Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

Ponti

Citat: zare  u Lipanj 15, 2018, 17:57:49
Bravo ponti  :thumbup:
Ako svi istjerani tj. kukolj pošalje takav zahtjev ostat će forum poluprazan

Biti će više mjesta na serveru  :buahaha:

A kada to napravi, onda slijedi još jedan zahtjev po GDPR-u, šapnuo mi jedan naš prijatelj iz te branše  :smijeh:

Black Betty

Prepostavka je majka zajeba

iviccaa

nek izbriše postove od Agolca, nestat će pola tehničkih tema.

Ćoso

Neka izbaci sise ode druga polovica

Živi svoj san, nemoj sanjati svoj život !

Black Betty

Prepostavka je majka zajeba

jures

Citat: Goran69  u Lipanj 15, 2018, 16:48:50
Nije bas....svojevoljno su se postavljali podaci. E sad ako se dokaze koristenje podataka u za to ne predvidjenensvrhe.   That would be an entirely different matter

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije istina Goran, sada je GDPR puno jači i drugačiji - ti imaš uvijek prava da znaš šta ima neko o tebi, za šta se upotrebljuje i uvijek bez razloga možeš zatražiti da se briše tvoje podatke (Right to Erasure), i oni MORAJU to napraviti.

Baž zato sva se ja i IB zapela, boli mene nešto ko je gdje, ko je šta, ali kad ja zatražim da se moje podatke briše - moraju se! Full stop.
Bio lud, i prodao Stroma

jures

Citat: Ponti  u Lipanj 15, 2018, 17:26:25
A može li se tražiti brisanje svih mojih postova uz obrazloženje da to tražim zbog moguće zloupotrebe :)
Ne treba ti obrazloženje. Ovo je tvoje osobno pravo. I još više, ako nekomu zatvoriš dostup, sam kao administrator dužan si, da njegovi podatci nisu više dostupni.
S time, što si baniran ne možeš upravljati svom podatcima.
Bio lud, i prodao Stroma

zorro

..ne usliši li zahtjevu..razlog više da dobije mavaši iza ušiju  :)
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

tibertov

jures

Zahtjev 6. mjeseca 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Njegov odogovor kaže sve - a još DANAS su moji postvi na forumu! Ako on misli, da sakriva forum....svi moji izleti su tamo.

Jer jednu godinu nije to napravio - slao sam prijavu na AOP Zagreb. Akjo vaše ustanove rade, vidjet čemo..

Ako nekomu treba za prijavu:

V-STROM (KLUB STROMERA, LJUBITELJA V-STROM / KLV MOTOCIKALA I PRIJATELJA)
NIKOLE TESLE 21, VELIKA GORICA
Djelatnost:9499, Djelatnosti ostalih članskih organizacija, d. n.
OIB:13271189716MB:02608855

Godina osnivanja:2009. Veličina:- Status:Aktivan

Kontakt: +385 91 8936496 v-strom.hr

I još jednom čem mu to zakazat (nije više molba) u Bolgariji. Nadam se da IB i njegovi mušketiri čitajo ovaj forum

Bio lud, i prodao Stroma

zorro

Citat: tibertov  u Lipanj 15, 2018, 18:49:58
Ktjm.

Hahaha
..a ti se pripremi dobro da nam budeš službeni odvjetnik..znam da vam je zabranjeno besplatno zastupati..al skupit ćemo neku crkavicu  :prrr:  :-*  :)
SOMARA JE SOMARA ;D

Danijel 23

Ja bi štel nešče pitat. Ako smo mi/svi/vićina izbačen iz foruma jer smo radili sranja i sada se više nemremo konetirat, dali je IB onda obrisao sve naše neuljudne postove/teme: ...izleti...izrade dijelova...fotke....SVE BAŠ SVE, tj. dali se on i dalje smije koristi na SVOM forumu našim slovima i fotkam, a mi smo izbacio nas iz foruma?
Je da sam većinu tehnički fotki prebacio na ovaj forum, ali ostalo je dosta i sad mi je ža....a najradije bi kad bi mogo  SVE IZBRIST!

zorro

Citat: jures  u Lipanj 15, 2018, 18:55:52
Zahtjev 6. mjeseca 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Njegov odogovor kaže sve - a još DANAS su moji postvi na forumu! Ako on misli, da sakriva forum....svi moji izleti su tamo.

Jer jednu godinu nije to napravio
..znači slagao te ..govance malo
SOMARA JE SOMARA ;D

Ponti

Citat: zorro  u Lipanj 15, 2018, 18:56:26
..a ti se pripremi dobro da nam budeš službeni odvjetnik..znam da vam je zabranjeno besplatno zastupati..al skupit ćemo neku crkavicu  :prrr:  :-*  :)

Doniram Tibiju za zastupanje dvije velike štrudle s onim preljevom i šlagom  :)

tibertov