Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

zorro

Citat: Suki  u Lipanj 15, 2018, 13:17:36
...slušaj dječko...pirni kroz nos još ijednom i dobit ćeš ban i ovdje :P :smijeh: :smijeh:
:buahaha: :ebudale:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

zizu

Citat: Suki  u Lipanj 15, 2018, 13:17:36
...slušaj dječko...pirni kroz nos još ijednom i dobit ćeš ban i ovdje :smijeh: :smijeh:
S  tobom  vise ne razgovaram.....mozes jedino pivu platit kad se vidimo :-)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

fatboy

Drago mi je da me je taj netko poslušao... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zbilja ima naroda sa fleksibilnim obrazom!  :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:

zorro

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:34:14
Drago mi je da me je taj netko poslušao... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zbilja ima naroda sa fleksibilnim obrazom!  :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
..aaaaaaaaaaaaaa  :buahaha:  :buahaha:  :buahaha:
:ebudale: :ebudale: :ebudale:
SOMARA JE SOMARA ;D

zorro

..ajmo opklada kolko će Suki još izdržati  :smijeh:
SOMARA JE SOMARA ;D

fatboy

Da dodam kao je reagiralo kad sam stisnuo "Forum"... ;)

zorro

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:36:53
Da dodam kao je reagiralo kad sam stisnuo "Forum"... ;)
..tebi nije napisao da uživaš na drugom forumu ..kao da zna da si prekokurca ođe  :smijeh:  :tongue:
SOMARA JE SOMARA ;D

fatboy

Ajde Zorro i raja koja se kuži u ove IT pizdarije...ja sam odjavljen bio i probao se ulogirati pa je ispalo ovo što sam vam poslao.
Sada otvorim net upišem adresu foruma i odmah mi piše: fatboy, vi ste isključeni.... Na mobu nema toga.

Da li to znači da si je kretenko dao toliko truda da sistem memorira IP adrese (tako to kažu u NCIS-u  :ooda: ) i odmah reagira??  :misli:

Oh da mi je biti haker sada...kakvu bih igranku napravio... >:(

zorro

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:43:08
Ajde Zorro i raja koja se kuži u ove IT pizdarije...ja sam odjavljen bio i probao se ulogirati pa je ispalo ovo što sam vam poslao.
Sada otvorim net upišem adresu foruma i odmah mi piše: fatboy, vi ste isključeni.... Na mobu nema toga.

Da li to znači da si je kretenko dao toliko truda da sistem memorira IP adrese (tako to kažu u NCIS-u  :ooda: ) i odmah reagira??  :misli:

Oh da mi je biti haker sada...kakvu bih igranku napravio... >:(
Naravno..prati i ip adrese ..kako bi inače Osy-a skužio kad se spojio sa Boyzinog acaunta ..a vjerojatno je i kolegstvo Martin zbog tog izbačen ;)
SOMARA JE SOMARA ;D

zorro

Nek vam Tibi pomogne i sastavite nekakav dopis/žalbu..uredu za državnu upravu u ZG ..tam di je udruga otvorena..jer ak je netko platio članarinu i izbačen je s foruma bez obrazloženja..može IB i odgovorni u upravi udruge sniositi posljedice jer je na taj način izbacio večinu članstva bez obrazloženja..sastanka udruge itd..
U najmanju ruku može mu se oduzeti domena hr.
SOMARA JE SOMARA ;D

fatboy

Ne kužim se u te pizdarije nimalo pa pitam...čini mi se da za to treba dosta truda...da je toliko uložio u uljudnost, bili bi svi i dalje na hrpi... :-\

zorro

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:51:20
Ne kužim se u te pizdarije nimalo pa pitam...čini mi se da za to treba dosta truda...da je toliko uložio u uljudnost, bili bi svi i dalje na hrpi... :-\
ne treba tu puno truda..sve je vidljivo na serveru..jedino što mora od člana do člana ići i gledati s kojih se Ip adresa spajao i eventualno uspoređivat s drugim članovima..bivšim.
Možda je i to jedan od razloga što npr. moj i dosta drugih acaunta nije izbrisao..nego je ostavljen i prikazuje se samo da smo kao novi članovi..a svi postovi su ostali..pa na taj način ima uvid u logove naših acaunta dok smo bili aktivni..inače kad te obriše totalno..onda nema više nikakve uvide i logove od prije
SOMARA JE SOMARA ;D

fatboy

odem ja sada preko moba i u traži stavim "fatboy" ...pronađe moje postove, a kad sam slučajno prstom povukao preko ekrana, kaže da ako nastavim sistem može koristite te informacije ... blabla... :misli:

Ma neka mu ih...mora čitat i nešto pametno. Ne samo Ib kampf... :P :P :P

Goran69

E vala ću ja napravit još jedan forum......ŠTO BI STE SE SAMO VI IGRALI???????

Ćoso

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:16:46
Ja se razmišljam da napišem u nekoj temi tamo, da me izbriše, jer zbilja nema smisla... :misli:
Ajd u Highway pegs