Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Autor Mrki, Kolovoz 02, 2017, 18:57:38

« natrag - naprijed »

zorro

Ako želite biti 99,9% sigurni u prometu..kupite ženi/hanumi motor..i pustite je nek vozi 20-ak metara ispred vas  :thumbup:
:smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Danijel 23

Citat: tibertov  u Listopad 30, 2017, 08:13:59
Sve kaj nije valjalo na stromu sam vec rekao...korpa i konektori.
I servisna služba....pardon sevis...jedan u RH.

zare

Ovo za korpu je jos uvijek u sferi nagadanja, za sad nisam cuo da ju je netko mijenjao ili da ga je ostavila na putu za razliku od konektora  :samaranje:
al da se čuje pogotovo kad se stisne kvačilo to je istina

fatboy

Ma ljudi dok se cuje ujednacenim tonom to je sve dobro. Ako nabija i trza, onda je problem...
Meni bio kao kupac prije par veceri. Isto kad se stisne kuplung nesto malo se cuje. I on sav u problemu. Ipak je to samo 17 godina star motor i nije red da se cuje...mos mislit. Cvrsto vjerujem da svaki mijenja zvuk dok stoji na mjestu i stisne se kuplung! Somara je jak motor pa je to mozda glasnije samo.... ;)

agolac

Citat: fatboy  u Listopad 30, 2017, 22:08:27
Ma ljudi dok se cuje ujednacenim tonom to je sve dobro. Ako nabija i trza, onda je problem...
Meni bio kao kupac prije par veceri. Isto kad se stisne kuplung nesto malo se cuje. I on sav u problemu. Ipak je to samo 17 godina star motor i nije red da se cuje...mos mislit. Cvrsto vjerujem da svaki mijenja zvuk dok stoji na mjestu i stisne se kuplung! Somara je jak motor pa je to mozda glasnije samo.... ;)

Ja čujem korpu i na svom DL650. Istina, nisam to prije nikad slušao a sad ima 95 000 km. Možda je bilo isto uvijek pa ja sad fantaziram....

Suki

Citat: fatboy  u Listopad 30, 2017, 22:08:27

Potpisujem :thumbup:.
I mali strom i Africa. Jedan je zvuk kad radi u leru, a drugi kad tako radi i stisneš kvačilo. Oba motora nova.

Doduše oba iz Mađe :smijeh:.
:moto2:

098 9232180

fatboy

Citat: Suki  u Listopad 30, 2017, 23:21:59
Potpisujem :thumbup:.
I mali strom i Africa. Jedan je zvuk kad radi u leru, a drugi kad tako radi i stisneš kvačilo. Oba motora nova.

Doduše oba iz Mađe :smijeh:.

Oni su napravljeni u Japanu.... :tongue:

fatboy

agolac

Citat: fatboy  u Listopad 30, 2017, 23:28:08
Moja Honda u Italiji... :belj:

Dada, ima mi frend CBF1000 sastavljen u Italiji. Svako malo im hebe mater za svašta... :ooda:

fatboy

Frend ti je osjetljiv... :belj:

Nemam pojma kakva joj je bila mladost, ali sad je kod mene kao zrela dama i sasvim je OK sa kvalitativne strane. Prava milfača!  :-\

Suki

Citat: fatboy  u Listopad 30, 2017, 23:28:08
Moja Honda u Italiji... :belj:
...sa svojim godinama, u moto svijetu, tvoja Debela bi zapravo bila nešto kao Monica Bellucci u ljudskom svijetu :) :ooda: :-*.

Nemoj samo da te uhvate u garaži u nečasnim radnjama :samaranje: :ebudale:.
:moto2:

098 9232180

fatboy

Špoki

Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

agolac

Citat: fatboy  u Listopad 31, 2017, 05:20:35
Frend ti je osjetljiv... :belj:

Nemam pojma kakva joj je bila mladost, ali sad je kod mene kao zrela dama i sasvim je OK sa kvalitativne strane. Prava milfača!  :-\

Uglavnom se žali na plastike koje nisu japanski šutljive, već talijanski raspjevane

Danijel 23

Citat: Suki  u Listopad 31, 2017, 06:25:29
...sa svojim godinama, u moto svijetu, tvoja Debela bi zapravo bila nešto kao Monica Bellucci u ljudskom svijetu :) :ooda: :-*.

Nemoj samo da te uhvate u garaži u nečasnim radnjama :samaranje: :ebudale:.
Prosim lepo nespominji nit ne uspoređicaj Gejšu sa Signorom Monica Belluci!