu dana i nikad problema
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

keko

..baš me interesira kak se vide u mraku, kad budeš u prilici nabaci koju fotku

zare

Citat: keko  u Prosinac 09, 2018, 12:51:50
..odlično Zare  :thumbup: i ja sam morao probušiti zaštitnu plastiku kad sam ugrađivao svoje cyclops led žarulje, čak sam slao upit u USA i isto su mi preporučili, rekli su da nema šanse da mi voda uđe u far jer je kod somare fino zaštićeno okolnim plastikama. Eto ih kod mene godinu dana i nikad problema
Drago mi je to čuti  :thumbup:
Razmišljao sam možda bi se negdje mogla nabaviti guma za zaštitu fara, možda od nekog starog auta, samo treba izmjeriti promjer žarulje i promjer dosjeda

Suki

Citat: keko  u Prosinac 09, 2018, 12:51:50
...još da se i voziš :kava:...ko zna, možda bi ih i bilo :) :tongue:...
:moto2:

098 9232180

keko

Citat: Suki  u Prosinac 09, 2018, 13:34:35
...još da se i voziš :kava:...ko zna, možda bi ih i bilo :) :tongue:...
..a i to što kažeš  :smijeh:

zorro

Znači te aluminijske pletene trakice su za odvodnju topline..tj. hladnjak  :huh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

keko

Citat: zorro  u Prosinac 09, 2018, 15:36:17
Znači te aluminijske pletene trakice su za odvodnju topline..tj. hladnjak  :huh:
..yes

keko

..moje imaju ventilator

Ćoso

Evo, iz Auto kluba

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

bajki

I šta kažu jel to legalno?

zare

Ćoso

Rade na tome da dobiju sve dozvole uskoro (neću pisati javno s kakvim se gadostima čovjek susreće...'rvacka posla...i onda se čude što pametni ljudi idu van)

http://youtu.be/wSWbr9S36T4

agolac

Citat: Ćoso  u Siječanj 04, 2019, 16:23:22
Rade na tome da dobiju sve dozvole uskoro (neću pisati javno s kakvim se gadostima čovjek susreće...'rvacka posla...i onda se čude što pametni ljudi idu van)

http://youtu.be/wSWbr9S36T4

Ako i prođe ovdje ne znači da je legalno kad pređeš granicu. Ova Hrvatska ekipa pokušava napraviti LED koji IPF koji ja imam već ima i zadovoljava sve H4 uvjete.

No, dok ne naprave neku EU regulativu za to, ništa od toga.

bajki

Po našem zakonu LED žarulja može ići samo u far koji je predviđen za LED, to znači da nemože legalno u obični far. :thumbdown: :thumbdown: