Za one koje sport ne zanima...

Autor zorro, Studeni 09, 2017, 22:10:55

« natrag - naprijed »

Ponti

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 19:18:13
Tiby pizdi, ima toga puno više, ali se ne priča jer pozitivne stvari u ovoj zemlji nisu bitne...nego samo crnjaci , Big brother i ostala sranja :thumbdown:

:buahaha: :buahaha:

fatboy

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 19:18:13
Tiby pizdi, ima toga puno više, ali se ne priča jer pozitivne stvari u ovoj zemlji nisu bitne...nego samo crnjaci , Big brother i ostala sranja :thumbdown:

Ne kakaj, nego daj cinjenice. Ja kad vidim da mi je kečap od Podravke napravljen u Mađarskoj-dosta mi je...pola legedarnih K plus je rađena po Bosni i Srbiji...tako da prava informacija o necem pozitivnom je uvijek dobrodosla. Zato, ajmo pocni!  :misli:

Osy

Pa radim za Kandit, Saponiu, Marasku i Koestlin...jel to dovoljno? Sve se proizvodi u Hrvatskoj, garantiram :thumbup: Isto tako znam da se po mojoj jadnoj Slavoniji proizvode sve i svašta...npr. u Belišću elektronski semafori za dvorane, u Požegi Zvečevo čokolada, u Županji Deutz Fahr kombajni, u Belom manastiru Starco alu i čelične felge, u Vukovaru obuća i takooooo...sigurno sam nešto zaboravio, ali i ovo je dovoljno za informaciju :thumbup:

fatboy

Aj dobro....za sad...
Al ovo prehrambeno sto ti spominjes ja ne smijem ni gledat...kamoli jest... :-X

Nisam znao za ove semafore i ostalo...nije nesto, al covjeka veseli... :thumbup:

Osy

Citat: fatboy  u Siječanj 28, 2018, 19:50:32
Aj dobro....za sad...

Nisam znao za ove semafore i ostalo...nije nesto, al covjeka veseli... :thumbup:
O tome ti govorim...i ja volim to čuti i vidjeti i ima toga još, ali ne, bitna je teška negativa i to treba raji plasirat. Svjestan sam kakva je situacija i da nije bajno, ali bogami nije baš ni crno
http://www.teo-belisce.hr
http://www.poslovni.hr/tag/harburg-freudenberger-maschinenbau-gmbh-belisce-3760

Lavandić

I onda dojdeš u okolicu Stuttgarta i ostaneš zabezeknut kada vidiš koliko je tamo poznatih marki poniklo.

A te tvoje firme da ne spominjem vlasnika su gola qita, na prste jedne ruke možeš nabrojati koliko ima ljudi što imaju plaću preko 1000€. Dok je njegov premili sin kupovao CLS gdje je nadoplata za boju bila samo 12000€.

90% radne snage od tih firmi skupi sa njive da za 3000-3500 kuna rinta.
Marasku ove godine nije htio ni otkupljivati..........

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

Ponti

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 19:58:00
O tome ti govorim...i ja volim to čuti i vidjeti i ima toga još, ali ne, bitna je teška negativa i to treba raji plasirat. Svjestan sam kakva je situacija i da nije bajno, ali bogami nije baš ni crno
http://www.teo-belisce.hr
http://www.poslovni.hr/tag/harburg-freudenberger-maschinenbau-gmbh-belisce-3760

Znaš li da Mozart kugle naprave veći godišnji izvoz od kompletnog hrvatskog izvoza.... eto, koliko vrijedi naša proizvodnja.... kao jedna tvornica čokolade.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

zorro

..kud vi odošte majket issove  :-\ ..a ja se samo referirao na nepoznavanje engl. jezika  :smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Ponti

Citat: zorro  u Siječanj 28, 2018, 20:44:09
..kud vi odošte majket issove  :-\ ..a ja se samo referirao na nepoznavanje engl. jezika  :smijeh:

Otišli u export-import  :)

Ćoso

Citat: fatboy  u Siječanj 28, 2018, 19:50:32
Aj dobro....za sad...

Jedeš semafore !!!?

Osy

Citat: Lavandić  u Siječanj 28, 2018, 20:12:23
I onda dojdeš u okolicu Stuttgarta i ostaneš zabezeknut kada vidiš koliko je tamo poznatih marki poniklo.

A te tvoje firme da ne spominjem vlasnika su gola qita, na prste jedne ruke možeš nabrojati koliko ima ljudi što imaju plaću preko 1000€. Dok je njegov premili sin kupovao CLS gdje je nadoplata za boju bila samo 12000€.

90% radne snage od tih firmi skupi sa njive da za 3000-3500 kuna rinta.
Marasku ove godine nije htio ni otkupljivati..........

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk
Bez obzira što radimo za istog gazdu, s tim da si ti u Brodomerkuru, od čije plaće hvala Bogu ne živiš, mislim da si se ipak malo grubo izrazio...boli me kurko što njegov sin vozi CLS, a pogotovo u kojoj boji vozi, ja sam zadovoljan sve dok mi isplaćuje moju plaću, koja nije 3000-3500 kuna, isto tako hvala Bogu. Višnju Marasku naravno da ne otkupljuje zato što je posadio svoje plantaže i to je u redu.
Vjeruj mi da Vas dosta nemate pojma kako je živjeti ovdje, gdje zaista ljudi odlaze i gdje se sa pravom pitam kome ću za 2,3 godine prodavati svoju robu, pogotovo po selima.
Šutim i radim, borim se za svoju obitelj i djecu kako znam i umijem. Volio bi imati dodatni izvor zarade i živjeti samo malo bezbrižnije, ali eto nemam ga pa uživam u ovom oko sebe...

Sorry, ali morao sam napisati svoje mišljenje, bez ljutnje :gimme5:

fatboy

Citat: Ćoso  u Siječanj 28, 2018, 21:13:41
Jedeš semafore !!!?

To je bio jedini nacin da pocrvenim povremeno... :buahaha:

Ponti

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 21:46:13
Bez obzira što radimo za istog gazdu, s tim da si ti u Brodomerkuru, od čije plaće hvala Bogu ne živiš, mislim da si se ipak malo grubo izrazio...boli me kurko što njegov sin vozi CLS, a pogotovo u kojoj boji vozi, ja sam zadovoljan sve dok mi isplaćuje moju plaću, koja nije 3000-3500 kuna, isto tako hvala Bogu. Višnju Marasku naravno da ne otkupljuje zato što je posadio svoje plantaže i to je u redu.
Vjeruj mi da Vas dosta nemate pojma kako je živjeti ovdje, gdje zaista ljudi odlaze i gdje se sa pravom pitam kome ću za 2,3 godine prodavati svoju robu, pogotovo po selima.
Šutim i radim, borim se za svoju obitelj i djecu kako znam i umijem. Volio bi imati dodatni izvor zarade i živjeti samo malo bezbrižnije, ali eto nemam ga pa uživam u ovom oko sebe...

Sorry, ali morao sam napisati svoje mišljenje, bez ljutnje :gimme5:

Preseli se na more, ovdje se čist dobro živi  :)

Osy

Da ti kažem da uredno igram Eurojackpot i ako dobijem eto me odmah... :thumbup: To je u nekom planu, bit će neki apartmančić za osobne potrebe, samo je pitanje kada...možda braco kupi, pa ga mi održavamo dok je on u Kanadi ;)

Ćoso