IPF LED glavna svjetla

Autor agolac, Listopad 05, 2017, 21:52:57

« natrag - naprijed »

agolac

Jako dobro izgleda. Također dizajnirano da zadrži pravilan beam pattern.

Made in Japan  :thumbup:

agolac

bajki

Sve lijepo i krasno jedino što kod nas nemožeš legalno proći tehnički! :thumbdown: :thumbdown:

tibertov

Špoki

Ovo izgleda kao na koncertu od Rolling Stonesa,ja u mraku a sve okolo svijetlo :thumbup:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

bajki

Citat: tibertov  u Listopad 06, 2017, 07:21:51
200 kn u džep i prolaziš.

Dok te nezaustavi nadobudni policajac i sprovede na vanredni tehnički!

tibertov

Špoki

Dok svima podijeliš ne isplati se, imaš više "davanja" nego za unos novog motora :smijeh:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

bajki

Meni su jednom kontrolirali, bome dečki dobro znaju šta treba kontrolirati!

agolac

Pa ako imaš beam pattern kao halogen neće nitko ni skužit/kenjat. Na DL650 imam xenon s projektorima. Nikom ne smeta i nitko me nikad nije ni gnjavio.

agolac

Ja imam MIVV spulje koje iako homologirane za DL1000 nisu u knjižici. Da ih upišem, iako imam sve papire, uhljebi su si namjestili da bih svejedno trebao plaćati par sto kuna za taj upis...mršš

Ćoso

Po tome ja bih padao i s Akrapovičem, i s Pure LED svijetlima, i s maglenkama...

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život!

sasaa

Mene su za Tracera drkali na tehnickom.. Za nov motor da kakva su mi to svijetla (serijski LED).

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"U Alpe odes samo jednom, a poslije im se samo vracas :) "

keko

..ove "made in usa" kaj sam ja naručio su čini mi se isključivo 12V, al to bumo videli kad dojdu, a ekipa koja ih je ugrađivala na motore je prezadovoljna, fale ih, no kak velim dok ne dođu i ne ugrade se ne želim davati sud
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎