Voltmetar

Autor Danijel 23, Prosinac 01, 2017, 18:40:44

« natrag - naprijed »

Danijel 23

Poslano sa mog SM-G357FZ koristeći Tapatalk

fatboy

Zima te zarazila..😉

Danijel 23

DL 650 L3

I tako je to nekad bilo.... :kava:

fatboy

Danijel 23

Citat: fatboy  u Prosinac 01, 2017, 19:29:33
Ide to tebi... :bravo:
Ne offaj temu, hodi v garažu i primi se đoba!

Patak

Lijepo napravljeno :thumbup:!

Misli da bi ovaj socket bio više nego dovoljan :)

Danijel 23

Citat: Patak  u Prosinac 01, 2017, 19:36:01
Lijepo napravljeno :thumbup:!

Misli da bi ovaj socket bio više nego dovoljan :)
E baš taj nevalja. Kad je poklopac ne vidiš voltažu, a da ju želiš vidjet ide ti bezveze prašina u USB.....nevalja!

Danijel 23

Ovaj ide na DRZ i obična utičnica za upaljač koja još nije stigla, a služit će za punjenje aku. il za potrošače...tj bit če direk spojena na aku, a Vmetar pod kontaktom. Copy/paste kao što sam napravio na Stromu.

agolac

Gdje je spojen? Direktno na Accu? Ako ne, koliki je voltage drop do priključne točke?

Danijel 23

Citat: agolac  u Prosinac 01, 2017, 19:53:36
Gdje je spojen? Direktno na Accu? Ako ne, koliki je voltage drop do priključne točke?
Kaj ti znači DROP? Pad napona....na 800mm i sa žicom od 2,5mm2 .....Pad apona je 0,03V.  :-\  Ne opterečuj se time.

Patak

Citat: Danijel 23  u Prosinac 01, 2017, 19:42:16
Ovaj ide na DRZ i obična utičnica za upaljač koja još nije stigla, a služit će za punjenje aku. il za potrošače...tj bit če direk spojena na aku, a Vmetar pod kontaktom. Copy/paste kao što sam napravio na Stromu.

Ovaku istu sam kupio prije godinu/dvije i mislio ju stavit na motor :thumbup:. ALI SAM SE predomislio i NE ŽELIM se u opće opterećivati s naponom! SAmo gas :blato:

Danijel 23

Citat: Patak  u Prosinac 01, 2017, 19:56:59
Ovaku istu sam kupio prije godinu/dvije i mislio ju stavit na motor :thumbup:. ALI SAM SE predomislio i NE ŽELIM se u opće opterećivati s naponom! SAmo gas :blato:
Ok, ti si bar VIZUALNO pregledo svoj magnet! Kaj ne?

Patak

Budem ti slikao svoje riješenje...

Patak

Citat: Danijel 23  u Prosinac 01, 2017, 19:58:58
Ok, ti si bar VIZUALNO pregledo svoj magnet! Kaj ne?

Jesam, ne samo vizualno :tongue: nego i ispitao te sam uradio loctite mod te free power mode :ooda: ;)

Što se tiče magneta nemaš brige do 40tkm, a onda počinju problem.

agolac

Citat: Danijel 23  u Prosinac 01, 2017, 19:56:21
Kaj ti znači DROP? Pad napona....na 800mm i sa žicom od 2,5mm2 .....Pad apona je 0,03V.  :-\  Ne opterečuj se time.

Da, ako je tako debela žica i direktno na acu. Ako si se spojio negdje na ožičenje onda imaš tko zna koliko metara spojeno preko terminal blokova i ne baš s 2.5 mm2 ;)