DL1000A L4> GPR Exhaust

Autor agolac, Kolovoz 08, 2017, 11:04:11

« natrag - naprijed »

agolac

Ovaj GPR jede malu djecu  :smijeh:
Više modela...

bajki

Jel toga ima sa papirima za cestu?

agolac

Muha

ja sam to imao na malom kaj sam kupio od Juresa, imao je homologaciju. Odlično se je čuo.

bajki

U originalnom topu je katalizator ako se nevaram, a ovi zamjenski pretpostavljam da toga nemaju?

agolac

Citat: bajki  u Kolovoz 08, 2017, 12:54:55
U originalnom topu je katalizator ako se nevaram, a ovi zamjenski pretpostavljam da toga nemaju?

Vjerovatno moraj imati inače nisu street legal  :huh:

bajki

Da, zao i kažem, ali nekako mi izgled mal da bi u njemu bio katalizator.

Kod one Cobre stoji da se može naručiti sa katalizatorom ili bez njega. Katalizator može biti euro2  ili euro 3, euro4 ne spominju.

zorro

Citat: agolac  u Kolovoz 08, 2017, 12:57:21
Vjerovatno moraj imati inače nisu street legal  :huh:
hmmm..ne znam baš..no..nisam o tome nikad ni razmišlja  :huh: ..ali znam dosta legalnih topova koje ljudi imaju na motorima a nemaju katalizator u njima ..navodno je samo reducirana buka u zakonski dozvoljenim okvirima
:shhh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

tibertov

hebo vas katalizator  :tongue:...tko to opće gleda...pa meni na tehničkom niš ne gledaju...ali ako bas žele stavim im natrag oriđiđi za 5 min  :P

agolac

Citat: tibertov  u Kolovoz 08, 2017, 13:10:54
hebo vas katalizator  :tongue:...tko to opće gleda...pa meni na tehničkom niš ne gledaju...ali ako bas žele stavim im natrag oriđiđi za 5 min  :P

Zašto, dobit ćeš papire da je street legal i mogu da ti ga cuclaju  :gimme5:

tibertov

Pa ne bih htio da mi ga cuclaju jer su tamo sami muški  :smijeh: :buahaha: :rofl:

zorro

Citat: tibertov  u Kolovoz 08, 2017, 13:10:54
ma ok..na motoru nisu (bar meni) nikad mjerili co2 ..ali nekak mi ni jasno..ak ima katalizator..kak onda dobije takav otvoren zvuk..a znamo koliko je katalizator "gust" i ne propušta  :huh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

bajki

Ma uopće nije bitno, ako imaš papire, ali čisto me zanimalo dali ima ili ne.

zare

Ovi se odlicno cuju  :thumbup:
Al ja ipak cujem ono cvilenje iz masine

agolac

Citat: zare  u Kolovoz 08, 2017, 13:20:12
Ovi se odlicno cuju  :thumbup:
Al ja ipak cujem ono cvilenje iz masine

Meni je taj žviždeći zvuk koji proizdvode zupčanisci brgastih baš  :ooda: