Za one koje sport ne zanima...

Autor zorro, Studeni 09, 2017, 22:10:55

« natrag - naprijed »

tibertov

Ajd kad imas vremena, poslat cu ti ja nesto pa mi izracunaj kamate od 2010 na 40 racuna sa razlicitim datumima haha

Ponti

Citat: tibertov  u Studeni 20, 2017, 21:33:48
Ajd kad imas vremena, poslat cu ti ja nesto pa mi izracunaj kamate od 2010 na 40 racuna sa razlicitim datumima haha

Šalji  :)

tibertov

Evo posalo sam ti...samo daj mi molim te to sve izracunaj prema prosječnoj kamatnoj stopi HNB na stanja kredita odobrenih na razdoblje dulje od godine dana nefinancijskim trgovačkim društvima izračunate za referentno razdoblje koje prethodi tekućem polugodištu, uvećanoj za 3 postotna poena.

Thx  :thumbup:

:smijeh:

Suki

Citat: tibertov  u Studeni 20, 2017, 21:42:44
Evo posalo sam ti...samo daj mi molim te to sve izracunaj prema prosječnoj kamatnoj stopi HNB na stanja kredita odobrenih na razdoblje dulje od godine dana nefinancijskim trgovačkim društvima izračunate za referentno razdoblje koje prethodi tekućem polugodištu, uvećanoj za 3 postotna poena.

12 :ooda: :thumbup:
:moto2:

098 9232180

Ponti

Citat: tibertov  u Studeni 20, 2017, 21:42:44

Ma, nema problema,  samo reci  :ooda:

cisco

U životu nisu bitne osobe koje vam požele sreču, Bitne su osobe koje vas čine srečnim!!!

Ponti

cisco

U životu nisu bitne osobe koje vam požele sreču, Bitne su osobe koje vas čine srečnim!!!

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

keko

.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

keko

Citat: zorro  u Studeni 23, 2017, 21:31:42
Ne kužim šta tu treba  :misli:
..kad ti se pojavi STOP zaustaviti auto

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

agolac

keko

Suki

:moto2:

098 9232180