Gume općenito. Iskustva, preporuke, pitanja.

Autor Stjepko, Kolovoz 02, 2017, 17:43:05

« natrag - naprijed »

tibertov

zare

To tvoj GS nekako jako troši gume, da bi potrošio cestovnu gumu na 5000 km moraš biti lud vozač  :moto2:

tibertov

Gumu sam sjebao na putovanju kroz alpe...tj. sjebala ju je težina, sepentine i sigurno kriv tlak u gumi.

P.s. pa ja jesam lud vozač, samo se pravim pristojan i dobar

zare

:thumbup:
ja jesam pristojan  :) još nikad nisam potrošio gumu za 5tk

tibertov

Ti imas 70kg s krevetom...pa ne mozes se uspoređivat samnom  :smijeh:

agolac

Pa možda onda stvarno probaj Anakee 2? Tvoj "problem" je opterećenost. Sigurno s ženom ne stružeš fuzućima? Za takve vožnje Anakee2 vrh. Traju i traju a po ljeti su sigurno super.

Ili jednostavno odjebi s plakanjem i kad voziš to BMW skupo đubre plaćaj i gume i ne budi cigan. Ako imaš za BMW imaš i za gume. Jedan mudrac na ovom forumu je slično pričao za kasko. To najmanje košta na tom putu kurčenja  :buahaha:

Nisi imao ta pitanja dok si imao DL1000. Odjebi  :smijeh: :buahaha:

tibertov

Na stromu sam imao Metzeler Next.

agolac

Citat: tibertov  u Listopad 30, 2018, 23:06:03

Pa dobro, ako s njima nisi imao istih problema, uzmi opet njih. Stanu i na tu kramu  :buahaha:
Kardan će svejedno crknut ali to nije poanta  :ebudale:

tibertov

Krama ti u gaćama

Nikad ne vozim na istim gumama...bit ce neke na kojima jos nisam vozio.

agolac

Citat: tibertov  u Listopad 30, 2018, 23:10:29
Krama ti u gaćama

Nikad ne vozim na istim gumama...bit ce neke na kojima jos nisam vozio.

Onda kupi Mitas. Čoek koji je vlasnik gumi servisa u Materiji ima GS i kune se u te gume za ta drla. :thumbup:

tibertov

Tko proizvodi te gume, slo?

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

agolac

Citat: tibertov  u Listopad 30, 2018, 23:13:10
Tko proizvodi te gume, slo?

Frend koji je uzeo za moj bivši DL650 kaže da na njima piše Made in Slovenia.

Saxi

Citat: tibertov  u Listopad 30, 2018, 23:06:03
Deo ovdašnje GS i GSA ekipe se fura na te Metzeler Tourance Next, a vozili su svakojake, kad sam im rekao da ja vozim Pireli Scorpion Trail 2 na malom bilo je nemaš pojma, nisu ni one loše ali za BMW ove su dokazano najbolje. E sad od njih se niko ili retko jako vozi u dvoje uglavnom solo, divljače za medalju, voze oštro...

tibertov

Mitas Terra Force-R je guma dvostruke namjene namijenjena maxi enduro motociklima koji se koriste 90% cestom a svega 10% u terenskoj primjeni. Ona je namijenjena vozačima koji vole duga putovanja sa suputnikom i prtljagom.

Jebe me jeftinoća gume...odmah mislim da ne valja kurca.