Za one koje sport ne zanima...

Autor zorro, Studeni 09, 2017, 22:10:55

« natrag - naprijed »

Ponti

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 21:54:02
Da ti kažem da uredno igram Eurojackpot i ako dobijem eto me odmah... :thumbup: To je u nekom planu, bit će neki apartmančić za osobne potrebe, samo je pitanje kada...možda braco kupi, pa ga mi održavamo dok je on u Kanadi ;)

Ako dobiješ jackpot preseli se u Park Aveniju na Menhetnu, kakvo more  :smijeh:

E da, ako ja dobijem taj tvoj jackpot kupujem 50 novih somara i dijelim na ovom forumu i to prvim 50 po broju postova :)

Osy

Citat: Ponti  u Siječanj 28, 2018, 22:01:31
Ako dobiješ jackpot preseli se u Park Aveniju na Menhetnu, kakvo more  :smijeh:
Ma no, znaš da sam ja skroman, a i podijelio bi malo, barem ovima u našoj gay grupi :thumbup:

Lavandić

Citat: Osy  u Siječanj 28, 2018, 21:46:13
Bez obzira što radimo za istog gazdu, s tim da si ti u Brodomerkuru, od čije plaće hvala Bogu ne živiš, mislim da si se ipak malo grubo izrazio...boli me kurko što njegov sin vozi CLS, a pogotovo u kojoj boji vozi, ja sam zadovoljan sve dok mi isplaćuje moju plaću, koja nije 3000-3500 kuna, isto tako hvala Bogu. Višnju Marasku naravno da ne otkupljuje zato što je posadio svoje plantaže i to je u redu.
Vjeruj mi da Vas dosta nemate pojma kako je živjeti ovdje, gdje zaista ljudi odlaze i gdje se sa pravom pitam kome ću za 2,3 godine prodavati svoju robu, pogotovo po selima.
Šutim i radim, borim se za svoju obitelj i djecu kako znam i umijem. Volio bi imati dodatni izvor zarade i živjeti samo malo bezbrižnije, ali eto nemam ga pa uživam u ovom oko sebe...

Sorry, ali morao sam napisati svoje mišljenje, bez ljutnje :gimme5:
Ne ljutim se ja, nekom majka nekom maćeha. Meni je samo žao što je uništio dobru firmu iz samo njemu znanih razloga.

S druge strane iz nevolje sam krenuo u druge poslove, zadnjih 6 godina propustio puno toga radi posla. Nećemo smarati druge s time. Samo sam htio reći da je u Hr ništa od industrije naspram D.

Živio ti meni

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

Osy

Citat: Lavandić  u Siječanj 28, 2018, 22:13:49
Ne ljutim se ja, nekom majka nekom maćeha. Meni je samo žao što je uništio dobru firmu iz samo njemu znanih razloga.

S druge strane iz nevolje sam krenuo u druge poslove, zadnjih 6 godina propustio puno toga radi posla. Nećemo smarati druge s time. Samo sam htio reći da je u Hr ništa od industrije naspram D.

Živio ti meni

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk
Pa naravno...koliko god bi htjeli s njima se mjeriti ne možemo :huh:

zorro

Citat: Ponti  u Siječanj 28, 2018, 22:01:31

E da, ako ja dobijem taj tvoj jackpot kupujem 50 novih somara i dijelim na ovom forumu i to prvim 50 po broju postova :)
OHO..nešto si mi skroman postao  ..onomad na onom srednjaku  :finger: si se kurčio da ćeš nam kupit 100 somara  :smijeh:   :P
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Ponti

Citat: zorro  u Siječanj 28, 2018, 22:41:13
OHO..nešto si mi skroman postao  ..onomad na onom srednjaku  :finger: si se kurčio da ćeš nam kupit 100 somara  :smijeh:   :P

Vrlo jednostavno .... bilo više članova.
Ipak se treba potruditi za dobiti somaru i malo pisati .... pa neću pokloniti somaru nekom sa 14 postova, mislim da nema smisla :)

Ćoso

Ponti

zorro

Citat: Ćoso  u Siječanj 28, 2018, 22:44:10
Recesija
..ma ne..novi forum ga naučio skromnosti  :thumbup: .. spustio ga ga IB malo na zemlju  :smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D

Ponti

Citat: zorro  u Siječanj 28, 2018, 22:45:21
..ma ne..novi forum ga naučio skromnosti  :thumbup: .. spustio ga ga IB malo na zemlju  :smijeh:

Mislim da bi u ludnici završio da se to dogodi ... novi forum dijeli somare mukte :buahaha:

Eto, 100 komada dijelim .. nije beg cicija  :)

zorro

Citat: Ponti  u Siječanj 28, 2018, 22:46:15
Mislim da bi u ludnici završio da se to dogodi ... novi forum dijeli somare mukte :buahaha:

:buahaha:  :ebudale:
SOMARA JE SOMARA ;D

zorro

SOMARA JE SOMARA ;D

iviccaa

željko

zorro

Wrrrrooooong 🤣

Poslano prekoku*ca

SOMARA JE SOMARA ;D