Kod Albokrkija LEVO ili DESNO to je pitanje

Autor glažar, Rujan 10, 2018, 15:53:46

« natrag - naprijed »

glažar

glažar

glažar

glažar

Nakon nekolko sati vožnje Goran pita jel idemo pravo da slučajno nismo Kod ALBOKRKIJA skrenuli naopako jel mi je ovo jako sumljivo možda si nekdje skrenuo krivo  :want: :want: malo mi je hladno i sada kad vidim  ovo još mi je hladnije  :buahaha: :smijeh: Bilo sunčano i Goran se vozi u kišnjaku  :smijeh:

glažar

Nakon 10 sati vožnje stižemo u PRAVI Hotel naravno brez kiše  :kisa: :belj: naravno oni stižu jedan sat kasnije u KIŠI  :tongue: :tongue: :tongue:

glažar

glažar

:-*

glažar

Samo malo sunca i Goran JE srečan  :buahaha:

glažar

glažar

I tako se sastajemo na ručku kdje razrađivamo plan za dalje kada mi Goran kaže da moram skrenut na najbližju bencinsku jel nema više benzina  :want: :want:

glažar

Kada se ja setim da Jure vozi u koferu ,kada ide samnom na put uvjek 1l bencina i pitam Jure jel bi pozajmio Goranu 1l bencina da se ne spuštamo u grad oko 9 km na benzinsku jel sledeča je oko 30 km pa bi mogli dojurit tamo  ;) :) i tankat .

A Jure odgovara u sekund

NEDAM JEL ČE MENI TREBAT  :ooda: :buahaha:

Tako je bilo nas dva sa Goranom u grad na benzinsku kdje je Goran natočio 21,20l :buahaha: :buahaha: :buahaha: :ooda: a jure nakon 45minuta nama šale to sliku

glažar

Kad smo se spuštali u grad več nas je uhvatila kiša tako da smo odlučili da od tu delje krečemo na avtoput za San LEon

glažar

I tako u 21,30 naveče stižemo u Hotel moram kazat od kada smo skrenuli na avtoput nas je prala kiša 200km  :puke: