Dijelovi za Stroma 650 - 2008

Autor Zoran, Srpanj 05, 2021, 22:41:45

« natrag - naprijed »

Zoran

Šogor je pao s motora (tj. ženska ga pogodila dok ju je preticao) Strom 650, 2008 godina pa mu treba auspuh (original) i nosač sa foot rest-om i polugica mjenjača vidi slike, ako ima tko za prodat nek javi.

Kad umreš, ti ne znaš da si umro, pa ti nije ni teško. Teško je ljudima u tvojoj okolini. Isto je kada si glup!

Osy

DKS MOTO, tamo će naći sve, ima par Stromova za dijelove. Ja sam kupovao isto nešto za 650 ;)
092/177-5255

Osy

Zoran

Kad umreš, ti ne znaš da si umro, pa ti nije ni teško. Teško je ljudima u tvojoj okolini. Isto je kada si glup!

Cypher

Trebao bih malu pomoć oko dijelova. Ono prijatelj ima prijatelja koji zna. Naime, okusio sam malo asfalta pa bih trebao neke dijelove. Rezervar, hladnjak, prednji blatobran, prednji desni žmigavac i fuziće s desne strane. Za Belicu znam, al ak ima još nešto za svaki slučaj. Rezervar i hladnjak su problem. Teško ih je naći u dobrom stanju.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

agolac

Cypher

2008. Plavi. Nabavio sam sve već u Belici. Ak bude kakvih iznenađenja javim. Trebam dobrog lakirera da mi to može pofarbati u ZG i okolica. Zna li netko koji je kod te plave boje?

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Cypher

Ovaj Tapatalk je živa banana. Nešt mi je sprčkao. Uglavnom ovo je boja, al ne mogu naći kod boje. Negdje sam to vidio al nema šanse da nađem. Ajd nek neko ubaci ovaj post ispod onog za dijelove.