Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

tibertov

Ponti

Ćoso

Martin

**Baaahahahahahaaaaagfadsahahaha....**
Volim te mama, ali ne više od MALOG stroma!! ZORRO je u pravu!!
Sisak - 091 623 1443 ....u svako doba dana i noći :)

agolac

Citat: Ponti  u Lipanj 16, 2018, 09:54:03
Gdje u D, kome da se obratim?

Tijelu zaduženom za provedbu GDPR.

Mislim da je više nisam ništa u toj udruzi. To se svake godine trebalo potpisivati...
Osim toga ne plaćam članarinu oa valjda i automatski ispadam.

Ponti

Citat: agolac  u Lipanj 16, 2018, 11:11:33
Tijelu zaduženom za provedbu GDPR.

Mislim da je više nisam ništa u toj udruzi. To se svake godine trebalo potpisivati...
Osim toga ne plaćam članarinu oa valjda i automatski ispadam.

Jel se zna ime servera, firme ili tako nešto .... kako da im pišem, server se nalazi u njemačkoj?

agolac

Citat: Ponti  u Lipanj 16, 2018, 11:17:41
Jel se zna ime servera, firme ili tako nešto .... kako da im pišem, server se nalazi u njemačkoj?

Neka ivicaa sazna kome se u Njemačkoj možeš obratiti gkede gdpr a ja ti saznam za server. Imam tog po mejlovima.

Ponti

Citat: agolac  u Lipanj 16, 2018, 11:22:21
Neka ivicaa sazna kome se u Njemačkoj možeš obratiti gkede gdpr a ja ti saznam za server. Imam tog po mejlovima.

:thumbup:

zorro

Citat: agolac  u Lipanj 16, 2018, 09:12:57
Imaš dinamičku IP adresu koja se mjenja svakih par dana. Ma pustite budalu nek uživa. Ovako je ko malo dijete. Dokle god reagirate to mu godi jer se on osjeća važnim. Ignorirajte ga. Vrlo brzo će se ispuhati. Nemojte ljutit bolesne ljude, nije u redu :smijeh:
Radi se o tome da svaka drustvena mreza..forum itd... daje mogucnost korisniku da u bilo kojem trenutku ukine/obrise svoj accaount..jedino su moroni.hr poceli s tim forama da ti administrator to odobrava..a ovaj konj je to vidio od njih pa uveo i on.
Na to se prije nije obracala paznja nit im je tko mogao ista..medjutim sad s ovim novim zakonom to ne smiju.
E sad..sve ovisi o korisniku koliko ce potegnut da istjera svoja prava

Poslano prekoku*ca

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Goran69

Uhhh

Section 58 BDSG (tako se gdpr zove u njemackoj) je ono sto vas interesuje

https://www.bvdnet.de/wp-content/uploads/2017/08/BMI_%C3%9Cbersetzung_DSAnpUG-EU_mit_BDSG-neu.pdf

Sent from voices in my head

Ponti

Citat: Goran69  u Lipanj 16, 2018, 17:31:06
Uhhh

Section 58 BDSG (tako se gdpr zove u njemackoj) je ono sto vas interesuje

https://www.bvdnet.de/wp-content/uploads/2017/08/BMI_%C3%9Cbersetzung_DSAnpUG-EU_mit_BDSG-neu.pdf

Sent from voices in my head

Puno si mi pomogao :smijeh: ... daj prevedi na crnogorski da razumijem nešto, tko će mi se sada koncentrirati s ovim stručnim pojmovima, a večeras igraju naši  :)

keko

To gdje je server nema veze, bitan je vlasnik foruma, on je odgovoran za GPDR
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

Goran69

Citat: keko  u Lipanj 16, 2018, 18:10:08
To gdje je server nema veze, bitan je vlasnik foruma, on je odgovoran za GPDR

I on je tamo

keko

.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

jures

Oko lokacije ili vlasnika, nije to bitno, dok se podatci obraduju u EU ili sa nekom koji radi u EU.

Znači kineska firma koja ima sjedište u EU, ili ako imajo sjedište u Kini, pa rade sa EU - isto je.
Bio lud, i prodao Stroma