Bmw R 1200 GS Adventure

Autor tibertov, Srpanj 31, 2017, 22:00:59

« natrag - naprijed »

JZ

Kako se ove slike okreću? 
Kupujem polovnu kacigu

agolac

Mrki

Ti imaš problem kao Osy.. čim uslikaš motor mobitel ga prevali na bok.. kaže leži ti dole.. nisi ti za voziti :)

P.S. baš govno za kardan što ti sjebao godišnji.

Bagy

Pretpostavljam da ćeš dobiti dobru odštetu od Bmw-a, ali jebaji ga kad ti se to dogodi na novom motoru i to usred puta i isplaniranog godišnjeg!  :zbunj:
mob: 095/573-6874

zander

Nece dobiti nista osim besplatne popravke motora....na zalost :thumbdown:
OPENMINDED PEOPLE WANTED

zorro

Citat: JZ  u Svibanj 13, 2018, 23:43:29
The end
..a k vragu..da je uspio bar još tih 56 km..pa da zaokruži na 8 iljada  :'( ..pa onda nek si ebe mater  :)
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

agolac

Citat: zorro  u Svibanj 14, 2018, 07:50:14
..a k vragu..da je uspio bar još tih 56 km..pa da zaokruži na 8 iljada  :'( ..pa onda nek si ebe mater  :)

:buahaha:

Ponti

Jel ti u vožnji popalio lampice i krepao ... vidim okretaji ostali na 2 i pol.

JZ

Citat: zander  u Svibanj 14, 2018, 07:43:04
Nece dobiti nista osim besplatne popravke motora....na zalost :thumbdown:

Francuzi su mi rekli da bi kod njih dobio sve. Ali da posto sam kupio motor u HR moram to rjesavati sa HR zastupnikom. Ja sam isto pesimistican ,ali treba se nadati.

Citat: zorro  u Svibanj 14, 2018, 07:50:14

Nece supak. Ljeno debelo prase.  :)
Kupujem polovnu kacigu

JZ

Citat: Ponti  u Svibanj 14, 2018, 08:03:15
Jel ti u vožnji popalio lampice i krepao ... vidim okretaji ostali na 2 i pol.
To je zene slikala u voznji da pokazem u servisu.

Kupujem polovnu kacigu

Suki

Meni je to još uvijek nevjerojatno :huh:. Toliko se sere i sprda s tim BMWima, mislim si dobro je ajd pustite ljude na miru, pretjerujete :puke:.... i onda se desi ovak nešt ??? :hm: :grrr:
:moto2:

098 9232180

zander

Ja bih voleo da ti nadoknade sve finansijske troskove.....o dusevnoim bolovima, propalom putovanju i odmoru koji nemaju cenu da ne govorim....uzasna situacija i kost u grlu ....

Ali sredice ti to sve, zaboravices na sve, jer BMW je najbolji motor :thumbup:
OPENMINDED PEOPLE WANTED

JZ

Citat: Suki  u Svibanj 14, 2018, 08:05:24
Meni je to još uvijek nevjerojatno :huh:. Toliko se sere i sprda s tim BMWima, mislim si dobro je ajd pustite ljude na miru, pretjerujete :puke:.... i onda se desi ovak nešt ??? :hm: :grrr:

A pazi ovo....

Ja U BMW servisu. dolazi neki covo pita je mu tu motor. Ovi ga gledaju u cudu. Nemaju pojma,jos kad je rekao Honda ovi zinuli...Kaze da mu je jucer u brdima riknula Afrika (novi model) dosla slep sluzba pokupila motor . On zove cijelo jutro,ovi iz te sluzbe se ne mogu dogovoriti di su ostavili motor. I tip ide po servisima i trazi motor :smijeh: . Inace je tip Njemac iz frankfurta. Ne zna Igora :)
Kupujem polovnu kacigu

zander

Na 10.000 motora u jednom ili vise komada mora biti greska ....nek ide i do 10% ali to je tako kod svih proizvodjaca...neki sklop ne valja i na Hondi i na Suzi i na KTM u...tu se radi o dusevnom bolu dati tolike pare a kvar se desi...
Zato verovatno i tolika povika i paznja usmerena na kvarove na GSu...

A BMWu se fucka na to, i dalje su najprodavaniji, najpopularniji itd...
Jedno je sigurno da osim kardana , drugi sklopovi i uredjaji rade gotovo 100% tacno i uredno...
OPENMINDED PEOPLE WANTED

Osy

Citat: Suki  u Svibanj 14, 2018, 08:05:24
Nema tu puno filozofije...dobri majstori su odavno u Njemačkoj, u Tomiću ostali učenici na praksi i onda sipaju krivo ulje..jebajga...ali to je surova stvarnost
Napiši ko servisira Hondu u Osijeku, neki Albert koji dolazi na poziv iz svoje privatne garaže...katastrofa :smijeh: