Prodajem Crvenog

Autor Ćoso, Rujan 02, 2017, 15:07:30

« natrag - naprijed »

Lavandić

Taj će i u Split doći na testiranje!!!

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

Mrki

Citat: Ćoso  u Prosinac 23, 2017, 15:28:08
Ne brini se. Za tu razliku nemam problem da ga i netko drugi zajaše
To me samo zanima, znači popust je toliki da ti to neće smetati, što bi rekli nemoralna ponuda

iviccaa

I opet prica sta netko drugi radi sa svojim novcima...

Black Betty

Bilo kako bilo sretno i nadam se bu sretan ,BMW je velika sekta,redovito dobivam pozivnice za prestavljanje novih modela i test vožnje(doduše za auta ) al isto dobro  :bravo:
Prepostavka je majka zajeba

agolac

Citat: gianni  u Prosinac 23, 2017, 15:17:56
Sredil bum si probnu voznju , ima da stenje  :ooda:

Obavezno ga treba dobro razraditi. :thumbup:
Da kad ga gazda dobije već ima bar 10 000 km muške vožnje. Kažu da se motori moraju muški razraditi da poslije budu kako spada  ;)

agolac

Lava, trebao si mu prodati nekog polovnog iz De. Još bi jeftinije prošao  :ooda:

zare

Citat: iviccaa  u Prosinac 23, 2017, 16:28:52
I opet prica sta netko drugi radi sa svojim novcima...
:thumbup:

Lavandić

Citat: agolac  u Prosinac 23, 2017, 17:14:37
Lava, trebao si mu prodati nekog polovnog iz De. Još bi jeftinije prošao  :ooda:
Ne mogu riješiti ovoga novog sa TFT ekranom.

agolac

Citat: Lavandić  u Prosinac 23, 2017, 17:52:27
Ne mogu riješiti ovoga novog sa TFT ekranom.

Do ljeta sigurno možeš i njega. Hebeš me ako tvoj ne bi bio jeftiniji, a oba su polovni pa je ista pašta  :buahaha:

Lavandić

Citat: agolac  u Prosinac 23, 2017, 17:55:32
Do ljeta sigurno možeš i njega. Hebeš me ako tvoj ne bi bio jeftiniji, a oba su polovni pa je ista pašta  :buahaha:
Većinom su gore ti stari pola godine isto testni modeli, samim time su isto u sustavu Pdv-a što meni nikako ne paše jer motor u startu poskupi 6%, njihov je 19 a naš 25%.
Ne volim te testne modele, ne budu razbijeni ali obavezno imaju 5-10 malih ožiljaka.

A opet i Direktor je poseban, ništa osim crvenog ne dolazi u obzir, a od 20 novih prodanih GS-ova možda je jedan crveni.

Ćoso

Saxi

Ma meni je crveni najlepši, ako baš mora GS da bude, a testni, salonski malo vožnje i razgibavanja mu neće stetiti, a još ako uspara i popust neki, milinica

Ćušnuto sa Krša preko Tetrapaka

Osy

I JZ je kupio testni, pa mu ništa ne fali...što kažete, ako je dobar popust, šab me gabri  ;)

gogs

Dobra prodaja i još bolja kupnja!  :bravo:

Citat: Osy  u Prosinac 24, 2017, 00:48:21
I JZ je kupio testni, pa mu ništa ne fali...što kažete, ako je dobar popust, šab me gabri  ;)

Upravo tako!

glažar

Citat: Osy  u Prosinac 24, 2017, 00:48:21

I ja kupio selmu testnu  :thumbup:

I esmu  :thumbup: