Odg: Suzuki DR-Z 400 Swingarm ležajevi

Autor Danijel 23, Prosinac 31, 2017, 11:10:04

« natrag - naprijed »

agolac

Citat: Danijel 23  u Prosinac 31, 2017, 21:14:37
Ležajevi da, ali simeringi u biti manžete i svornjaci nisu STD ponudi već namjenski!  :thumbdown:
E sad ide majstorko znanje.  :belj:

Ima on line firmi koje rade nestandardne semeringe.

agolac

Osim toga ti semerinzi se kupe origigi zasebno. Ne vjerujem da koštaju bogatstvo?

Danijel 23

Citat: agolac  u Prosinac 31, 2017, 21:15:12
Vidim na onom linku gumene brtve. Jesi ih i ti imao ili su se dezintegrirale  :-\
To su ti manžete. Izgledaju kao simering ali samo nedostaje feder za nutarnji fi. Da, moje su dobre  u komadu su. Jedino nisu brtvile, propustale su vodu....ali za mene budu bile OK. Jer budem doradio podmazivanje vilice i vage. Jucer mi je bil u posjeti kolega Vinko sa foruma koji ima DRZ E model pa mi je pokazao gdje dolaze mazalize za podmazivanje. Tako da semeringi nemoraju 100% dihtat.  ;)
Igličaste ležajeve sam već uzeo i koštaju kikiriki....25/30 kn/kom NTN Japan. A svornjake bum sam stokario, dat ću u Bjelovar na termičku obradu na 55-60Hrc te brušenje na potrebnu mijeru...fi 22 i fi 22

Patak

All Balls je samo jedan od projizvođača na tržištu...ima ih drugih setova ali ko što velite jeftinije je u nas uzimati na komad.

Meni treba ovo, cvrenom bojom označeno (x2). Kak se taj ležaj zove i gdje nabaviti?

agolac

Citat: Danijel 23  u Prosinac 31, 2017, 21:31:26
To su ti manžete. Izgledaju kao simering ali samo nedostaje feder za nutarnji fi. Da, moje su dobre  u komadu su. Jedino nisu brtvile, propustale su vodu....ali za mene budu bile OK. Jer budem doradio podmazivanje vilice i vage. Jucer mi je bil u posjeti kolega Vinko sa foruma koji ima DRZ E model pa mi je pokazao gdje dolaze mazalize za podmazivanje. Tako da semeringi nemoraju 100% dihtat.  ;)
Igličaste ležajeve sam već uzeo i koštaju kikiriki....25/30 kn/kom NTN Japan. A svornjake bum sam stokario, dat ću u Bjelovar na termičku obradu na 55-60Hrc te brušenje na potrebnu mijeru...fi 22 i fi 22

Svaka čast. To je to  :thumbup:
Super je kad si možeš sam napraviti sve te komade.  :gimme5:

Danijel 23

Citat: agolac  u Prosinac 31, 2017, 21:40:13
Svaka čast. To je to  :thumbup:
Super je kad si možeš sam napraviti sve te komade.  :gimme5:
Napravio bi si ja i igličaste ležajeve al me jebe tokarski stroj il ruka il šubler.....tolerancija je +-1mm!
Ajd živio gazda ti meni!  :vino:

Danijel 23

E da, nekidan išo sam si kupit pločice i halter za tokarenje pa vidio šubler za mjerenje....ajmo reč diskiva!

Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk

Danijel 23

Citat: Patak  u Prosinac 31, 2017, 21:36:46
All Balls je samo jedan od projizvođača na tržištu...ima ih drugih setova ali ko što velite jeftinije je u nas uzimati na komad.

Meni treba ovo, cvrenom bojom označeno (x2). Kak se taj ležaj zove i gdje nabaviti?
Potisni axijalni igličasti ležaj...mi majstori ga zovemo cajt-lager. Ali to ti je samo srce....fale ti još dvije pločice po čemu se lager- iglice valjaju. Ima ih svaka spec. trg lagera....Ležaj trede, Lager commerce..
Ak trebaš mogu ti kupit i poslst......ali tek NAGODINU!!!  :smijeh:

Patak

Citat: Danijel 23  u Prosinac 31, 2017, 22:08:01
Potisni axijalni igličasti ležaj...mi majstori ga zovemo cajt-lager. Ali to ti je samo srce....fale ti još dvije pločice po čemu se lager- iglice valjaju. Ima ih svaka spec. trg lagera....Ležaj trede, Lager commerce..
Ak trebaš mogu ti kupit i poslst......ali tek NAGODINU!!!  :smijeh:

Hvala na informaciji :gimme5:

U Osijeku ima Lager commerc, danas saznajem i za Ležaj commerc pa ću potražiti kod njih...

Danijel 23

Danas malo švasali....

agolac

Danijel 23

Izgled vage i crvenim flomićem označeno gdje ću izbušit rupe te ugradit mazalice ka na modelu E

Danijel 23

Danijel 23

Pošto nije zapo snjeg, vremena nemam za izmišljat toplu vodu pa sam uzo zamjenske setove.....

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato: