[2017] Alpe by agolac

Autor agolac, Srpanj 28, 2017, 19:48:42

« natrag - naprijed »

Ponti

Citat: agolac  u Srpanj 28, 2017, 20:43:41
Somara i Kralj. Posudit ću Kralja jednom frendu da ide s nama.

Posudi somaru, otpast će ti noga od šaltanja u prvu  :smijeh:

agolac

Citat: Ponti  u Srpanj 28, 2017, 20:50:05
Posudi somaru, otpast će ti noga od šaltanja u prvu  :smijeh:

Haha, ne treba u prvu. Samo malo kvačila.  :tongue:

Mrki

Nemoj samo puno kvačila prolupati će ti korpa.. :D

agolac

Citat: Mrki  u Srpanj 28, 2017, 21:19:21
Nemoj samo puno kvačila prolupati će ti korpa.. :D

Će vujče da je skrpi   :)

zare

Jel to cetvrti dan ulais u CH, vidi si Rohne glecher jel ti blizu
to su iskopali tunel u glecher, fora za obici

agolac

Citat: zare  u Srpanj 28, 2017, 22:17:09
Jel to cetvrti dan ulais u CH, vidi si Rohne glecher jel ti blizu
to su iskopali tunel u glecher, fora za obici

Daj neki link, vjerovano krivo pišeš, kad to stavim u gugl dobijem kekse  :)

zare

Googlaj ovo Rhone gletscher

agolac

Citat: zare  u Srpanj 28, 2017, 22:39:06
Googlaj ovo Rhone gletscher

OK vidim, tnx. Međutim nismo toliko blizu jer smo u istom kampu svaki dan tako da kružimo uokolo. Ovo bi nam značajno produžilo dan i ne bi stigli. Ali stavim na todo listu za neki drugi put.
To s jednom kampom isto nije tako loše ali shebali smo se sa zborom kampa. Ovaj kamp je dolje u Val di Sole i daleko je od svega. Treba stalno jahati preko one Gavie da igdje dođeš...
Sljedeći put kamp će biti oko Bormia. Tamo smo tada u centru svega.... Otvara se mogućnost dosta više Švicarskih prijevoa, Silvretta itd....
NAravno, druga mogućnost je svaki dan drugi kamp.

JZ

Citat: agolac  u Srpanj 28, 2017, 20:43:10
Ne ide BMW. On ide s drvima u Francuske Alpe, kao, ona nije vidjela... :shhh:

Moje je drvo bilo sa mnom opalilo 1500km u jednom danu... Je ima ko tako drvo???   :P :P

Fali mi moje drvo...Evo vec mi se place... :'(

Nema grijanja do grijanja na drva...pa nek neko kaze sto hoce... :P
Kupujem polovnu kacigu

zare

Jebaj ga kad je Švica skupa za popizditi, mi smo spavali tako da smo u toku dana bookirali spavanje, to je najkomotnije ali i najskuplje, najjeftiniji smjestaj koji smo mogli tada izabrati je bio 130 eura

zare

Citat: JZ  u Srpanj 28, 2017, 22:53:51

Moje je drvo bilo sa mnom opalilo 1500km u jednom danu... Je ima ko tako drvo???   :P :P

Fali mi moje drvo...Evo vec mi se place... :'(

Nema grijanja do grijanja na drva...pa nek neko kaze sto hoce... :P
Drva su zakon  :thumbup:

agolac

Citat: zare  u Srpanj 28, 2017, 22:54:51
Jebaj ga kad je Švica skupa za popizditi, mi smo spavali tako da smo u toku dana bookirali spavanje, to je najkomotnije ali i najskuplje, najjeftiniji smjestaj koji smo mogli tada izabrati je bio 130 eura

Pa što ne složiš rute da se spava u Italiji, negdje blizu granice. Lako ujutro opet hopa preko

Ponti

Ma, kakva drva .... kurve su zakon, nema cile mile, platiš nešto i dobiješ ono baš profesinalnu uslugu.
A ovako platiš večeru, dobar hotel i AKO ti se posreći da hoće, da nema mengu, da ju dijete ne čeka budno u 23h .... opet postoji šansa da je u krevetu baš ko drvo, gadi joj se ovo, ono ... ma mrš.

Dobro, ovdje ne pričam o osjećajima, samo tehnikalije kao tehnička tema :smijeh:

zorro

Citat: Ponti  u Srpanj 28, 2017, 23:00:37
Ma, kakva drva .... kurve su zakon, nema cile mile, platiš nešto i dobiješ ono baš profesinalnu uslugu.
A ovako platiš večeru, dobar hotel i AKO ti se posreći da hoće, da nema mengu, da ju dijete ne čeka budno u 23h .... opet postoji šansa da je u krevetu baš ko drvo, gadi joj se ovo, ono ... ma mrš.

Dobro, ovdje ne pričam o osjećajima, samo tehnikalije kao tehnička tema :smijeh:
..sunce ti jebem..ese ne bojiš danas sutra da se s nekim ne zakrviš pa da ti ode svo zlato na ucjenu zbog ovih postova  :smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Ponti

Citat: zorro  u Srpanj 28, 2017, 23:03:08
..sunce ti jebem..ese ne bojiš danas sutra da se s nekim ne zakrviš pa da ti ode svo zlato na ucjenu zbog ovih postova  :smijeh:

Pa, nema nikakvih ucjena, ja to kažem Vještici, tj više puta sam joj rekao ..... da se malo više potrudi. :)