Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

fatboy

Zorro, de dobro je...strefit cete nesto...

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Ćoso

Citat: fatboy  u Lipanj 17, 2018, 20:44:43
Zorro, de dobro je...strefit cete nesto...
Baš tako.
Zar će na "novom" forumu glavna tema biti "stari" i "stariji" forum...
Treba misliti  i na nove stromere kojih se ovo ne tiče (iskreno i meni je već pun Q i "srednjaka" i IB-a ...)

I nasmijem se potpisu od Zorroa (KTJM )

zorro

Citat: Ćoso  u Lipanj 17, 2018, 21:19:48

..otkud ti to..to je još samo jedna od glupih tema na ovom forumu  :bzvz:
..glavna tema je sise i guzice..i slavonijo lijepa li si  :)  :P
SOMARA JE SOMARA ;D

Martin

Baš tako.
Treba misliti  i na nove stromere kojih se ovo ne tiče (iskreno i meni je već pun Q i "srednjaka" i IB-a ...)

**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 091 623 1443 ....u svako doba dana i noći :)

Goran69

Citat: zorro  u Lipanj 17, 2018, 19:49:33
..ovo mi je promaknulo..pa et čisto da te pitam..es ti siguran u to što tvrdiš ???
eto ak se ne sjećaš ja sam u to vrijeme na tad novom forumu pisao protiv toga i Dija (V-Norka  :thumbup: )..i govorio sam da nije fer na koji način je to učinjeno i da se trebalo krenuti iz početka.
Isto tako..kad su potjerani Chala i ekipa opet nitko nije zucnuo osim mene ..pa na kraju kad je Agolac prisiljen da napusti forum..koliko VAS je zucnulo i diglo glas ..3-4 čovjeka (offera) su mu se usprotivila.
Nakon raspada 1. foruma..tvoj imenjak Goran je bar bio dosotojanstven i gospodin..nikoga nakon toga nije banirao (sem Hitlera) ..i na tom 1. forumu sam paraleno sa tad onim novim bio do samog kraja.
Znači..kad god je bio nekakav problem nas par smo digli glas..za razliku od VAS ..jer mi (offeri) smo uvijek bili glupani za VAS ..kao što nas vjerojatno i sad smatrate kad želimo istjerati mak na konac i svoja prava..i svakog boli kurac za bilo koga..jer nije nitko od vas "dotaknut" IB-ovom kandžijom ..e tek kad netko od vas observera dobije porciju..onda digne glas..al tad je kasno,
Kad je krenuo sa masovnom čistkom prije otvaranja ovog foruma..a njegov DadoGoebbels na svaki ban mu dizao palac..opet nitko nije z napisao ..sem opet nas par offera...eeee moj narode  :thumbdown: :puke: :puke: :puke:

Zorro ne komentarisem to nego kazem da niko nije ova legalna sranja potegao i tuzbe spominjao. Sto se tice offera tu mi nije jasno o cemu pricas. A sto se tice IBa fakat je da mene "nije dotakao" i fakat je da ja njega nijesam dotakao.

Prosto mi nije forum mjesto za doticanje niti ga nesto smatram posebno uzbudljivim da bih se svadjao sa narodom. Pa ja bih morao bombe da nosim ovamo gdje nas ima 34K i gdje sam ja admin i dje bi pokolj svaki dan bio.

Shvatas, trudim se da budem kulturan prema svima, prema onima sa kojima imam vecu slobodu se nasalim a sve ostalo mi je ono passa tempo.

Goran69

Baš tako.

I fakat je da pisanjem o nekim stvarima dajemo vaznost tim stvarima. Nedje iskreno mislim da ovu temu pod kljuc u podrum i onda se bavimo svojim zivotima....

zorro

Citat: Goran69  u Lipanj 17, 2018, 22:15:33
.. nego kazem da niko nije ova legalna sranja potegao i tuzbe spominjao.
..e jebiga..tad (prije 10 g.) je bilo internet bezakonje..baš u to vrijeme i na isti način je i meni ukradena baza na lokalnom PŽ portalu i forumu..i nisam mogao ništa zakonski učiniti
Sad se konačno uvode nekakva pravila koja se zaista moraju poštovati..i ako ih se drže veliki igrači ..tko je šupak IB da ih se ne drži   :puke:
.. zato podrška Pontiju i svima koji traže ono osnovno di je svagdi moguće..BRISANJE ACCOUNTA !!!

..a uz sve..govno treba zatrt u zemlju da se više nikad i nigdje ne pojavi i smrdi svojom pojavom  :samaranje:

SOMARA JE SOMARA ;D

tonciv666

Josip-Sepp

danijel23 izgleda da si me koštao accounta  :buahaha:

mail koji sam koristio za registraciju na  :finger: lagano zatrpan spamom sa njemačkih stranica  :rofl:

vjerujem da za ib-ovo stanje postoji neki latinski naziv i da je izlječivo  :samaranje:............Igore drži se uz tebe smo  :-*

Ponti

Danijel 23

Citat: Josip-Sepp  u Lipanj 18, 2018, 08:40:23
danijel23 izgleda da si me koštao accounta  :buahaha:

mail koji sam koristio za registraciju na  :finger: lagano zatrpan spamom sa njemačkih stranica  :rofl:

vjerujem da za ib-ovo stanje postoji neki latinski naziv i da je izlječivo  :samaranje:............Igore drži se uz tebe smo  :-*
:ebudale:

tibertov

To samo znači da dolazi na ovaj forum čitat temu jer je otključana za goste...ali neka, ipak ga zanima  :smijeh:

Ponti

Citat: tibertov  u Lipanj 18, 2018, 13:11:45
To samo znači da dolazi na ovaj forum čitat temu jer je otključana za goste...ali neka, ipak ga zanima  :smijeh:

Neka zna što ga čeka .... ja ne lješkarim  :)

zubakis

Otišao i ja u prošlost.  :'(
Sad sam bivši član  :'(