UMH prvo međunarodno jubilarno druženje 18-20.05.2018.

Autor Lavandić, Veljača 11, 2018, 22:30:38

« natrag - naprijed »

tonciv666

cisco

U životu nisu bitne osobe koje vam požele sreču, Bitne su osobe koje vas čine srečnim!!!

agolac

agolac

Usput, sad na povratku, ja i Vego mjerili jedno tankanje (300 km). Od toga pola autoput (brzina 150-160 km/h), druga polovica živahna vožnja po magistrali. DL650=5.9 l/100km. DL1K=6.1 l/100 km  ;)

Ponti

Martin

Stigao sretno i zadovoljno....  ;)

ustvari sve sam Vam rekao jutros, sjebali ste ni pola smjene u petak i radnu subotu  :tongue: :tongue:

:smijeh: :smijeh: :butt: :butt:
**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 091 623 1443 ....u svako doba dana i noći :)

Stipe

Ja stigao. Istrijani jos samo sat vremena i doma su.

Poslano po poštaru.

zizu

Evo i mi stigli kuci....bilo je super.....hvala domacinima na svemu.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

fatboy

Bećari bilo je bas kako treba!  :thumbup:

Organizatofi su bili organiziraniji nego misle, klopa i cuga na nivou, smijeha odsvakud, a bogami i vjetra i zime, al s obzirom di smo bili...za ocekivat je bilo...  :)

I jos jedna sitnica domacinima, ako kalkulacija troska nije bila dobra i stogod fali, recite koliko i gdje uplatit, pa da se to rijesi. S obzirom na bogatu izvedbu, lako se moglo promasit... ;)

Black Betty

:vino: stiga doma,fala na svemu,bilo prolazno,(falija mi je dnevnik),a za ostalo moj veliki naklon(jbg naklon ne more bit velik jer nisam ni ja velik).organizatorima čista petica i veliko fala. :vino:
Prepostavka je majka zajeba

Ponti

Citat: fatboy  u Svibanj 20, 2018, 18:18:58
Bećari bilo je bas kako treba!  :thumbup:

Organizatofi su bili organiziraniji nego misle, klopa i cuga na nivou, smijeha odsvakud, a bogami i vjetra i zime, al s obzirom di smo bili...za ocekivat je bilo...  :)

I jos jedna sitnica domacinima, ako kalkulacija troska nije bila dobra i stogod fali, recite koliko i gdje uplatit, pa da se to rijesi. S obzirom na bogatu izvedbu, lako se moglo promasit... ;)

Bome ..... koliko smo žderali i cugali, moglo bi im faliti  :smijeh:
Inače, neka se zna ....domaćini su plaćali po 300 kn, a mi gosti po 200 .... dečki svaka čast  :thumbup: :thumbup:

Tyson

Pozdrav svima, evo i ja stigao doma. Veliko hvala organizatorima na svemu. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Uvijek dostupan na Mob.091/5074136

fatboy

Citat: Tyson  u Svibanj 20, 2018, 18:37:11
Pozdrav svima, evo i ja stigao doma. Veliko hvala organizatorima na svemu. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Ja sam mislio da si ti jos gore i jedeš?!  :belj:

zubakis

Citat: fatboy  u Svibanj 20, 2018, 18:18:58
Bećari bilo je bas kako treba! 

Hvala Fat, sve je pod kontrolom. U + smo.
Sinoc mi je bilo brutalno. Napivali smo se i nasmijali kvalitetno.