Kod Albokrkija LEVO ili DESNO to je pitanje

Autor glažar, Rujan 10, 2018, 15:53:46

« natrag - naprijed »

glažar

Kod Albokrkija LEVO ili DESNO  to je pitanje  :smijeh: :buahaha:za nas dva sa Goranom je uvjek bilo pitanje i tako ove godine ništa novo ,kao svi znate da je bio plan iči na SARDINIJU i evo desilo se ono naj gore Zorica mi pala na poslu poštedila kičmu 6 dana prije odlaska  i ništa sa njom  :smijeh:meni bilo jako teško  tako da sva se sa Goranom dogovorila da ideva za tjedan dana na mušku furo  :ooda: ;) :),malo razgovaram sa našom ekipom jel sam znao da ERIK ,SEBA i JURE idu u sredu za APENINE jel se možemo priključit pa naravno i odmah doleti SMS od Erika jel on može sa nama več u nedelju pa naravno .
I tako Goran kreče u subotu ujotro iz Podgorice kod mene i u nedelju produžavamo za Švicu i dalje za Apenine  :smijeh: :ooda: :want:
Nedelja je bio plan da se dođe do Levinja kdje spavamo 2 dana 650km preko svih prevoja  nabrojat ču samo on glavne , Asiago ,Passo Tonale,Passo Gavia ,Bormio  i za kraj Arnoga v Levinjo   :smijeh:

glažar

Ovaj dan nas večinoma prala kiša ništa strašno nije bilo potrebe za kišnjake bar ne za nas dvojicu sa Erikom a goranu bilo hladno  :P :buahaha:

glažar

Ovako je bilo u ponedeljak ujotro i bio plan da se napravi jedan Mali krug na Passo Stelvio i nazad preko Lago di Resia in passo Resia ,Sankt Moriza ,Passo Brenina u Levinjo ,naravno da je to prekratko i ja sa Eriko malo zakompliciram Goranu jel sam mu kazao da če danas dobit morsku bolest  jel če bit puno zavoja LEVO i DESN i višinsku bolest ,GORE DOLE  :buahaha: :buahaha: :buahaha: :want: :want:.
I tako počeli odmah iz Levinja preko 2000m i spustili se u Bormio i Goran je več mislio da idemo na Passo Stelvio ali tu greši  :ebudale: :ebudale:Idemo na Lago di Cancano

glažar

Ali cest koja vodi do tu  :-* :-*

glažar

E sada je došao na red Stelvio   :smijeh:   :buahaha: :buahaha: u početku je bilo ok :ooda:

glažar

Sve više se penjemo  :smijeh:

glažar

Ovo mi je ove godine drugi put da ga pređem u snjegu , a Goran  :samaranje: :samaranje: :samaranje: :buahaha: :ooda:

glažar

Ovako je izgledao Goran Kada sam mu kazao koliko je temperatura   :smijeh: 4 stepeni  :ebudale:

glažar

Za ove slike se znaju kdje se nalaze i neču ništa posebno izdvojit jedino cesta do Sankt Moriza je fenomenalna kao sve u Švici

glažar

I za kraj nazad u Levinjo preko Brenina Pass :thumbup: jel sutra počnemo za početak isto  :buahaha:

tibertov

Švicarska je jako ljepa, ali za mene najuređenija država je Austrija.

agolac

Odlična vožnja  :want:
Ja ništa od Alpi ove godine. Tjedan kad smo planirali, tamo je bio potop te smo odustali... Druge godine nadam se...

Saxi

Glazar svaka čast i Zorica da se sto pre opravi i vrati u sedlo pa da jasete zajedno

Suki

:moto2:

098 9232180

zare

Brvo :thumbup: već sam pobojao gdje ste nestali
Hehe snijeg pao par dana nakon što samo provozali dio tog vašeg putovanja
Tvoje fure po Alpama su mi često inspiracija  :thumbup: