BMW image

Autor Danijel 23, Srpanj 27, 2017, 23:03:13

« natrag - naprijed »

tibertov

Samo da ja nadodam...ako vozis gsa onda obleka mora biti ovakva...hlace dainese, jakna IXS montevideo, kaciga Shoei ( po mogucnosti siva) i rukavice dainese ili vanucci...tako treba izgledat gs-ovac :smijeh:

keko

Citat: tibertov  u Veljača 04, 2018, 14:42:46
Samo da ja nadodam...ako vozis gsa onda obleka mora biti ovakva...hlace dainese, jakna IXS montevideo, kaciga Shoei ( po mogucnosti siva) i rukavice dainese ili vanucci...tako treba izgledat gs-ovac :smijeh:
Kuriš Tibi, kuriš a?  :buahaha:
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

agolac

Pravi GSovac nosi samo BMW opremu, čizme itd. Kao štapravi KTMovac ima svu KTM branded opremu  :smijeh:

Osy

Ajd moram i ja onda dodat...imam dvije godine staro odjelo marke Büse, znači i hlače i jaknu. Čizme također Büse...nije top topova i za GSA, ali je bar njemačko :ooda: :smijeh:

Ćoso

zorro

Citat: Osy  u Veljača 04, 2018, 14:50:00
...imam dvije godine staro odjelo marke Büse
..ček malo  :huh: ..el oni rade i one zvučnike .. jebo ih pas..probili mi zvučnici nakon godinu dana..popucale membrane ..ak su takvi i u opremi..bacaj to  :thumbdown:

:smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

gianni

Ode i ovaj forum ukujac...

tibertov

Kaj se ti bezmotorni javljas

keko

Citat: gianni  u Veljača 04, 2018, 14:55:06
Zakaj misliš to sused, pa sve to zezancija i niko se ne srdi ;)
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

zorro

Citat: gianni  u Veljača 04, 2018, 14:55:06
Baš naprotiv  :P ..dok je ovakvih spika i rasprava bilo i na onom srednjaku  :finger: ..živio je punim plućima  :thumbup: ..ok..nekima nikad nije to odgovaralo  :butt:
..eto im sad..nadam se da su sad sretni na groblju wikpedije  :thumbup:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

gianni

Citat: tibertov  u Veljača 04, 2018, 14:56:24
Kaj se ti bezmotorni javljas
He he, od kada znam za sebe motora ima u mojoj garazi, tako je i sada, tako ce i ostati ;)
Ali za sada nema kako kazete snobovski model.

Osy

Citat: zorro  u Veljača 04, 2018, 14:53:57
..ček malo  :huh: ..el oni rade i one zvučnike .. jebo ih pas..probili mi zvučnici nakon godinu dana..popucale membrane ..ak su takvi i u opremi..bacaj to  :thumbdown:

:smijeh:
:-\ :smijeh:

tibertov

Citat: gianni  u Veljača 04, 2018, 15:04:51
He he, od kada znam za sebe motora ima u mojoj garazi, tako je i sada, tako ce i ostati ;)
Ali za sada nema kako kazete snobovski model.
Apn nije motor

agolac

Ja bi osobno ostao na KLVu i potrošio 5000 EUR na putovanja po svijetu. Ali to sam samo ja

Lavandić

Da rezimiramo :

100 žena 200 sisa

Nego hoće tko kupiti ono sranje od Wunderlicha?!?

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk