Gume općenito. Iskustva, preporuke, pitanja.

Autor Stjepko, Kolovoz 02, 2017, 17:43:05

« natrag - naprijed »

tibertov

Koji cu kuki u Senju, tamo je sve mrtvo u zimi kao da si na Korculi

Ponti

Citat: tibertov  u Studeni 10, 2018, 19:52:02
Koji cu kuki u Senju, tamo je sve mrtvo u zimi kao da si na Korculi

Aha .... a, Ogulin je Las Vegas    :buahaha:

tibertov

Za Korculu u zimi je, ali nije stvar u tome, Og je 40min od Zagreba...Toliko tebi treba trajektom do Splita

Ponti

Citat: tibertov  u Studeni 10, 2018, 20:40:31
Za Korculu u zimi je, ali nije stvar u tome, Og je 40min od Zagreba...Toliko tebi treba trajektom do Splita

Hahaha kakav si ti optimist  ... do Splita mi je trajektom 3 sata  :smijeh:

tibertov

agolac

Meni nedosanjani san Grad Korčula. Mir, tišina (bar dio godine), blizu kamenice, jest lignje i ribu s drobom, glavama itd.  :ebudale:

Ponti

Citat: agolac  u Studeni 10, 2018, 21:23:39
Meni nedosanjani san Grad Korčula. Mir, tišina (bar dio godine), blizu kamenice, jest lignje i ribu s drobom, glavama itd.  :ebudale:

Kada bi na Korčuli netko išao očistiti svježu lignju, ljudi bi odmah zvali hitnu pomoć za smještaj u neku psihijatrijsku ustanovu.  :buahaha:

Voliš kamenice? Sirove?

agolac

Citat: Ponti  u Studeni 10, 2018, 21:44:23
Kada bi na Korčuli netko išao očistiti svježu lignju, ljudi bi odmah zvali hitnu pomoć za smještaj u neku psihijatrijsku ustanovu.  :buahaha:

Voliš kamenice? Sirove?

Pa da, nisam tamo primjetio drob, vjerovatno jer je 1%. Sigurno se ne može baš tako lako očistiti.

Protupitanje. Čistiš li ribu od droba ili je jedeš cijelu?

Ponti

Citat: agolac  u Studeni 10, 2018, 21:53:01
Pa da, nisam tamo primjetio drob, vjerovatno jer je 1%. Sigurno se ne može baš tako lako očistiti.

Protupitanje. Čistiš li ribu od droba ili je jedeš cijelu?

Nisam mislio na drob kada sam pitao o kamenicama, nego većina ljudi ih ne voli sirove ... ja ih ubijam :smijeh:
Dođu u carstvo kamenica i onda ih naruče pohane  :buahaha:

Naravno da se riba čisti i lustre i drob. Osim gavuna.... oni cijeli idu. A znam par ljudi koji svježe gavune jedu sirove. I manje lignje sirove, narežu i samo ih polimunaju. To mi baš ne ide....  :)

agolac

Citat: Ponti  u Studeni 10, 2018, 22:01:35
Nisam mislio na drob kada sam pitao o kamenicama, nego većina ljudi ih ne voli sirove ... ja ih ubijam :smijeh:
Dođu u carstvo kamenica i onda ih naruče pohane  :buahaha:

Naravno da se riba čisti i lustre i drob. Osim gavuna.... oni cijeli idu. A znam par ljudi koji svježe gavune jedu sirove. I manje lignje sirove, narežu i samo ih polimunaju. To mi baš ne ide....  :)

Da, sirove su mi super.

Ćoso

Ja volim gumene (kada smo već u toj temi)

Movember - https://uk.movember.com/about/history

agolac

Ćoso

Špoki

I koje gume nakraju kupuje Tibi :misli:, bolje da mijenja Bmw, lakše će tako naći gume koje mu odgovaraju :smijeh:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

Saxi

Citat: Špoki  u Studeni 11, 2018, 13:53:41
I koje gume nakraju kupuje Tibi :misli:, bolje da mijenja Bmw, lakše će tako naći gume koje mu odgovaraju :smijeh:

Potpisujem, nego neće Ponti da mu učini cenu i da kilo Stroma za male pare, pa da se Tibi mane problema i ode se vozati i ućivati punim plućima  :buahaha:
Koliko god da mu traži za motor je malo, spram zadovoljstva i sigurnosti koje isti pruža  :thumbup: