BMW image

Autor Danijel 23, Srpanj 27, 2017, 23:03:13

« natrag - naprijed »

jures

Citat: Osy  u Ožujak 26, 2020, 09:01:44
Em što najbolje znaju, em što voze najbolji motor... :) koji ovo još može  :misli:

Verdun :)
Bio lud, i prodao Stroma

jures

Citat: tibertov  u Ožujak 20, 2020, 15:23:59
Jebes hill holder, imas noge

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Hill holder je odlična stvar, kao i quick shifter, bit če tvoj sledeči Tiger XCA. ;) Bit če bolji od boljeg. Kad staneš na klancu, na trajektu, i odlično na carini, kad ne treba u leru nikakvu bremzu, znači sve ruke i noge slobodne.
Bio lud, i prodao Stroma

Grba

Najbolji je kad vuče čergu za sobom priznam tu mu nema premca.
Uskoro će turateh kuhinja bit mast hev oprema za gsa  :bzvz:
098 737 604

Grba

https://youtu.be/cG8Z6RAaHb8
Pa on tvrdi da je strom bolji od gsa...
Blasfemija  :ooda:
098 737 604

agolac

Citat: Grba  u Ožujak 27, 2020, 17:37:52
https://youtu.be/cG8Z6RAaHb8
Pa on tvrdi da je strom bolji od gsa...
Blasfemija  :ooda:

:gimme5: Vrhunski review. Ima čoek pravo... Kopirali su prastaru Japansku tehnologiju dok Suzuki razvija puno sofisticiranije tehnologije. Vrh  :thumbup:

Grba

Ma nije moguće, to je neka zavjera...
098 737 604

agolac

RoadRunner

Citat: agolac  u Ožujak 27, 2020, 19:57:21
:gimme5: Vrhunski review. Ima čoek pravo... Kopirali su prastaru Japansku tehnologiju dok Suzuki razvija puno sofisticiranije tehnologije. Vrh  :thumbup:

Ma razvijaju i tu, u videu spomenutu, tehnologiju godinama... pa nikak ju usavršiti...suzuki, jel?
A sama tehnologija ima potencijala kao i wankel, ali izvedba malo trokira...

agolac

Citat: RoadRunner  u Ožujak 27, 2020, 21:43:57
Ma razvijaju i tu, u videu spomenutu, tehnologiju godinama... pa nikak ju usavršiti...suzuki, jel?
A sama tehnologija ima potencijala kao i wankel, ali izvedba malo trokira...

A dok to Japanc ne uvati u svoje ruke.....
BTW mislim da još nisu odustali ni od Wankela, nadam se novom RX jednom u budućnosti.

RoadRunner

Citat: agolac  u Ožujak 27, 2020, 21:45:33
A dok to Japanc ne uvati u svoje ruke.....
BTW mislim da još nisu odustali ni od Wankela, nadam se novom RX jednom u budućnosti.

Svakako da ne... koncept je genijalan.
Ti vjerojatno znaš bolje od mene koliko je sam koncept motora star... i RX8 je bio puno bolji od svih ranijih pokušaja, ali tlakovi su toliko visoki...

agolac

Citat: RoadRunner  u Ožujak 27, 2020, 21:49:00
Svakako da ne... koncept je genijalan.
Ti vjerojatno znaš bolje od mene koliko je sam koncept motora star... i RX8 je bio puno bolji od svih ranijih pokušaja, ali tlakovi su toliko visoki...

Mislim da su općenito svi prozvođači lagano presudili benzinskim/dizelskim motorima. Više ih nitko ne želi razvijati dalje jer smatraju da su došli do maximuma. Vozit ćemo mašine s godinama i posebnim duhom... Budućnost je električna....

RoadRunner

Citat: agolac  u Ožujak 27, 2020, 21:57:43
Mislim da su općenito svi prozvođači lagano presudili benzinskim/dizelskim motorima. Više ih nitko ne želi razvijati dalje jer smatraju da su došli do maximuma. Vozit ćemo mašine s godinama i posebnim duhom... Budućnost je električna....

Znači da je (ili će uskoro biti) vrijeme da se u garaže pospremi nešto što ćemo glancat kao dedeki...

Pritom ne mislim baš na ultra-visokoserijske modele... nego više na limitirane verzije vozilica.

agolac

Citat: RoadRunner  u Ožujak 27, 2020, 22:06:59
Znači da je (ili će uskoro biti) vrijeme da se u garaže pospremi nešto što ćemo glancat kao dedeki...

Pritom ne mislim baš na ultra-visokoserijske modele... nego više na limitirane verzije vozilica.

Meni dosta DL1000 i MX-5 :) Za oboje imam dva agregata pa će da potraju....

Ponti

Citat: agolac  u Ožujak 27, 2020, 22:17:43
Meni dosta DL1000 i MX-5 :) Za oboje imam dva agregata pa će da potraju....

Da potraje dosta je i jedan dl1000  :) ... za mazde ne znam