V-Strom susreti - Bugarska 2018.

Autor bajki, Kolovoz 04, 2017, 10:34:04

« natrag - naprijed »

bajki

Evo neka bude, otvorena tema i za susrete!

Ponti

Baš me zanima kako će ovo ići s obzirom na Ib-ov forum. 

agolac

Pa vjerujem da su na susret svi dobrodošli, bez obzira na forume

Mrki

Ja sam već rekao zorrou da bi Brestovac trebao biti službeni skup ovog foruma  :)

tibertov

Citat: Ponti  u Kolovoz 04, 2017, 10:45:52
Baš me zanima kako će ovo ići s obzirom na Ib-ov forum.

Onda će po tome ići 4 čovjeka iz hr s tim da jedan dolazi s avionom, a drugi možda isto :smijeh:

Ponti

Citat: agolac  u Kolovoz 04, 2017, 10:47:06
Pa vjerujem da su na susret svi dobrodošli, bez obzira na forume

Je, ali kada se tamo prijavi 6 ljudi, a ovdje 126, onda će biti kao problemi vidjeti ćeš.

bajki

Nevidim di je problem, s obzirom da je Vujče ovdje na forumu. A to što nekoga ovdje nema nije naš problem!

Suki

...da :thumbup:. Nije naš problem što nas ovdje ima, nego njihov problem što ih ovdje nema ;).
:moto2:

098 9232180

tibertov

Suki ti si trebao bit tekstopisac  :)

Ponti

A i ja trabunjam bzvz, s onim datumom Bugarska me nema šanse vidjeti. :huh:

glažar

Pa evo ja idem  :Pi boli me uvo za sve  :tongue: več sada smo se gledala preko sale  :thumbdown:

Igor Mihajlik

ma idemo svi...to je naše okupljanje, nitko nam ne može zabranit da se družimo  :beer:
Lado je moj idol

Suki

Citat: Igor Mihajlik  u Kolovoz 04, 2017, 11:13:58
ma idemo svi...to je naše okupljanje, nitko nam ne može zabranit da se družimo  :beer:
..točno :thumbup: i mišljenja sam da to nitko neće niti dovoditi u pitanje :thumbup:.
:moto2:

098 9232180

zorro

Citat: Igor Mihajlik  u Kolovoz 04, 2017, 11:13:58
Apsolutno  :thumbup:
..čist da se zna..kad se razjebo onaj 1. forum..na njemu sam ostao do zadnjeg dana..sa Hogom..Čox-om..PG-om..Payser..Sarinjo...(ekipa koja nije htjela na IB-ov..a ja sam bio tad na oba aktivan..nikad mi niko nije ništa spomenuo ni prigovorio
A ut o vrijeme kad su se razjebali..bio je susret u Slavonij (Karanac) ..sjećate se.. najave su bile na oba foruma..i došli su ljudi s oba..tak da ..nema nikakvih problema garant  :thumbup:

Trebalo bi u ovu temu eventualno prebacit koji Vujčetov post..gdje..kak..šta  :huh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

bajki

Gdje, kak, šta još nije ni definirano!