Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

fatboy

Citat: Ćoso  u Lipanj 15, 2018, 14:42:22
Ajd u Highway pegs

Vidiš da sam i ja postao persona non grata (ili kako se već kaže...)

A zbilja sam imao namjeru to pristojno napraviti. Međutim, ne leži vraže, čim sam to obznanio želja mi se ispunila. Šteta što nije Djed Mraz...ili bar sisata plavuša... :kuri:

zorro

Citat: Goran69  u Lipanj 15, 2018, 14:40:51
E vala ću ja napravit još jedan forum......ŠTO BI STE SE SAMO VI IGRALI???????
ajd ..pa nek onda Agolac ko god dođe kot tebe odavde...banira svakog
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

jures

Citat: fatboy  u Lipanj 15, 2018, 13:43:08
Ajde Zorro i raja koja se kuži u ove IT pizdarije...ja sam odjavljen bio i probao se ulogirati pa je ispalo ovo što sam vam poslao.
Sada otvorim net upišem adresu foruma i odmah mi piše: fatboy, vi ste isključeni.... Na mobu nema toga.

Da li to znači da si je kretenko dao toliko truda da sistem memorira IP adrese (tako to kažu u NCIS-u  :ooda: ) i odmah reagira??  :misli:

Oh da mi je biti haker sada...kakvu bih igranku napravio... >:(
Briši kukije
Bio lud, i prodao Stroma

jures

Bas je poceo GDPR momci, tamo su svi vasi podatci, slike, registarskentablice....

Za ovo su kazni jake - u 10.000 evrima, odnosno za svaki prekrsaj nesto. Adresu zadruge Stromera imate.

P.S. moja prijava vec je na AOP Zagreb.
Bio lud, i prodao Stroma

Goran69

Nije bas....svojevoljno su se postavljali podaci. E sad ako se dokaze koristenje podataka u za to ne predvidjenensvrhe.   That would be an entirely different matter

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ponti

Citat: Goran69  u Lipanj 15, 2018, 16:48:50
Nije bas....svojevoljno su se postavljali podaci. E sad ako se dokaze koristenje podataka u za to ne predvidjenensvrhe.   That would be an entirely different matter

A može li se tražiti brisanje svih mojih postova uz obrazloženje da to tražim zbog moguće zloupotrebe :)

Osy

Citat: Ponti  u Lipanj 15, 2018, 17:26:25
A može li se tražiti brisanje svih mojih postova uz obrazloženje da to tražim zbog moguće zloupotrebe :)
igor.bujanovic@gmail.com

Goran69

Da, potrebno je poslati mail sa zahtjevom za brisanje. E onda mora...

Ponti

Poslano  :)

"U skladu sa zakonom GDPR, koji je stupio na snagu u EU, molim administratora v-strom.hr foruma da ukloni sve postove pod mojim nickom Pontifexminimus, zbog mog straha od zlouporabe raznih podataka koje sam na narečenom forumu iznio, a čiji nisam više član.
Ukoliko se u razumnom roku od 14 dana to ne napravi, biti ću prisiljen prijaviti vas AZOP-u.
Molio bih obavijest na ovaj e-mail kada se to napravi, jer forumu nemam pristup, a ne želim nikoga od prijatelja zamarati da to provjerava."

Suki

:moto2:

098 9232180

Ponti

Osy

Sad će ti napisati...nećeš razbojniče :smijeh:

zare

Bravo ponti  :thumbup:
Ako svi istjerani tj. kukolj pošalje takav zahtjev ostat će forum poluprazan

Black Betty

Na koji mail si to poslao,i ja bi poslao  :vino:
Prepostavka je majka zajeba