OFF road vožnje

Autor Dadi, Svibanj 05, 2018, 17:51:45

« natrag - naprijed »

keko

Citat: Dadi  u Ožujak 11, 2024, 21:05:01Mogli smo puno lakše i mi ,ali treba par puta preko međe preć. Rekli su nam ako nas ćopi bosanska policija drito za Livno.
..a moš mislit muke, besplatan stan i hrana par dana  :buahaha:
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

Dadi

Citat: keko  u Ožujak 12, 2024, 09:56:05..a moš mislit muke, besplatan stan i hrana par dana  :buahaha:
viš,tog se nisam sjetio,obožavam bosanske specijalitete,ali bojim se kako je puno migranata da je sve halal.. ;)
˝Osmijeh je jedna kriva linija koja može ispraviti mnoge stvari

fatboy

Citat: Dadi  u Ožujak 12, 2024, 18:29:04viš,tog se nisam sjetio,obožavam bosanske specijalitete,ali bojim se kako je puno migranata da je sve halal.. ;)

Da te negdje ne sateraju u kut i kazu da si i ti halal... :smijeh:

keko

.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

Danijel 23

Za ljubitelje OFFa

Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk

Dadi

Da ne umre tema,Srb prođirali novu prolog stazu,blato u pm.

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Dadi

Nema blata,ali visoko u pm :)

Danijel 23

Do jučer na Moslvačkoj gori je bilo mjesta za sve..planinare, šetače, lovce, quadovce, poljoprivrednike, šumare, jebače, ribiče....ali nekim bolesnicima je prokipjelo pa su pobacali čavle i betonskog željeza po čitavoj gori! Tužno je da svi stradavamo koje sam gore nabrojao. Baš me zanima ti bolesni umovi sa čime ide u šumu? A i pitanje je vremena kada će bolesnik razvlačit i žicu. Evo jednog primjerka.....

Grba

To postavljaju moji suborci vrtni patuljci. Mi iz Fronte za oslobođenje vrtnih patuljaka podržavamo ovaj oblik borbe. Palež,pljačka i silovanja su sljedeći korak. Možete nas hapsiti ali borba ide dalje.
Sloboda ili smrt
098 737 604

Dadi

Sve manje tolerancija ljudi,ega narasla do neba.Da samo vidite šta se na cesti radi i kako se ponaša malo se gine

Danijel 23

A tako je lijep u prirodi i imama mjesta za sve nas!

Bagy

Citat: Dadi  u Lipanj 03, 2024, 13:08:32Sve manje tolerancija ljudi,ega narasla do neba.Da samo vidite šta se na cesti radi i kako se ponaša malo se gine

Vraćam se u nedjelju s mora, prolazim kroz Bosance, veliko raskrižje i ne idem brže od 50 km/h. Vidim s desne strane X5 udaljen 50m, tip me je uočio i ne trubim. On pogleda desno i krene. Ja na obje kočnice i on skuži da sam mu na 2 m. Naglo zakoči, i ja ga uspijem zaobići za dlaku - da nije stao lijepo bi letjeli preko auta! Uglavnom, tip se uhvatio za glavu i kao gestikulira da me nije vidio?! Tipično oduzimanje prednosti, i tu ništa ne pomaže... :samaranje:
mob: 095/573-6874

gianni

Vozimo motore i svjesni smo toga.
Faktor reakcije i ne/srece je presudan u takvim situacijama.